oku oku gözlerim yoruldu..ne çok yazmışsınız kızlar,,survıvor aşkına
kızlar merhaba
size akşam gördüğüm rüyamı anlatmak istiyorum
rüyamda erkek kardeşim ve bende survivor.da yarışmacıyız. nihat,anıl,almeda,ben ve kardeşim aynı adadaymışızdenizde platform var oyun oynuyoruz bir rüzgar çıkıyor,dalga falan oluyor denizden çıkıyoruz sonra ağaçların altında sadece üstü kapalı evimiz varmış oraya gidiyoruz oturuyoruz genee rüzgar oluyor evimiz biraz dağılıyor .. sonra ağaçların altında toprağa oturuyoruz hepimiz.. anıl karadeniz şivesiyle konuşuyor diyorum ALLAH ALLAH nie böyle konuşuyor bu çocuk falan sonra benim üstümde bi şort var, kısa böyle, bacaklarıma bakıyorum tüylerim çıkmış nihat.a diyorum ki bacaklarımda tüyler çıkmış,ben bunları nasıl alcam şimdi
Allah.ım sabah kalktım rüyamı düşünüyordum nasıl gülüyorum kendi kendimeadama neler söylemişim öyle yaa tövbe tövbee
ayy sorma canım ben de dün akşam 90larda falan gördüm en son sabah bi girdim maşallahhepsini okudumm
aklın fikrin survıvor olmuş kızbilinçaltı bir rüya..
sanırım senin ağda vaktin gelmiş de rüyana bu şekilde girmişkızlar merhaba
size akşam gördüğüm rüyamı anlatmak istiyorum
rüyamda erkek kardeşim ve bende survivor.da yarışmacıyız. nihat,anıl,almeda,ben ve kardeşim aynı adadaymışızdenizde platform var oyun oynuyoruz bir rüzgar çıkıyor,dalga falan oluyor denizden çıkıyoruz sonra ağaçların altında sadece üstü kapalı evimiz varmış oraya gidiyoruz oturuyoruz genee rüzgar oluyor evimiz biraz dağılıyor .. sonra ağaçların altında toprağa oturuyoruz hepimiz.. anıl karadeniz şivesiyle konuşuyor diyorum ALLAH ALLAH nie böyle konuşuyor bu çocuk falan sonra benim üstümde bi şort var, kısa böyle, bacaklarıma bakıyorum tüylerim çıkmış nihat.a diyorum ki bacaklarımda tüyler çıkmış,ben bunları nasıl alcam şimdi
Allah.ım sabah kalktım rüyamı düşünüyordum nasıl gülüyorum kendi kendimeadama neler söylemişim öyle yaa tövbe tövbee
ayy valla canım yaa baya bi taktım galiba ben sürekli rüyamda görüyorum yaa yok yarışmacıymışım falan
bende okudum valla ama sonlara doğru bıraktım çünkü mevzu değişmiş.yaşlara girmişler..twetty ne küçükmüşsün sen öyle kız
bende diyorum bu kızın enerjisi nerden geliyor böyle ama anladım şimdi seni seni.90lı birde evli maşallah diyorum yani
sanırım senin ağda vaktin gelmiş de rüyana bu şekilde girmiş
ewt cnm yaa :) twetty gerçekten baya bi gençmiş.. ben topiklerden birinde yorum yapmıştı o zamn görmüştüm ilk,evli olduğunu bilmiyordum :) bu topikte okudum evliymiş :)allah mutluluğunu daim etsin inşallah
demekki kadınlar ıssız adaya düşse yanlarına alacakları ilk şey ağda imişyok canım yaa daha geçen çarşamba yapmıştım ama dün burada yorumları okuyordum kıl,tüy felan ordan etkilendim galiba
yok canım yaa daha geçen çarşamba yapmıştım ama dün burada yorumları okuyordum kıl,tüy felan ordan etkilendim galiba
bende izlediğimde orda olup yarışmayı acayip isitiyorum ama orda yaşayamam asla ve o korkunç hayvanları hem yiyemem hemde orda yatamam:18:
ben balık bile yemiyorum korkumdanyarışmayı çok seviyorum ,kamplarıda
aynen canım :) izlemesi çok zevkli ama gidip orada yarışmacı olmaktan korkarım kesinlikle :) yılan en korktuğum hayvandır,sonra fare var,yengeç,var,akrep var,çiyan var :18::18:var da var yani:18:beni sokarlar falan die korkarım yani yapamazdım heraldebir de açlığa tahammülüm yok
amin amin birde twety kuşu gibi sarı mı acaba?:44:
ben birde ilkez survuvor izliyorum daha önceki yıllarda pek bakmazdım meger ne kadar güzelmi ya.acayip gülüyorum izlerken eğlence oluyor bana resmen
acun çok zekiyaa
demekki kadınlar ıssız adaya düşse yanlarına alacakları ilk şey ağda imiş
ne büyük korkumuzmuş yaa
kesin onları düşünüp yatmışsın..
akşam girer canım yazsın bize sarışın mı değil mi die :) ben de merak ettim şimdiçok zevkli kız izlemesi evde valla acayip heyecan yapıyoruz izlerken acun valla zeki adam canım yaa yaptığı bütün programlar tutuyo
gelir birazdan
ben ünlüleri tutuyorum hadi hadi diye tezahurat yapıyorum
yenincede eşimle çak yendik yapıyoruzz:13:
gerçekten çok zor aslında hayatla mücadele işte,yarışmacıların cesaretine hayranım zaten..ben kuşu bile elime alamıyorum ki..hatta karıncayı bile korkuyorum ya bende hiç hayvan sevgisi denen birşey yok
bende o sorun yok almıyorum belden altımıkesinlikle canımayy düşünsene alamıyosun falan benim bir de çok sıkı çıkar rezillik
bizde de ben birisine uyuz olunca ağzıma geleni sayıyorum ,bizimki de sakin ol hayatım gerçekten kafa göz gireceksin şimdi heee diyorakşam girer canım yazsın bize sarışın mı değil mi die :) ben de merak ettim şimdiçok zevkli kız izlemesi evde valla acayip heyecan yapıyoruz izlerken acun valla zeki adam canım yaa yaptığı bütün programlar tutuyo
gelir birazdan
akşam girer canım yazsın bize sarışın mı değil mi die :) ben de merak ettim şimdiçok zevkli kız izlemesi evde valla acayip heyecan yapıyoruz izlerken acun valla zeki adam canım yaa yaptığı bütün programlar tutuyo
gelir birazdan
iyiymiş sizinki deben de ünlüleri tutuyorum canım anıl.a bi yarışmada çok kızmıştım ama sonra çocuğa hak verdim doğrusu canım benimm inşallah nihat,anıl ya da alp birinci olur
survivor olduğu günler evde herkes onu izliyor canımgörsen nasıl heycanlanıyoruz oyunlarda,sanki yarışan biziz o halimizi görsen eminim çatlarsın gülmekten ne komik hallere giriyoruz yaa