- 13 Eylül 2017
- 1.162
- 1.065
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
- #1.021
Bu hafta dokunulmazlığı kim kazandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sali gunleri genelde sevdigimiz diziler oluyo canim sonrasinda izlemeye basliyoz yine ama acikcasi nihat doganin cenesi yuzunden iyice hevesim gittiYine mi buraya uğrayan yok artık sanırım kimse izlemiyir
Gizem elenmişKim elendi izleyen varmi
Gizem elenmişKim elendi izleyen varmi
ecem sanki adaya hiç gelmemiş gibi davranıyorlar. ne ismi geçiyor ne cismi.
acun konseyde onunla ilgili bilgi verdi mi?
kız yok oldu gitti.
bu arada bu sene gerçekten izlenmiyor. ara sıra bakayım diyorum yok diziler daha güzel.
Aaa abiiiSitenin anons kısmında ;
"Merhaba Kazen, Survivor 2018'i izlemeye bizimle Dominik'e gelir misin desek ? duygularını paylaş desek "
diye bir mesaj okudum....
Hadi canım sende dedim içimden ....
Benimde 2 favorim aynı isimlerAdem damla
Nihat dogan bir gitse gercekten herkes bi rahat nefes alacak ve yarismaya daha cok odaklanicaz.benimde hevesimi kacirdi inan ki.ha bide turabi gitsin yaEskiden bir survivor fanatigi olarak bu sene zorlasam da izleyemiyorum. Tv kapali daha guzel geliyor. Bunda yuzde 100 nihat dogan etkisi var. Ben eskiden Acun u seven ve savunan birisi olarak onun bu adami bu yarismaya getirmesini sindiremiyorum galiba.
Sitenin anons kısmında ;
"Merhaba Kazen, Survivor 2018'i izlemeye bizimle Dominik'e gelir misin desek ? duygularını paylaş desek "
diye bir mesaj okudum....
Hadi canım sende dedim içimden ....
pff bende patron bizi dominiğe götürecek sanıp atladıydım
pff bende patron bizi dominiğe götürecek sanıp atladıydım