- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
Geldi canım mesajın geldi bende cevap yazdım
Hep annemin yüzünden ama o öyle alıştırmasaydı beni
Ben özel yurtta kalmıştım canım yinede kapmıştım işte
Kuzenin hangi bölümde okuyodu o ne hastası oldu canım
Nasıl bir yurtmuş o hepatit kaptınBende yurtta tamamladım öğrenciliğimi özeldi benimde ama hiç başıma gelmedi çok şükür. Yağmurunelleri wc ortak kullanmaya alışmalısın. Başkasının yatağında da yatmaya gittiğin yurtta önceden kalanlar olmuş olacaktır muhtemel yeni değilse eğer. Wc içinde şunu yapabiilrsin çamaşır suyu alırsın kendine her girmeden önce hemen yıkayıverirsin. Tabi oda arkadaşların temiz olursa için rahat ederse sürekli yıkamana gerek kalmaz. Ama devlette bu şansın yok maalesef wc ler her katta ortak oluyor.
Alternatifler geliştirilebilir:) Ama şunu diyim dışarda okumak ailene düşkünsen zor. Hele uzakta isen. 5 saat e kadar sorun değilde benm gibi 10 saatlik mesafeyse zor oluyor. Önünde yepyeni bir hayat var. Hırçınlığına hazır ol bu hayatın. Her daim uyanık olmalısın. Yurtlarda yeni gelenleri sindirmeye çalışırlar izin verme. Yırtık ol :)
İlk sene tek başına evi unut sen:) Kimseyede belli etme hassas olduğunu. Valla tepene binerler. Olmasın ama olurda bir tartışma yaşarsan sakın oturupta yanında birileri varken ağlama hatta suratını bile düşürme. Gülüp geçiyormuş gibi davran. Bağır çağır ama sessiz kalıp içine atma. Gerçi bi arkadaşım vardı sessiz kalırdı ama sonra bi plan yapardı vay hallerine rezil ederdi onları. Bende o meziyet yoktu maalesef ben kavga ederdim :) Bilemiyorum beni biraz hırçın yaptı üniversite. Herşeyi tek başına yapınca hakkını tek arayınca artık minibüste biri bişey dese cevabı yapıştırıyorum:)
Yok kız öylede olma. Delikanlı olmak en güzeli:) Sinsi deneceğine kavgacı densin değil mi. Bide son öğüt (bana ne oluyorsa:)) Sanma ki lise de arkadaşlıklarını edineceksin. Dostun %80 olmayacak. Dost gibi olanlar olacak onlarda bi zaman sonra dost gibi olduklarını belli edecekler. Kimseye güvenme yakın arkadaş sanıpta sırlarını felan anlatma. Birilerinden duyuverirsin valla. Benim lise deki dostlarım yetiyordu bana ihtiyaç duymadım oyüzden bu konuda hiç sorun yaşamadım. Ama çok gördüm can ciğer olup sonra kedi köpek olanları
öZEL Yurtlarda varda canım devlette yok evet ama işte bir süre sonra alışıyor insan merak etme canımHemşirelikte kuzenim,genital bölge enfeksiyonu gibi bişey yaşadı oda
O iğrenç tuvaletlerden heralde
Odalarda halı yok ya çok saçma,bi halıflkes yapsalar ne olur yani
Nasıl bir yurtmuş o hepatit kaptınBende yurtta tamamladım öğrenciliğimi özeldi benimde ama hiç başıma gelmedi çok şükür. Yağmurunelleri wc ortak kullanmaya alışmalısın. Başkasının yatağında da yatmaya gittiğin yurtta önceden kalanlar olmuş olacaktır muhtemel yeni değilse eğer. Wc içinde şunu yapabiilrsin çamaşır suyu alırsın kendine her girmeden önce hemen yıkayıverirsin. Tabi oda arkadaşların temiz olursa için rahat ederse sürekli yıkamana gerek kalmaz. Ama devlette bu şansın yok maalesef wc ler her katta ortak oluyor.
Benim teyzem uzun süre hastanede yatmıştı,bakıcısı sprey gibi bişey sıkıyodu
Temizleyiciydi sanırım,öyle bişey almayı düşünüyorum bende
Aman aman sık fıs fıs
Ölsün mikroplarrrrrr
Keşke erkek olsam diyorum,onlar çok rahat bu konularda
İnşallah yarı özel yurt gelir,dua et benim için
Eşim geldi işten ona sahurluk bir şeyler hazırlayıp paketledim oda iş yerine götürdü
Aniden çıkmak zorunda kaldım
Ya bunlarda sıayla bide bu çıktı başıma
Tamam misafiri severim ama ramazanda yorucu oluyo
Akşam iftara geldiler bir sürü yorgunluk
Kimler geldi iftara,eşinin işyeriden arkadaşlarımı ?
Yağmurum geçen Eyüp Sultan'a gittik iftar için
Nasıl kalabalıktı nasıl güzeldi anlatamam
Hatta tv'ye çıktık trt1 ile atv gelmişti
Evet canım işyeri arkadaşları geldi
Kameralara el salldın mı peki
Bizde kızlarla gideceğiz bi ara şu tercihler biraz beliginleşsinde
Çok güzel oluyo Eyüp,ordan Feshane'ye geçiyosun
Ne eğlenceler var orda
Ay bende iftarda misafir çekemiyorum pek daha doğrusu iftardan sonra
Bel fıtığı var bende iftardan sonra belim çok fena ağırıyo,insan ağırlaşıyo zaten
Annem sık sık çağırır anneme diyorum söylede ogün amcamlara falan gideyim diye
Çok pisim bu konuda