- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
- #1.421
Allahım sevinçten öleceğim ADEM adamım şampiyon oldu hak gercek sahibini buldu çok çok mutluyum :))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sampiyonu bana soyle olur mu:))
Üzülürüm bak :/Sonuç hiç hoşuma gitmedi
Hakan defalarca oyuna mudahale etti saka diyip gectiler o donem uzun sure oynamadi elemediler gonulluler tk tamamen eledi defalarca kiyafet degisti ramazan elenecek insanmiydi nagehan sponsorlu ama iddia bile olmamali ayrica cok kufretmis bir sayfa paylasiyordu aylar once 6 kisi kibris dedi sonra kapatildi turabinin sakatligi fkn hikaye son dk cikmis bsy degil. Elemeler belli turabi hilmi damla nagihan tarafindan murat umit merve hakan tarafindan elendi hersey net aslinda.
Varya adem alamasaydi bu sefer kalpten gitmiştim.ha birde turabi finale çıkamadı acundan azarı yedi ya,icimin yağları eridiSu an hic bisey umrumda degil cok mutluyum cok sukur onca haksizlik engel ise yaramadi.
Nagihanin olmamasi ayri bir sevinc kaynagi tabiki
Üzülürüm bak :/
Kanka adem olmasaydı nagihanin kazanmasini isterdim ama adem varken onun sampiyon olmasini istemem mümkün değildi.ha birde turabiyle cok ic iceydi ademe oynadilar baya ondan biraz sinirim var nagihana ama hakettiğini düşünüyorum yine.ademden sonra tabiiYa bırak ya . Bu Ülkenin nedir bu kadın düşmanlığı
Kadın kazansa Dünya kazanacaktı
Ya bırak ya . Bu Ülkenin nedir bu kadın düşmanlığı
Kanka adem olmasaydı nagihanin kazanmasini isterdim ama adem varken onun sampiyon olmasini istemem mümkün değildi.ha birde turabiyle cok ic iceydi ademe oynadilar baya ondan biraz sinirim var nagihana ama hakettiğini düşünüyorum yine.ademden sonra tabii
Normalde insanlar tarafindan Feminist olarak algilanan bir insanim ama Nagihan surekli Ben Ben Ben diyor nefsi konusuyor.
Adem kac defa Nagihani ovdu hak ediyor dedi ve odulu hayatini kaybeden kisiye adadi.
Digerleri ev odulu kazandi Adem iki sene eli bos dondu.
Varya adem alamasaydi bu sefer kalpten gitmiştim.ha birde turabi finale çıkamadı acundan azarı yedi ya,icimin yağları eridi
Duygusal bakmayın .
Ben seviyordum beee
Aslakadın düşmanı değilim kız olur mu inan damla ve adem kalsaydı damla kazansa 1 gr üzülmezdim. Kadın düşmanı değilim sadece nagihan dan nefret ediyorum :)Ya bırak ya . Bu Ülkenin nedir bu kadın düşmanlığı
Bu sene ademi sampiyon yaptik Allahin izniyle kanka,insallah seneye çıkar artık kadin sampiyon.adem sampiyon oldu ya,survivor defterini kapattim artik bittiYa kadın daha ne yapsın , ? Erkeklerle bile kıyasıya mücadele ettti .
Her konuda eksi başlamıştı .
Kadın neticede -güç olarak - psikolojik olarak-dayanıklılık olarak - ama hakkını sonuna kadar verdi .
Kanka ademde ahlaklı ama kadın olmalıydı yaaa
Kiz sende hamile degil misin kalbin gum gum atmadi mi benimki gibi?? Sanki varya kalbim firliycak gibi hissettim haa.korktum bi taraftanda Allah korusun birsey olacak diye.sonra kapattim televizyonuAslakadın düşmanı değilim kız olur mu inan damla ve adem kalsaydı damla kazansa 1 gr üzülmezdim. Kadın düşmanı değilim sadece nagihan dan nefret ediyorum :)
cok şükür canimKiz ademm kizz hadi gozun aydinnn