Survivor bitti sohbete devam

Ya ben hic susamiyorum yaa :44:
Acliga dayanamiyorum ben de tam tersi,burda hava serin bide o yuzden dayanabildim galiba.. Allah yardimcimiz olsun

sizin orası serindi dimi daha iyi o zaman hadi iyisin :)) saol canım,yoksa açlık çok zorlamıyor beni bugün.

sen de o konuya mı bakıyorsun mübarek günlerde konular çoğaldı :KK1::KK1:

sizin orası serindi dimi daha iyi o zaman hadi iyisin :)) saol canım,yoksa açlık çok zorlamıyor beni bugün.

sen de o konuya mı bakıyorsun mübarek günlerde konular çoğaldı :KK1::KK1:

Evet ona bakiyordum canim,sacma geldi yani yaparmisin edermisin bak bir daha dusun :44:
Allah allah bayanin yazdigi yoruma koptum baska yerini dememis sukur yazmisya :KK1:

Afiyet olsun cicim,ben daha bekliom 1 saat var :KK31:
Ay gozum neye takilsa orucu acinca sunuda yiycem bunuda yiycem diom kendi kendime :KK60:

saol canım :)
inanır mısın pek bişi yiyemedim,çorba içtim yemekten çok az yiyebildim.aç kala kala insanın yemeye bile hali kalmıyormuş :KK53::KK53:

Son düzenleme:

saol canım :)
inanır mısın pek bişi yiyemedim,çorba içtim yemekten çok az yiyebildim.aç kala kala insanın yemeye bile hali kalmıyormuş :KK53::KK53:

Bende dun oyle oldum kiz,bi kac lokmada tikandim gecede yiyemedim...
2 gunu bitirdik ya ramazan ne cabuk geciyo demi :KK5:
Hic bir animizi bosa gecirmeden Allah icin birseyler yapabilseydik keske keske daha fazla ibadet etsek :KK31:
Ne yapsak az Rabbimin nasipleri karsisinda..

Bende dun oyle oldum kiz,bi kac lokmada tikandim gecede yiyemedim...
2 gunu bitirdik ya ramazan ne cabuk geciyo demi :KK5:
Hic bir animizi bosa gecirmeden Allah icin birseyler yapabilseydik keske keske daha fazla ibadet etsek :KK31:
Ne yapsak az Rabbimin nasipleri karsisinda..

gece de yiyemiyorum aslında,zorluyorum kendimi çocuğun ağzına zorla yemek tıkar gibi kendimi de öyle besliyorum :KK1::KK1::KK1:
çok haklısın da işte dünya hali,dünya işleri ibadetlerimizi çok da güzel yapamıyoruz kendi adıma konuşursam böyle:KK25::KK25:

gece de yiyemiyorum aslında,zorluyorum kendimi çocuğun ağzına zorla yemek tıkar gibi kendimi de öyle besliyorum :KK1::KK1::KK1:
çok haklısın da işte dünya hali,dünya işleri ibadetlerimizi çok da güzel yapamıyoruz kendi adıma konuşursam böyle:KK25::KK25:

Halimize sukretmemiz lazim her zaman...
Sen kac yasindasin canim ?

X