- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Hah iste benim kankimde geldi yaşasın ademcileerrSurvivor dedin orda bir durup beni başa koyacaksın, adem yüzünden dünya fatura ödedim ben geçen seneMerve'ye de dünya kontör yüklemiştim
Survivor dedin orda bir durup beni başa koyacaksın, adem yüzünden dünya fatura ödedim ben geçen seneMerve'ye de dünya kontör yüklemiştim
Ha oyle miiii gel bu sene de ademci ol noluyOgedayı da seviyordum ama Ademciydim ben
çok ünlü gördük güle güle öldük
Bende bende, damlaya neden oy vermemiştim hatırlayamıyorum da bir sebebi vardı , galiba sigara içmiştiHah iste benim kankimde geldi yaşasın ademcileerrvalla ademde merve de damla da kazansa cok sevinirim ama adem kazanirsa ölürüm ölürüm sevinçten
Yandık
Ha oyle miiii gel bu sene de ademci ol noluyikna edebiliriz seni gibims geliyo adem konusunda bosver turabiyi
Canim ben bakmistim daha once survivor konusu açılmış mi diye,açılmamış olduğunu gördüm ve açtım.sen oyle diyince simdi konularına baktim all star adiyla konu acmissin.sanırım daha kadro tam anlamiyla belli olmadan.eğer açılmış olduğunu bilseydim açmazdim tabiki.bu senin icin bi sorun teşkil etmez umarım.ordan da devam edebilirsiniz istersenizCoco bu konuyu ben açmıştım zaten canım den niye actinki
Gel gel bekliyoruzŞu anda misafirlikteyim akşama koşarak gelecegim
Sıralamam öyle gitmiyorki
Şöyle Turabi>Turabi>Turabi>Turabi>...>Turabi>Hilmicem>Murat>Adem
Evet o zamanlar survivor daha bi guzeldi yaa hilmicemi cok severdim.sonra all starda turabiyle insanlara saldirinca sogumustum :))Gecmiste murat ve hilmicemin oldugu survivor cok guzeldi .. İkisini izlemek guzel olacak :)
Sıralamam öyle gitmiyorki
Şöyle Turabi>Turabi>Turabi>Turabi>...>Turabi>Hilmicem>Murat>Adem
Murat ve hilmicem bir gece adada yalniz kalmislardi. Kara bocekleri yaristirmislardi hic unutmuyorum o sahneyiEvet o zamanlar survivor daha bi guzeldi yaa hilmicemi cok severdim.sonra all starda turabiyle insanlara saldirinca sogumustum :))
Murat erken elenir bence bu seneMurat ve hilmicem bir gece adada yalniz kalmislardi. Kara bocekleri yaristirmislardi hic unutmuyorum o sahneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?