- 9 Temmuz 2012
- 3.791
- 1.820
un maya tuz birazda yağ koydum süt vardı bunları yoğurdum işte
Dinlendi yuvarlak şekilde açtım üstünede domatesle sucuk koydum al sana uyduruk pizza
benim nazarim tühhh tühhhBu saatte ancak bu kadar canikom oda yandı zaten nazar değdi nazar
pCücüğüm ben çıkıyorum gideyimde şu yanık pizzamın üstünü yiyem bari hadi öptüm snei allaha emanet ol
benim nazarim tühhh tühhh
ben gecen pogaca yaptim tabi olmadi hamuru bende oyle attim firina yamuk yumuk biseyler oldu ama sekerli kurabiyeye benzedi esimde diyo ben biliyorum bunu diye kurabiye sandi o ama pogacaydi
Sen içine tuz diye şekeri atarsan tabikide kurabiye gibi olur caktirmasaydin bari karizma cizilmesin
kiz sen git uyu bacimmm bugunnn uykusuz kalmissinnnn
ben sana dedimmi seker attim icine diye bildigin pogaca yapacaktim ama tutturamayinca yamuk yumuk oldu sekerli kurabiyeye benzedi
Salladim bebeğim kurabiye deyince ama tuzlu kurabiye de oluyordu değilmi onu akıl edemedim ışte :) :) uykuda geldi ama uyuyamiyorum ki
biskrem versende kurtaramazsin artik
Tmm ok . Bu konuda sen galipsin ama öncekini inkar edemezsin=)=)
[video=youtube;inC5joI7jdk]http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk[/video]
Bu ne icin şimdi neden bu saatte ank.bağları:)) olan uykumda kaçtı :):)uhhh nefes nefese kaldım nezaman zarhos oldunda galdiramiyon gollaribuda Niiii dili gibi farkli ve bir turkce
ondada galip bendimmmm seker
anagaraliyiz ovunmek gibi olmasinnnnnn
Bende ank, oturuyorum :) ank. Neresi toprammm:)