Survivor bitti sohbete devam

Haydin ben kaçtım görüşrüzü inşallah öptüm sizi byeeeeeeeeeeee

Ay bu son sYFA GENE TAKILDI LE BENDEN ÖNCE SİZ GİTMİŞSİNİZ ZATİ

Begüm kaldı bır basına tek kadın, bundan sonra daha güclü olucam diyor.. görücez bakalm..ınsallah öyle olur

ya ben yarin ve pazar izleyemiycemmmm artik eve gelince bakarimm siz benim yerimede izleyip yorumlayinnn pazartesi yetisirimm size umarim ünlüler kazanir dokunulmazlik oyununu yemek oyununu gonulluler kazansada olur ne zamandir adam akilli birsey yemediler

bu arada dogusun diziyi izledim 11 bolumude 9.bolum yoktu bi turlu bulamadim sonlara dogru biraz sararakta olsa bitirdim diziyi kizin yengesi cok komikti ya
dizinin finalide pek olmamisti neyse ha sofor cocugada yazik oldu pek karizmaydi ama kiz onu secmedi malesef
merak edenler icin sofor cocugun resmini paylasayim didimmm

hahahahaaaa yanik donlu mustafaa

hele alpin sarkiya bittim donUM getti donum getti survivora gittim donum getti

Bu şoförcağız başka yerlerde oynamamış mı acep ?
Sanki tanıdık geldi

oynamis oynamis atvde talih kusu diye bir dizide oynamis sagir oda diye dizi vardi orda oynamis,kapadokya dusleri diye bir dizide oynamis ask yeniden ve kizlar yurdu gibi dizilerdede oynamis ismide ozan daggez

oynamis oynamis atvde talih kusu diye bir dizide oynamis sagir oda diye dizi vardi orda oynamis,kapadokya dusleri diye bir dizide oynamis ask yeniden ve kizlar yurdu gibi dizilerdede oynamis ismide ozan daggez

Kızlar yurdunu izlerdim,küçüktüm hatırlayamadım onu
Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı Kızlar yurdu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…