Survivor Merve' nin Göğüsleri Silikon mu Kızlarrr?

merak nolcak başka:))
sedanın da gözleri makyajla süper oluo ya
hepiciğini makyajsız göre göre bölesi değişik geldi:)
merve büyümüş gibi yüzü olgunlaşmış kızın

lepi mervenin yüzü değişmiş evet, burun ucu düşükmüş o zman sanki şimdi düşüklük düzeltilmil gibi geldi. belki tek narkozla hem göğüsleri büyütmüş hem de burun ucunu düzelttirmiştir biraz :)

bilmiyorum gogusleri buyuk fakat gercekte olabilir benim kuzenimde cok zayif ve gogusleri merveninkindende buyuk

silikonlu göğüs öle olmaz =)) yuvarlak dik durur straptez bıkını gymedgnde göğüsleri sarkıo zatenn belli silikon olmadıgı olsa sarkmaz asla benim bi sürü tanıdgm var 45 kıulo olupta göğsleri agzna kadar olann =)

sarkmıyor ki büyük olduğu için göz yanılması yapıyor straplezde. olabilir zayıf olup da göğsü büyük olan fakat baksana zaten dik duruyor ya bir de şiş gibi

eski fotograflarına bakınca gayet belli oluyor silikkon olduğu

Hiç hoş durmuyor bence ince bir bedene öyle büyük göğüsler .
Birde bayanların bu büyük göğüs takıntısını anlamıyorum ,doğum yapınca mahvoluyor büyük olanların ki

Sılıkon kesın ılk gorunce anladım 46kılo bır ınsan ve yarısmaya gırdııgnden berı cok kılo vermıs ama gogusler aynı YUMUSAMA YOKKKK :)) keza 19yasında sılıkon yaptıran var:))) ve gogsun %70ı yagdırr yanı kola verınce kuculurrr....sılıkon arkadaslar ... :))

silikon ,milikon gayet güzel bir kızalsanaalsanasmile

kızı bilmiyorum ama bence haksızlık ediyorsunuz,zayıf diye göğsü olamaz mı.benim vücudumdaki tek et olan kısmım göğüslerim:))gayet de dikti ama hamilelik dolayısıyla iyice büyüyüp bi tuhaf oldular.umarım tekrar eski ölçüsüne dönerler.

benimde dikkatimi çekmişti ama küçük yaşta diye çok ihtimal vermemiştim
bu arada burnunda da işlem var gibi değil mi?

silikon değil iyen arkadaşlar bu başlığın 2. sayfasına bakarsanız sedayla olan fotoğraftan anlarsınız silikon olduğunu :) evet attaQue bence de burnunda da işlem var

benim de dikkatimi çekmişti, ama karar veremedim:uhm: ama sanki yumuşak bir yapısı var...yani silikon olunca daha sert, daha hareketsiz, "olduğu yerde duruyor" gibi görünüyor... benim en yakın arkadaşımın göğüslerini görseniz...oooo bu yanında solda sıfır kalır ama arkadaşımınki silikon değil...bir meme üzerine ne çok kafa yorduksırnaşık şey

İnanmıyorum size kızlar ya.
Kızın göğüsleri silikon olsa ne olacaksempatiksalakcinni

vereliniortak

silikon silikon:dance:

silikon değillalsanaalsanasmile

silikoooon:teytey:

değiiiilll:dilcikar:

silikon diyorummm:mymeka:

bende değil diyorumlaelaelaelaelae

delikafadulden

aa silikon gibi de duruyor ama dediğiniz gibi silikonlu göğüs daha bi böyle top gibi bişi olmuyomu daha dik durmazmı biraz sarkık duruyor ama bedeni çok zayıf ve kilo da vermiş göğüsler aynı ozaman silikondur o silikon:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…