Survivor bitti sohbete devam

Haydin ben kaçtım görüşrüzü inşallah öptüm sizi byeeeeeeeeeeee:KK54:

Ay bu son sYFA GENE TAKILDI LE BENDEN ÖNCE SİZ GİTMİŞSİNİZ ZATİ

Begüm kaldı bır basına tek kadın, bundan sonra daha güclü olucam diyor.. görücez bakalm..ınsallah öyle olur :KK23:

ya ben yarin ve pazar izleyemiycemmmm :KK14::KK14:artik eve gelince bakarimm siz benim yerimede izleyip yorumlayinnn pazartesi yetisirimm size umarim ünlüler kazanir dokunulmazlik oyununu yemek oyununu gonulluler kazansada olur ne zamandir adam akilli birsey yemediler :KK31:

bu arada dogusun diziyi izledim 11 bolumude 9.bolum yoktu bi turlu bulamadim sonlara dogru biraz sararakta olsa bitirdim diziyi kizin yengesi cok komikti ya :KK70: :KK70:
dizinin finalide pek olmamisti neyse ha sofor cocugada yazik oldu pek karizmaydi ama kiz onu secmedi malesef :KK53:
merak edenler icin sofor cocugun resmini paylasayim didimmm :KK53: $ozanp.JPG $ozan_daggez_042576681.jpg

hahahahaaaa yanik donlu mustafaa :KK53::KK53::KK53::KK53::KK60:

hele alpin sarkiya bittim donUM getti donum getti survivora gittim donum getti :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Bu şoförcağız başka yerlerde oynamamış mı acep ?
Sanki tanıdık geldi

oynamis oynamis atvde talih kusu diye bir dizide oynamis sagir oda diye dizi vardi orda oynamis,kapadokya dusleri diye bir dizide oynamis ask yeniden ve kizlar yurdu gibi dizilerdede oynamis ismide ozan daggez :KK70:

oynamis oynamis atvde talih kusu diye bir dizide oynamis sagir oda diye dizi vardi orda oynamis,kapadokya dusleri diye bir dizide oynamis ask yeniden ve kizlar yurdu gibi dizilerdede oynamis ismide ozan daggez :KK70:

Kızlar yurdunu izlerdim,küçüktüm hatırlayamadım onu
Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı Kızlar yurdu sanırım

X