- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Allah'ım sen 2kediannesi kardeşimizi Turabi nin özlü sözlerine maruz bırak 1 hafta boyunca her saat her dakika dinlesinSıralamam öyle gitmiyorki
Şöyle Turabi>Turabi>Turabi>Turabi>...>Turabi>Hilmicem>Murat>Adem
AmiiiinnnAllah'ım sen 2kediannesi kardeşimizi Turabi nin özlü sözlerine maruz bırak 1 hafta boyunca her saat her dakika dinlesin
Gönüllüre geçecek olan mı varmış, hakan olabilir bence.Belki adem olabilir.bence bi erkek yarışmacı gececek ama kim? Hakan veya adem olabilir.
Ademi mi tutuyorsun geçen sene onu tutmuştum bu senede onu tutarım heralde :)
Dogru insanin yaninda durursa elenmez benceMurat erken elenir bence bu sene
Geçsin geçsin, Nagihan başını yer yoksaBelki adem olabilir.bence bi erkek yarışmacı gececek ama kim? Hakan veya adem olabilir.
Aynen Adem bu senedeAdem Adem Adem Adem
Bende hakan diye tahmin etmistim canim basta ama daha güçlü birini gecirebilir acunGönüllüre geçecek olan mı varmış, hakan olabilir bence.
ooooo ademciyiz kankaaa ölümüneeeeAdemi mi tutuyorsun geçen sene onu tutmuştum bu senede onu tutarım heralde :)
Çak kızzAynen Adem bu senede
Evet yaa turabi ademin üstüne de oynayabilir bence.nagihanda öyle.iyisimi gonullulere gecmesi.bu sene bari çekmesin adamcağızGeçsin geçsin, Nagihan başını yer yoksa
O zaman ademin yaninda durmali benceDogru insanin yaninda durursa elenmez bence
Bu sene ünlüler daha güçlü duruyor gibi gözüküyor.Evet yaa turabi ademin üstüne de oynayabilir bence.nagihanda öyle.iyisimi gonullulere gecmesi.bu sene bari çekmesin adamcağız
Bende tam hatirlamiyorum ama,merve hepimizin gururu,en iyi en başarılı atlet.milli sporcu falan filan diye övüp durmuştu.bir sürü sey daha soyledi de hatirlayamadim simdi.sonra turabinin kardesi araya girmisti turabi milli sporcu degil ama şöyle yüreği var falan diye.birde turabi durumu olmayanlar oy gondermesin rızkını benimle paylasmasin Allah hepsinden razi olsun falan diye birşeyler söylemişti.Mervenin babasi ne demisti be? Ben o yil izlemistim ama hic hatirlmaiyorum babasini falan?
Ankette aç istersen bakalım sonuç ne olacak.Evet o zamanlar survivor daha bi guzeldi yaa hilmicemi cok severdim.sonra all starda turabiyle insanlara saldirinca sogumustum :))
Evet cok kavga olacak cooookkkBu sene ünlüler daha güçlü duruyor gibi gözüküyor.
Kazen abiden rica ettim canim acicam insallah bugün anketi de.bende merak ediyorum sonucuAnkette aç istersen bakalım sonuç ne olacak.
Başıma bir şey gelmeyecekse bende Turabi diyorum
Allah'ım sen 2kediannesi kardeşimizi Turabi nin özlü sözlerine maruz bırak 1 hafta boyunca her saat her dakika dinlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?