Survivor bitti sohbete devam

Bu akşam eşinin mesajıda komikti
''Mustafa Efendi'' :KK1:
Ailece eğlenceli tipler anlaşılan

Bu akşam eşinin mesajıda komikti
''Mustafa Efendi'' :KK1:
Ailece eğlenceli tipler anlaşılan

Yok ya ben begenmedim eşinin konuşmasını belkide o şansı bir daha mustafa yakalamıcak keske daha güzel şeyler söyleseydi ..
Ne bileyim pişman olmasını ister gibi bazı seylerin,, ama Nihatın karısı ne güzel konustu gayet sıcaktı :KK16::KK16:
Bebekte çok tatlı masallah :nazar::emir_bebek:

Ya Nihat eşini lohusa mı bırakıp gitmiş adaya bebek çok küçüktü
Geçen bi mesaj ödülünde de fotoğrafını gösterdiklerinde 40günlük demişti yanılmıyosam

kızlardan da en hosuma giden durusu falan almeda ..
fiziği hosuma gidiyor birde :KK23::KK23: o begüm cadısı gibi kara kuru değil gerçi garibim ödül kazanamadı ki eridi gitti :KK9:

Ya Nihat eşini lohusa mı bırakıp gitmiş adaya bebek çok küçüktü
Geçen bi mesaj ödülünde de fotoğrafını gösterdiklerinde 40günlük demişti yanılmıyosam

dimi ya en sevilesi halde o bebek :emir_bebek: mis gibi kokar o şimdi :KK16:

merhaba arkadaslar ben de esim kiskanmazsa survivor i izliyorum ara sira.ne bakiyon bu ciplak erkeklere deyip duruyo:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bu arada benim de gonlum unlulerden yana
en sevmedigim Mustafa topaloglu.millet kazaniyo o yiyo:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
Şansın mı gıttı ıyı oldu kızın başına gelmedık kalmadı..

haftaya kım gıdecek bakalımm

bende baştan sona izleyemiyorum ama ünlüleri tutuyorum.
Nihat çok efendi bir insan, dün eşiyle bebeğini gördüm.
çok tatlıydı maşallah.
ünlülerden doğuş'a gıcık oluyorum.
merve nihat ve anıl favorim.
gönüllüleri bu sene sevmedim çok iticiler.
sadece hasan'ı sevdim.
adalar birleşince umarım bu isimler kalır.
ama birinci nihat olsun istiyorum.

