Survivor bitti sohbete devam

Saol canim Allah razi olsun...

Aynen canim manevi bozluk cok onda da,kuckten annesiz babasiz kalmis burda kimse de manevi huzuru benimsetmemis ona cok gariban buyumus burda uzuluyorum bi yandan da konusmak istiyorum ama agac yasken egilirmis bu saatten sonrada basarisiz oluyorum acikcasi.. Onada dua ediyorum kendimede sabir ver Allahim diye,cocuk cocuk demiyorum hayirlisiyla cocuk diyorum hep...
Pco goruntusu yoktu ultrasona girdigimde kadin bebek olmamasi icin problem yok sende cocuk sahibi olabilirsin dedi,esim de baktirdi ondada bisey cikmadi sperm sayisi felan normal sadece formu dusuk dedi vitamin verdi onuda kullandi bidahada gitmedik son bir tahlil kaldi adet bitince giricem onada bayan bulamadik erkekmis obur aya kaldi..
Iste hersey naisp Allahim verecegi gunu biliyor o yuzden maniler koymus hayirlisi olsun,sabir dilemekten baska carem yok,bu ay gercekten rahattim kafama takmiyordum taki dune kadar olabilir yani baskasinin cocugu olabilir napabilirim ki ben :KK43:

gerçekten kafandan çocuk fikrini çıkarınca daha rahat olırsun

bizim de 1 yıl olmadı çocuğumuz her ay test gözyaşı hüsran...:KK43:

etrafın da dedikodusu cabası bizim milletimizin maşallahı var

olayları büyütüp üstüne gidip moral bozmada:KK47:

artık tmm dedim bu ay reglim gelince dr a gidicem bişey mi var demiştim

tam da o ay regl olmadım hamileymişim

onun için seni çok iyi anlıyorum cnm Rabbim eşine hidayet sana da onu taşıyabilecek sabır nasip etsin inşallah(AMİN):nazar::nazar::nazar:

gerçekten kafandan çocuk fikrini çıkarınca daha rahat olırsun

bizim de 1 yıl olmadı çocuğumuz her ay test gözyaşı hüsran...:KK43:

etrafın da dedikodusu cabası bizim milletimizin maşallahı var

olayları büyütüp üstüne gidip moral bozmada:KK47:

artık tmm dedim bu ay reglim gelince dr a gidicem bişey mi var demiştim

tam da o ay regl olmadım hamileymişim

onun için seni çok iyi anlıyorum cnm Rabbim eşine hidayet sana da onu taşıyabilecek sabır nasip etsin inşallah(AMİN):nazar::nazar::nazar:

Ahh ahh onlari bende yasadim bi kac kez de artik hamilemiyim sorusunu kafamdan atmistim,zaten cocuk olmaz dusuncesiyle rahat rahat yasiyordum ama esimin uzuntusu yasi ilerliyor diye o yuzden cok takti kafasina yaslaniyorum diyo :26:

Canim yuzume karsi birsey demedi ama surat yapiyor nedeni de bir yakinin cocugu oldu bizim 1 senedir istedigmiz halde olmuyor,onlar bizden sonra evlendi bizden once cocuklari oldu diye cani sIKILMIS,ben zaten esimden destek beklemiyorum hic ondan umudu kestim bu yonden,sadece Allahim var iste.

Aman şekerimm sen bu erkeklerin her dediğini ciddiye almayacaksın
Salla gitsin ayol çokta tın de hı ııı anliyorumm he hee de,tabi içinden de bunları sinirliyken yüzüne söylersen dahada köpürür:):)

Tiwikim kaç gündür yok asabiydi geçtimi siniri ola
Adet olmamıştır inşallah hamiledir:KK49:

Gülüm bizimkide bir havalı bu aralar bana bi horozlaniyii pehhh:KK53:
Ailesi geldi gitti ya 1 aydır epey etkilerinde kaldı
Aman her konuda dayılanıyo kavga çıkartıyo bi sitl hareketler:KK9:
hasbam ama ben sabredecem diye kendime söz verdim
Geçecek biliyorum bu günler Rabbim sonumuzu selamete çıkarsın
Evlilik zor zaten biliyoruz...

