Saol canim Allah razi olsun...
Aynen canim manevi bozluk cok onda da,kuckten annesiz babasiz kalmis burda kimse de manevi huzuru benimsetmemis ona cok gariban buyumus burda uzuluyorum bi yandan da konusmak istiyorum ama agac yasken egilirmis bu saatten sonrada basarisiz oluyorum acikcasi.. Onada dua ediyorum kendimede sabir ver Allahim diye,cocuk cocuk demiyorum hayirlisiyla cocuk diyorum hep...
Pco goruntusu yoktu ultrasona girdigimde kadin bebek olmamasi icin problem yok sende cocuk sahibi olabilirsin dedi,esim de baktirdi ondada bisey cikmadi sperm sayisi felan normal sadece formu dusuk dedi vitamin verdi onuda kullandi bidahada gitmedik son bir tahlil kaldi adet bitince giricem onada bayan bulamadik erkekmis obur aya kaldi..
Iste hersey naisp Allahim verecegi gunu biliyor o yuzden maniler koymus hayirlisi olsun,sabir dilemekten baska carem yok,bu ay gercekten rahattim kafama takmiyordum taki dune kadar olabilir yani baskasinin cocugu olabilir napabilirim ki ben
gerçekten kafandan çocuk fikrini çıkarınca daha rahat olırsun
bizim de 1 yıl olmadı çocuğumuz her ay test gözyaşı hüsran...
etrafın da dedikodusu cabası bizim milletimizin maşallahı var
olayları büyütüp üstüne gidip moral bozmada
artık tmm dedim bu ay reglim gelince dr a gidicem bişey mi var demiştim
tam da o ay regl olmadım hamileymişim
onun için seni çok iyi anlıyorum cnm Rabbim eşine hidayet sana da onu taşıyabilecek sabır nasip etsin inşallah(AMİN)