şansının gitmesi iyi oldu ,hak yerini buldu..
gitmeseydi haksızlık olacaktı iyi oldu.
bir de iyi ,saf gibi görünüyor ama hiç de değilmiş dün akşam farkettim..
begümle hasanı çekiştiriyorlardıya bu kadın milleti hep böyle dedikoducu yaa..
adamlar eleme gecesi öncesi toplanıp helallik istemişler ,herkes birbirine helallik vermiş ,kimse adını yazdığından dolayı diğerine kırılmayacakmış söz vermişler ..
ama gel görki şansın hanım elemeden sonra hiç de buna uymadı ,hemen beni nasıl yazarsın moduna girdi ,sakin duruyor ama kinci bir kız olduğu konuşmalarından belli ..
zaten sinsi insandan korkacaksın her zaman ..
söylediklerinden sonra gitmesini iyice istedim ..
giderken de zaten hasan ve hayimle vedalaşmadı.
bu triplere gıcık oluyorum yaa..
saçma sapan ,çocukca geliyor bana..
yok onu koruyup kollayacakmış hasan da bilmem ne ..
hasan bu adaya zaten şansını koruyup kollamaya gelmişti ,tek amacı buydu ,hayret bişey yaa..
ne salak ve mantıksız insanlar var anlamıyorum..
bu yarışmaya gelirken geliyorlar ,hem de böyle zor bir yarışmaya ,sonra da yok beni yazdın yok beni koruyacaktın..
hem niye şansını korusun yaa,sanki çok güçlü de ,ben güçlüydüm ama hasan abi beni korumadı elenmeme sebep oldu gibi bir durum çıkıyor ortaya..
hasan korusa yarın başkası gönderecek ,zayıf olan elenir bu kadar basit..
beni akşam en çok videolar yaraladı..
ben de oturdum ağladım onlarla valla :KK1:
ALLAH kimseyi sevdiklerinden ayırmasın gerçekten çok zor bir durum..
Videolarada mustafa topaloğlunun eşinin knuşmalarına sinir oldum.
zaten o 2.eşi ve yaşça mustafanın yarısı kadar..
ilk evlendikleri zamanı biliyorum ,kız o zaman çok küçüktü 18-19 filandı ,ve manken gibiydi zayıf incecikti.
çocuktan sonra kilo almış belli.
ama çocuk olduğu olgun olmadığı orda bile belli oluyor..
kocan tvye mal olmuş bir adam ,aylardır görmemişsin ve ona olan özlemini kameralar karşısında dile getireceksin..
insan önce özlemle sevgiyle başlar sözlerine ,kadın sitemle başladı..
hiç hoşuma gitmedi doğrusu ,bir tek sevgi sözcüğü de çıkmadı ağzından ,ne bileyim insan bi kerecik olsun seni seviyorum der yaa..
sen beni orda çok ararsın moduna girdi.
ne kadar cahilce bir davranış ,mustafa da bozuldu da espriye getirdi ama adamı rezil etti kadın ..
adamar aç susuz perişanlar bir tek güzel söze muhtaçlar orda ,kadının zevzekliğine bakın ..
alpin annesinin hayırlı evlatsın ,ana baba duasıyla asla sırtın yere gelmez demesi beni koparttı.
gerçekten de hayırlı evlatki içlerinde tek bunu dile getiren onun annesi oldu ve öyle içtendiki.
aferin alpe güvenimi sarsmadı doğru tespit yapmışım onun hakkında..
iyi ve kaliteli bir insan zaten her haliyle belli ediyor kendini ,hem kendi belli ediyor hem de sevenlerinin sözleri belli ediyor.
nihatın eşinin konuşması işte ideal konuşmaydı .
ordaki aç susuz eşine en güzel sevgi sözcükleriyle seslendi ,onu sevdiğini söyledi.
akıllı ,olgun bir kadın tavrı vardı kadında ,çok beğendim ,aferin kadına ,eş dediğin böyle olmalı işte..
anılı gönüllüler elediler ama çocuk 2 sembolü de kaptı valla:KK1:
bu da gönüllülere kapak olsun ..

anılın videolarda seçtiği insanlar da en çok ihtiyacı olanlardı doğru seçim yaptı tebrik ediyorum ..
çok efendi bir çocuk gerçekten ne olursa olsun kötü söz söylemeyen ,kavga etmeyen ,ahlaklı bir çocuk olduğu her halinden belli ,ailesini tebrik ediyorum ..
ya hayimmm..
ayyy gıcık ötesiyim şu adama yaa..
boynundaki o kıro kolyesi beni cıvıt ediyor ..
ya konuşmaları ,tipi ,tarzı..
tam kıroyum ama para bende tarzı bi tip :KK1:

akşam serhatın konuşmaları da şaşırttı beni ..
salak ama kırk yılda bir doğruyu söylüyor :KK1:
bu eleme olayında gayet mantıklı davrandı ,kimseye niye beni yazdın demedi ,hayırlısı neyse o olsun dedi ,aferin dedim çocuğa valla :KK1:
ben fevri çıkışlar bekliyordum ama serhat yerine o çıkışları sakin duran sinsi şansından gördüm ..
her zaman havlayan köpek ısırmaz atasözü doğruluğunu ispatlıyor valla:KK1:
ayrıca bakın neler buldum okuyun :KK1:
Ece_%20Begüm%20_Yücetan.jpg

Begüm 2012 servivor ünlüler gönüllüler oyununa katılan gönüllü kadın yarışmacı..
2012 survivor gönüllüler arasında yer alan Ece Begüm Yücetan 1988 izmir doğumlu..2009 yılında Kıbrıs’ta yapılan Barış Güzeli Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etti ve ikincilik kazandı.üniversite öğrencisi olan begüm 180 boyunda 52 kilo..2009 miss türkey finalisti olan ece begüm yücetan modellik yapıyor.
Survivor Begüm vücut ölçüleri :gögüs 88 cm bel 59 cm basen 88 cm.
Ela gözlü begüm kestane renk saça sahip..
"elimden geleni ardıma koymam” sloganıyla kendini tanıttı.
İzmir’den katılan begümün en önem verdiği hobisi fotoğraf çekmek. Sadece kamera arkasıyla yetinmeyen Ece aynı zamanda uzun zamandır modellik de yapıyor. Sporu bir yaşam biçimi olarak betimleyen Ece tenis kortlarında rakip tanımıyor.
Survivor begüm yemek isteyip yiyemediklerinin bir listesini yapmış, yarışma sonrasında ilk işi onları yemek olacakmış. Hazırladığı mönü lahmacun, kuru fasülye, pilav, makarna, kola ve kahveden oluşuyor. Şimdiden final gecesinin heyecanını yaşamaya başlayan Ece 17 günlük kamp sonunda ortaya neler çıkacağını çok merak ediyor.
br>
survivor-gulen_sezgin.jpg