Gülüm bizimkide bir havalı bu aralar bana bi horozlaniyii pehhh:KK53:
Ailesi geldi gitti ya 1 aydır epey etkilerinde kaldı
Aman her konuda dayılanıyo kavga çıkartıyo bi sitl hareketler:KK9:
hasbam ama ben sabredecem diye kendime söz verdim
Geçecek biliyorum bu günler Rabbim sonumuzu selamete çıkarsın
Evlilik zor zaten biliyoruz...
Allah sabir versin bizlere canim,valla benim esimde kizinca ben hemen mutfaga ya da baska bi yere gidiyorum dun surati asildi milletin cocugu oluyo diye bende hic olucak askim felan bile demedim,gittim icerde bi guzel karnimi doyurdum uzulunce noluyo sanki yanimiza kaliyo pehhh demii :KK1:

Tiwikim kaç gündür yok asabiydi geçtimi siniri ola
Adet olmamıştır inşallah hamiledir:KK49:
Oluyo bazen ya bendede vardi Allah onun da yardimcisi olsun kiyamam oda stresli donemler gecirdi biraz kadinlarin isi cok zor valla :KK31:
Ama takmayinca super :KK55:

Aman şekerimm sen bu erkeklerin her dediğini ciddiye almayacaksın
Salla gitsin ayol çokta tın de hı ııı anliyorumm he hee de,tabi içinden de bunları sinirliyken yüzüne söylersen dahada köpürür:):)
Evet kiz aynen oyle icimden kizdim birsuru yan yan bakiom ona sinirimden o bana dogru donunce gulumsuyorum :KK60:
Allahim cocuk olursa ayni ona benzer cunki kizginlikla bakiyorum aman benzesinde yeterki olsun demi :KK9: Allah hepimizede verir insAllah yaa biliyorum olcak ama gununu bekliycez sabirla bizde :nazar::emir_bebek:
Simdi cips kola sefasi yapiom amaan onun derdinemi dusuyum kafami agritiyim yaa anam bile diyoki salla gitsin umursama bile diyo

Allah sabir versin bizlere canim,valla benim esimde kizinca ben hemen mutfaga ya da baska bi yere gidiyorum dun surati asildi milletin cocugu oluyo diye bende hic olucak askim felan bile demedim,gittim icerde bi guzel karnimi doyurdum uzulunce noluyo sanki yanimiza kaliyo pehhh demii :KK1:

Oluyo bazen ya bendede vardi Allah onun da yardimcisi olsun kiyamam oda stresli donemler gecirdi biraz kadinlarin isi cok zor valla :KK31:
Ama takmayinca super :KK55:

Evet kiz aynen oyle icimden kizdim birsuru yan yan bakiom ona sinirimden o bana dogru donunce gulumsuyorum :KK60:
Allahim cocuk olursa ayni ona benzer cunki kizginlikla bakiyorum aman benzesinde yeterki olsun demi :KK9: Allah hepimizede verir insAllah yaa biliyorum olcak ama gununu bekliycez sabirla bizde :nazar::emir_bebek:
Simdi cips kola sefasi yapiom amaan onun derdinemi dusuyum kafami agritiyim yaa anam bile diyoki salla gitsin umursama bile diyo
Herkesin bir kusuru var işte kimse 4*4'lük değil olduğu gibi kabullenmek bazen en güzeli
Ohh aferin bacım afiyet şeker olsun.Bende eşim işe gitti kendime gittim döner aldım afiyetle hüplettim valla:KK9:
Karnımı doyurdum bi güzel yemeği erken yemiştik acıkmıştım:):)
Szi bi sene korundunuz mu o zaman gülüm?

Nerdesiniz bu akşam yağmurum nerelerdesin sen yahu?:26:
Kaç defa yazdım sana görmedin

Hoşgeldin yağmurum yok bu akşam yazmadım bir iki gündür yazıyorum nerdesin diye
Neden durgunsun anlat bakalım bekliyorum:26:

Hoşgeldin yağmurum yok bu akşam yazmadım bir iki gündür yazıyorum nerdesin diye
Neden durgunsun anlat bakalım bekliyorum:26:

Belli bi sebep yok aslında
1 ay sonra gidiyorum,biliyosun
Onun durgunluğu var,bugün birazda ablamla takıştıkta :KK1:
Onun için durgunum bugün biraz :KK31:

Hıı anladım ben seni ee olur o kadarlık canım
Kayıt tarihin ne zaman?