- 24 Ekim 2017
- 378
- 188
- 23
- Konu Sahibi French Oje
-
Benim dikkatimi boyle bir adam cekmez acik soyliyim. Ego sustune bos konusmalar..
Hic hosuma gitmez boyle tipler
Evlenmemem icin bircok sebeb bulurdum boyle bir kisi de.. insan kendine ve cevresine saygili olmali..
Sus dedimmi sus zihniyeti kendi surekli tırı vırı yapan cinslerdir.. biblo gibi evlendiginde evinin süsü olacaksan evlen bu adamla ksbkma yani.
Birbirinizle alay edip gecinirseniz olur ama evlenince iş degisiyor maalesef iliskiler derinlesiyor cok farkli seylerlede karsilasabilirsin
Herkrsin yapisi farkli.. bunu soyleyis seklini ve kisiligini bilmedigim icin net konusmuyorum ama genel olarak benimde hoslanmadigim tavirlar.. bide aranizda her zaman biraz mesafe olsun alaniniza sokmayin haddini bilmeli eş dahi olsa sana ne sozleriyle ne baska bir sekilde zarar verebilme yetisine sahip olmamali.. sayginliginiz hep olsun yani yoksa dozu tutmaz gider oyle.. yaşiniz kac peki?Ya çok dengesiz davranıyor gerçekten güzel sözlerde söyler hediyeler alır özel günleri ihmal etmez beni düşünür falan romantizmi çoğu zaman o yaşatır... ne biliyim kafam karışık tabiki saygı olmalı
Yani sana şöyle soyleyim bence icinde ofke patlamasi yasiyor ama bunu sana istemeden belli ediyor. Yani aksi de olabilir ama iste sinek mide bulandirir misali
Herkrsin yapisi farkli.. bunu soyleyis seklini ve kisiligini bilmedigim icin net konusmuyorum ama genel olarak benimde hoslanmadigim tavirlar.. bide aranizda her zaman biraz mesafe olsun alaniniza sokmayin haddini bilmeli eş dahi olsa sana ne sozleriyle ne baska bir sekilde zarar verebilme yetisine sahip olmamali.. sayginliginiz hep olsun yani yoksa dozu tutmaz gider oyle.. yaşiniz kac peki?
Ergence tavirlarrr..
Sizde o kelimelere benzer cümleler kurun.. mesela her gün bir çorabını çöpe atacam.. çoraplarının çiftlerini farklı giy.. gömleğini tişortunu kesecem... Saçına sakalına tren yolu açacam..deyin..
Bunların şakası olmaz. Hiç hoş cümleler değil, normal de değil.. Bu kişiyle evlilik düşünüyorsanız bence tekrar düşünün. Ben olsam üzerine çizgiyi çoktan çekmiştim..Bana sürekli şakalar yapar ama gıcık gıcık böyle. Mesela diyor ki bugün işe giderken o gömleğimi giydim (ben seviyorum o gömleğini) bütün kızlar bana baktı... bir kız bana ne kadar yakışıklısın dedi numaramı istedi vermedim... Evlendiğimizde üstüne kuma getiricem, seni ıslak odunla dövücem, makyaj malzemelerinden birini her gün çöpe atıcam, ağzına kürekle vurucam, ojelerini elbisene sürücem, sen uyurken saçını kesicem... gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?