Gülen 2012 servivor ünlüler gönüllüler oyununa katılan gönüllü kadın yarışması gülen sezmiş.
1985 doğumlu gülen sezmiş 27 yaşındadır.
Müjdat gezen konservatuar bölümünden 2009 mezunudur.Ayrıca 2006 istanbul tv sinema mezunudur.Boyu 1,67 cmdir.Ülker kellogs reklamında oynamıştır.
<
cevher_Pekçiçek..jpg

Survivor 2012 ünlüler gönüllüler yarışmasında gönüllü katılan erkek yarışmacı Cevher Pekçiçek.
Cevher 27 yaşında (1985 doğumlu), 1.78 boyunda ve 93 kilogram ağırlığındadır. Detaylarını bilmediğimiz bir üniversite bölümünden mezun olmuş ve survivor a kazanmak için katılmış. Bakalım iddiası ne kadar sürecek.
22 yaşında ve öğrenci olan Pekçiçek:"Survivor'ı kaybetmek için burda olan var mı? Ben kazanmak için burdayım." diyerek survivora katıldı.
survivor-hasan-kimdir-resimleri-firsthaber-300x224.jpg

Gönüllüler ekibinde yeralmasına karşın aslında bugüne dek popüler gösterilerde hep önde oldu.Survivor 2012 Ünlüler Gönüllüler yarışması gönüllülerinden Hasan "Issız bir adada yaşayabilmek için her şeyi yapabilirim" sloganıyla Survivor'da kendini gösterdi. Anadolu Ateşi Dansın Sultanları gösterisinde başroldeki kötü karakteri temsil ettikten sonra Amerikan Güreşi'ne başlayan Yalnızoğlu, Kırkpınar Şampiyonu Savaş yıldırım'ı yenerek Ağır Siklet Şampiyonluğunu kazanmıştı.
Güreş minderlerinde Camoka lakabıyla bilinen Hasan Yalnızoğlu'nu Survivor dönüşü büyük bir mücadele daha bekliyor.
Haziran ayının başında Bursa'da ünvanını korumak için Barbar ile ringe çıkacak.
TPW Ağır Sıklet Şampiyonu Camoka (Survivor Hasan), Timsahlar adlı takımın süper star isimleri Bursalı Bigboy ve Bursalı The Turkish Rock ile birlikte TPW'da IC Şampiyonu durumunda bulunan Murat Bosporus, Kanadalı Joe Legend, 1 Numaralı Contender Barbar, Battal, Anadolu Kaplanı ve Demirci de Atatürk Spor Salonunda nefes kesen bir şova imza atacaklar...
Hasan Yalnızoğlu Kimdir ?
Hasan Yalnızoğlu rizeli 38 yaşındaki dansçı
Eğitimi: Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Marmara Üniversitesi Yöneticilik
Oynadığı Flimler
-Tılsım Adası
-Son Osmanlı Yandım Ali
-Sen Ne Dilersen
-Keloğlan Kara Prense Karşı
-Karaoğlan

ya ben nihatın karısını çok pasif buldum o neydi öyle yaa :KK37:

bi de mal gibi bebeğinin arkasını kameraya döndürmüş düşüncesiz:KK33:

nihat ferhunde ile birlikteydi bir zamanlar
ne zaman evlenip coluk cocuga karısmıs
:KK53:

karısı kendi halinde birine benziyor,ben eşimi kesinlikle göndermezdim adaya falan:KK52:

Nihat'ı gören herkesin verdiği ilk tepki bu zaten:KK1:
Ben hatırlamıyorum Ferhundeyle birlikte olduklarını falan
Reklam aşkı mıydı acaba ?

yaprak dökümünde beraber oynadıkları dönemde sevgiliydiler
ilişkileri cok kısada sürmemişti, arastırdım 2 yıl cıkmışlar:KK53:

X