Survivor bitti sohbete devam

kızlar merhaba
size akşam gördüğüm rüyamı anlatmak istiyorum
rüyamda erkek kardeşim ve bende survivor.da yarışmacıyız. nihat,anıl,almeda,ben ve kardeşim aynı adadaymışız denizde platform var oyun oynuyoruz bir rüzgar çıkıyor,dalga falan oluyor denizden çıkıyoruz sonra ağaçların altında sadece üstü kapalı evimiz varmış oraya gidiyoruz oturuyoruz genee rüzgar oluyor evimiz biraz dağılıyor.. sonra ağaçların altında toprağa oturuyoruz hepimiz.. anıl karadeniz şivesiyle konuşuyor diyorum ALLAH ALLAH nie böyle konuşuyor bu çocuk falan sonra benim üstümde bi şort var, kısa böyle, bacaklarıma bakıyorum tüylerim çıkmış nihat.a diyorum ki bacaklarımda tüyler çıkmış,ben bunları nasıl alcam şimdi

Allah.ım sabah kalktım rüyamı düşünüyordum nasıl gülüyorum kendi kendimeadama neler söylemişim öyle yaatövbe tövbee

aklın fikrin survıvor olmuş kız bilinçaltı bir rüya..

ayy sorma canım ben de dün akşam 90larda falan gördüm en son sabah bi girdim maşallahhepsini okudumm

bende okudum valla ama sonlara doğru bıraktım çünkü mevzu değişmiş.yaşlara girmişler..twetty ne küçükmüşsün sen öyle kız

bende diyorum bu kızın enerjisi nerden geliyor böyle ama anladım şimdi seni seni.90lı birde evli maşallah diyorum yani

Son düzenleme:
sanırım senin ağda vaktin gelmiş de rüyana bu şekilde girmiş

ayy valla canım yaabaya bi taktım galiba bensürekli rüyamda görüyorum yaa yok yarışmacıymışım falan

bende izlediğimde orda olup yarışmayı acayip isitiyorum ama orda yaşayamam asla ve o korkunç hayvanları hem yiyemem hemde orda yatamam:18:

ben balık bile yemiyorum korkumdan yarışmayı çok seviyorum ,kamplarıda

ewt cnm yaa :) twetty gerçekten baya bi gençmiş.. ben topiklerden birinde yorum yapmıştı o zamn görmüştüm ilk,evli olduğunu bilmiyordum :) bu topikte okudum evliymiş :) allah mutluluğunu daim etsin inşallah

ewt cnm yaa :) twetty gerçekten baya bi gençmiş.. ben topiklerden birinde yorum yapmıştı o zamn görmüştüm ilk,evli olduğunu bilmiyordum :) bu topikte okudum evliymiş :) allah mutluluğunu daim etsin inşallah

amin amin birde twety kuşu gibi sarı mı acaba?:44:

ben birde ilkez survuvor izliyorum daha önceki yıllarda pek bakmazdım meger ne kadar güzelmi ya.acayip gülüyorum izlerken eğlence oluyor bana resmen

acun çok zekiyaa

bende izlediğimde orda olup yarışmayı acayip isitiyorum ama orda yaşayamam asla ve o korkunç hayvanları hem yiyemem hemde orda yatamam:18:

ben balık bile yemiyorum korkumdan yarışmayı çok seviyorum ,kamplarıda

aynen canım :) izlemesi çok zevkli ama gidip orada yarışmacı olmaktan korkarım kesinlikle :) yılan en korktuğum hayvandır,sonra fare var,yengeç,var,akrep var,çiyan var :18::18:var da var yani:18:beni sokarlar falan die korkarım yani yapamazdım heralde bir de açlığa tahammülüm yok

gerçekten çok zor aslında hayatla mücadele işte,yarışmacıların cesaretine hayranım zaten..ben kuşu bile elime alamıyorum ki.. hatta karıncayı bile korkuyorum ya bende hiç hayvan sevgisi denen birşey yok

Son düzenleme:

akşam girer canım yazsın bize sarışın mı değil mi die :) ben de merak ettim şimdi çok zevkli kız izlemesi evde valla acayip heyecan yapıyoruz izlerken acun valla zeki adam canım yaa yaptığı bütün programlar tutuyo

demekki kadınlar ıssız adaya düşse yanlarına alacakları ilk şey ağda imiş
ne büyük korkumuzmuş yaa

kesinlikle canım ayy düşünsene alamıyosun falan benim bir de çok sıkı çıkar rezillik
kesin onları düşünüp yatmışsın..

ewet ewet kesin o canım

gerçekten çok zor aslında hayatla mücadele işte,yarışmacıların cesaretine hayranım zaten..ben kuşu bile elime alamıyorum ki.. hatta karıncayı bile korkuyorum ya bende hiç hayvan sevgisi denen birşey yok

ayy gerçek mi kız bak o kötü işte ben severim hayvanları ama evcil olanları yanio demin saydıklarım uzak olsun herkesten çok kötü
ben de hayranım cesaretlerine canım yaa maşallah bir de yarışmanın dier güzelliği ellerindekinin kıymetini anlıyolar.. merve geçen akşam geri döndüğümde suyu bile içerken tadına vara vara içecem dedi.. geçen sene de artık tabağımda hiç yemek bırakmayacağım diyolardı yaa

kesinlikle canım ayy düşünsene alamıyosun falan benim bir de çok sıkı çıkar rezillik

bende o sorun yok almıyorum belden altımı yani baldırdan altımı pardon ,yani bacaklarımı
ama yine de zor yaa ,insan kendini böyle pis ,tuhaf hisseder..
bi de kız kıza olsan neyse de erkekler var ,kameraları geçtim de
kamerada yine o kadar belli olmaz da yanıbaşında herifler ,sen bikinlisin abooo mömkünü yok

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…