Survivor Merve' nin Göğüsleri Silikon mu Kızlarrr?

arkadaşlar silikon değilmiş. işte size röportajı:

Kızlar olarak özel ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyordunuz?
Kamera kör nokta... Bacağımıza, koltuk altımıza, kaşımıza ve bıyığımıza zoom yapamıyordu. Orada bizim neler yaşadığımız gözler önüne seriliyor. Kameranın dibime girmesi lazım kaşımı, bıyığımı görmesi için... 4 kız kaldığımızda battaniyenin iplikleriyle kaşlarımızı aldık.

SİLİKON DEĞİL ORİJİNAL!
Hayran forumlarında en çok sorulan sorulardan biri göğüslerinizin silikon olup olmadığı...
Göğüslerim tamamen orijinal, silikon yok.

Fiziğiniz oldukça düzgün mankenlik teklifleri geliyor mu?
Yok hiç gelmiyor. Televizyonda boyum uzun çıkmış. Normalde 1.67 boyundayım. Manken olacak kadar uzun boylu değilim.

Televizyonla ilgili bir şeyler yapmak istiyor musun?
Sunuculuk ve VJ'lik olabilir. Spor akademisinde okuyorum ama karakterimle eş düzeyde değil. Hayal gücüm ve üretkenliğim çok fazladır. Hem çok girişken bir insanımdır. Kariyerimi de o yönde planlıyorum. Spor her zaman bileğimde bilezik olarak duracak. Oyunculuğa tabii ki sıcak bakıyorum ama eğitimle birleşirse daha iyi olur.

İhsan'ı affettim amaolanları unutmadım
İhsan'la aranızdaki buzları erittiniz mi?
Benim üstüme çok geldi. Tabii ki adadaki psikoloji de çok farklıydı. Kendi hatasını gördü ve kabul etti. Sonra pişman olduğunu söyledi. Ben de affettim. Ama yine de yaptıklarını unutmuyorum.

Başak'ın sizden ayrılıp erkekler tarafından olması karşısında nasıl bir yol izlediniz?
Asla ona karşı cephe almadık. Birleşmeye giderken birbirimizin yanında olacağız dedik. Erkekler adasına gittiğimizde Başak kendini bir anda çekti. Onların tarafındaydı ama bir yandan da 'Merve, Merve' diyordu. Benim de ona güvenim kalmadı.

Kulis, erkekler adasında başladı
Önemli bir hastalık geçirdin mi?
Hastalık geçirmedim ama psikolojik çöküntüdeydim. Ne yaptığımı bilmiyordum. Tansiyonum sürekli düşüyordu.

Kızların elemelerinde neyi göz önünde bulundurdun?
Hicran'la anlaşamadık. Hicran'ı gönderelim dedik ve onu gönderdik. Onun haricindeki tüm kızlar kendi istekleri doğrultusunda ayrıldı. Kimse hakkında kulis yapmadık.

Asıl kulis erkekler adasında mı başladı?
Evet. Kulisi orada gördüm. Son dört kız kalana kadar her şey çok güzeldi. Kimsenin arkasından iş çevirmedik herkes kendi isteğiyle gitti

hem niye böyle düşündünüz anlamadım.ben de 22 yaşındayım ve onun göğüslerinden daha güzel göğüslerim.

hem de silikon yok....

iyi de göz var izan var eski fotolarla karşılaştırılınca bariz silikon taktırdığı belli yani.. ayrıca kim silikon taktırıp da ben taktırdım diyo ki böyle röpörtajlarda zemuszemus

arkadaşa katılıyorum gerçekten göz var nizam var, tamam insanların göğsü güzel ve büyük olabilir kendiliğinden ama Merve'ninki bariz silikon, ayrıca röportajda neden söylesin ki benim göğüslerim silikon diye...

mervenin silikonlu olduğunu KKda ilk ben söylemiştim ve şimdi bu konuda forum açılmış walla bi sevindim bi sevindim anlatamam... ne de olsa kıskançlık var :))))))))))))))))))))))))
eşim bile kız için- kafam kadar göğüsleri var- demişti... düşünün erkeklerin nereye baktıklarını ki zaten biliyorduk :////
nyse öyle ya da böyleee silikon onunkilerde ama kime yaptırdıysa süper olmuş ve çok yakışmış.. darısı 2 hafta sonra başıma olsun

ay kızlaaaar allah iyiliğinizi versin. yorumları okurken gülmekten öldüm :)))) ama gerçekten iki resmi karşılaştırınca belli oluyor. ben de fark etmiştim onun göğüslerini ama eşime falan söylemedim. dikkatini çekmediyse diye söylemedim yani. eee kıskançlık doğamızda var )

hangi ara yaptırdı yarışmaya katıldı.silikonlu göğüslerle mi yarıştı bu kız.silikonlu göğüslerle mi 1. oldu vallahi bravo

amaaann istedgını yaptrsın hala cok cırkn ve itici hehehe bence silikon degil annesinin belki büüyktür olablr yanı zayıf diye olmııcakmı gögsü benm arkdşlarım var zayıf ama gögslerı buyuk yanı

Merve tenis öğretmeniliği yapıyor cicişlerine tenis topu kaçmış olamaz mı yani sempatiksalakcinni
merveyi kıskanmam söz konusu bile değil surviorda favorimdi ayrıca :))))))))

Son düzenleme:
ben o kızdan küçüğüm . göğüslerimiz tıpatıp aynı silikonlu olması imkansız

Merve tenis öğretmeniliği yapıyor cicişlerine tenis topu kaçmış olamaz mı yani sempatiksalakcinni
merveyi kıskanmam söz konusu bile değil surviorda favorimdi ayrıca :))))))))

ahahahaaaa
kaydirigubbakcemile3 süperdi ccişlerine tenis topu kaçmış olamaz mı :dance:

ohooo arkadaşlar siz hala doğal mı silikon mu diye tartışıyorsunuz.. yahu yazın KKdaki bir forumda bir arkadaş, öncesi sonrası resimlerini koydu.. sıfır göğüslü hatun olmuş şimdiki koca göğüslü hatun..
siz orayı nasıl kaçırdınız yahuuu :))

Kaçırmadık Yani kaçırmadım bende gördüm o Resimleri tartışıyoruz çünkü ben inanmıyorum Posia Kızın Kendi Göğüsleri Yani Silikon Değil Yarışmadaykende Değildi Şimdi Değil Gayet Sarkık inanımaz doğal silikon göğüs öyle olmaz Poisacım o yüzden Konuşuyoruz herhengi bir durumu Atlamış değiliz ..

okadar şekilli ve büyük bir doğal meme ben hiç görmedim :)
baya slikon yani.. hatta yuvarlak slikon gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…