Survivor bitti sohbete devam

kuzummm nerelerdesin sen yahuuuu insan bi slm werir bengisu gitti tatile sende terkettin topiği dimii:KK14:

merhaba kızlarrr:KK3:

Hiiii Canım benimm hoşgeldin nasılsın moodum
Evet girmiyorum artık o topiğe:KK31:
ne var ne yok

Anam,ciddi ciddi izliyosun
Keyifli seyirler
Bu arda Acun'un 1milyon almasına diyecek bişey bulamıyorum
Çatılardan,bacalardan hayrına dağıtsın paracıklarını

haha izliyom valla 1 milyonmu aliyomus nerden aliyomus kim veriyomus o kadar parayi:26:

hoşbulduk canım... harbi kızsın vesselam...bir derdim varda hep denk geldikçe okuyorum yorumlarını...inan senin yorumun altına yazmaya gerek duymuyorum konu sahibine... sen zaten döktürüvermişsin benim yerime :) çekinmeden lafı yerine ekliyorsun...hakedene hakettiği gibi.... senin adını görüne bana gerek kalmadı twety yazmıştır gerekeni diyorum :) ama birgün ters düşermiyiz bilemem de tabi :) şimdi gaf olmasın :)

sagolasin ALLAH RAZI OLSUN valla iste yorum yapilacak konuya elimizden gelen yorumu yapiyoruz anlayana tabi :)
yok yok ters dusmeyiz fikirlerimiz uyusuyor bence dussekte bisey olmaz herkesin fikrine saygimiz var sinirlari zorlamadigi surece :KK52::KK1:

haha izliyom valla 1 milyonmu aliyomus nerden aliyomus kim veriyomus o kadar parayi:26:

sagolasin ALLAH RAZI OLSUN valla iste yorum yapilacak konuya elimizden gelen yorumu yapiyoruz anlayana tabi :)
yok yok ters dusmeyiz fikirlerimiz uyusuyor bence dussekte bisey olmaz herkesin fikrine saygimiz var sinirlari zorlamadigi surece :KK52::KK1:

Kız şu banka reklamını görmüşsündür onu diyorum
İşte ondan 1 trilyon almış:KK31:

Hıı Esmer olanı diyon demi
Kız baksana Ali Sunal bile oynamış vay bee
Ne kadroymuş ama:KK53:

evet :KK70: :KK70: oynamis valla saglam kadroymus rahmetli nihat nikerel filanda oynamis ama neden surmemis ki :26:

Anam yazılar bir araya karışmış düzeltte gel bacım

dedimki sen demissin pekte kucuk degilmisim bende essek kadarmissin ne kucugu dedim:KK53:

Mood Belinaysu ne yapıyor iyimi kız:26:
regen le sewinçle zaten karşılaşıyoruz

evet :KK70: :KK70: oynamis valla saglam kadroymus rahmetli nihat nikerel filanda oynamis ama neden surmemis ki :26:

dedimki sen demissin pekte kucuk degilmisim bende essek kadarmissin ne kucugu dedim:KK53:

Benden başka izleyen olmamış demekkii:KK53:
Hııı anladım hakkaten yaa öyleymişim yanii:KK17:

Hiiii Canım benimm hoşgeldin nasılsın moodum
Evet girmiyorum artık o topiğe:KK31:
ne var ne yok

Mood Belinaysu ne yapıyor iyimi kız:26:
regen le sewinçle zaten karşılaşıyoruz

ayy gülümm öslemişim kıs senii ...hşbuldum tatlmm....bengi tatile gitti gesmelerde kocişiylee ...
özel diilse neden gelmiyosun tapiğe acaba :26:

sen nasılsınnn bu arada

Kız şu banka reklamını görmüşsündür onu diyorum
İşte ondan 1 trilyon almış:KK31:

valla ne garip bir dunyada yasiyoruz kimileri acliktan olsun kimileri 3 kurus icin 12 saat calissin kimide boyle 1 reklamla bie ton parayi gotursun vay beee:KK42:

X