- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Ama ya parmak sallayan Semih yok"teker teker gideceksinizzzzz"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tam hatirlamiyorum ama,merve hepimizin gururu,en iyi en başarılı atlet.milli sporcu falan filan diye övüp durmuştu.bir sürü sey daha soyledi de hatirlayamadim simdi.sonra turabinin kardesi araya girmisti turabi milli sporcu degil ama şöyle yüreği var falan diye.birde turabi durumu olmayanlar oy gondermesin rızkını benimle paylasmasin Allah hepsinden razi olsun falan diye birşeyler söylemişti.
Aminn
Bak inanmazsınız
Youtube da turabi konsey sözleri diye yazıp izliyorum arada
Hele hilmicemi yazdıgı konsey
Ay allah korusun valla kan götürürdü ortaligi bu kadroyla serhat olursaBoğa serhat olsaydı cok guzel olurdu
Olaylar olaylar
Bir daha sevdim
Git
Benden
Öte
Git
Uzaylı
Seni
Yine aklıma geldi, Hayim vardı, hep düşerdi. Bı de Tamer vardı
Kibrisssli değil miydiTamer gecen gun demiş ki ben amerikan ajanıyım
Kibrisssli değil miydi
Evet ya. Serhat cok guldurdu gecen yil beni. Konusuyo konusuyo sonra ben ne dedim ki diyor ya aman AllahimBoğa serhat olsaydı cok guzel olurdu
Olaylar olaylar
Bende merve adem veya damla kazansin cok istiyorum ama ademin kazanmasini daha cok istiyorum.adem yarisma bitince neler yaptı hic haberim olmadi ama gecen sene onunda hakkıydı birincilik.izlersin insallah survivor hayatimizin tadi tuzu heyecani iste maksat vakit gecsinBen de 2 sezon izledim survivor. Biri Mervenin oldugu yil, biri de gecen yil. Aslinda hic izlemek istemiyorum ama hep velet yegenlerim acip izliyor yanimda. Sonra bi basladin mi kopamiyorsun illet gibi bi program.
Gecen yil Ademi seviyordum da program bitince sapitti. Kendini kaybeden insanlari hic sevmiyorum. Bu sene izlememek icin elimden gelen herseyi yapacam ama bizim kiz simdiden anne izleyelim diye vizilamaya basladi Ama Merve kazansin isterim.
haha gecen sene kanser etti o adam beni delirtti resmen insanlariEvet ya. Serhat cok guldurdu gecen yil beni. Konusuyo konusuyo sonra ben ne dedim ki diyor ya aman Allahim
Furkanla Serhat cok iyiydi ama gecen yil. Hic gulmedigim kadar guldurduler beni. Onlarda olsaydi belki izlerdim.Bende merve adem veya damla kazansin cok istiyorum ama ademin kazanmasini daha cok istiyorum.adem yarisma bitince neler yaptı hic haberim olmadi ama gecen sene onunda hakkıydı birincilik.izlersin insallah survivor hayatimizin tadi tuzu heyecani iste maksat vakit gecsin
Sende bu senede izleyecek enerjisi alıyorumFurkanla Serhat cok iyiydi ama gecen yil. Hic gulmedigim kadar guldurduler beni. Onlarda olsaydi belki izlerdim.