- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
- #1.061
Nasil da biliyor yarismacinin iyisini abla aferin yumurcagaBen ufaklığın adına oy kullandım , daha isimleri saymadan Adem dedi kerata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil da biliyor yarismacinin iyisini abla aferin yumurcagaBen ufaklığın adına oy kullandım , daha isimleri saymadan Adem dedi kerata
Çok hızlı değil mi ama :)Fundanin performans düşük gibi sanki
Erkek olurs tabiki hilmicem olmali ademi bi türlü sabriyeden dolayi sevemdim gittiEvet bayan olsun isterim bende ama erkek olacaksa bu kişi adem olmali bence.sence?
Giden gitti gittgi gün şampiyonluğu bitti elenenleri cikartsn listedenNasil da biliyor yarismacinin iyisini abla aferin yumurcaga
Nasil da biliyor yarismacinin iyisini abla aferin yumurcaga
Evet hızlı gercekten sema nagihanla falan basa bas geliyo nerdeyse:))Çok hızlı değil mi ama :)
Atom karınca gibi :))
yaa hayiiiirrrrGiden gitti gittgi gün şampiyonluğu bitti elenenleri cikartsn listeden
kiyamam ben ona :)Biliyormuş valla :)))
Ben izlemediğim için bilmiyorum , hele o yarışmalarda kendinden geçiyo resmen :)))
Belinden sakatmis o suan tedavi altindaymia.ilerleyen zamanlarda belli olacakmışŞu göz6 da ki kıza ne oldu yok ortalarda
Eski tadi vermiyor niyeyseSurvivor severler neden eskisi gibi gelmiyor buralarayoksa artik izlemiyorlar mi
Abi arada denize girsin,gunes yagi sursun, agirlij calissin ya acun bunlarla geldide biz mi izlemeduk arkadas dimii. Nihat dogan ne ya kim ya, az once de yazdim nihat dogan varken yanimda izlettirmem bile.Ben nihat doğan denen varlık yüzünden bu yıl survivor izlememe kararı aldım. Hala da kararımı uyguluyorum ama Acun sağolsun adalara taş gibi bir kaç yiğit serpmiş.
Eyy acun, sen ne yapmaya çalışıyorsun ya??? Güneşten yanmış, kaslı, hırpani erkekler.. çamurlarda debelenmeleri olsun, sudan çıkmaları olsun, ıssız bir adada kalıyor ve seksiliklerinden taviz vermiyor oluşları olsun...
Acuncum, seneye sadece yakışıklı, seksi erkeklerin olduğu bir ada yap, bunlar bazen çamurda güreşsinler, bazen yarı çıplak odun kessinler, efendime söyliyim balık falan tutsunlar, arada kavga falan etsinler, bazen de bromance yaşasınlar.
Yemin olsun ki başka kanal izlersem namerdim. Bana bunlarla gel acun. Artık aynı aşı ısıtıp ısıtıp önümüze koyma!!!!!
Aynen ya, ne cevherler var adada adeta patates çuvalı gibi yatıyorlar. Acun duy sesimizi!!Abi arada denize girsin,gunes yagi sursun, agirlij calissin ya acun bunlarla geldide biz mi izlemeduk arkadas dimii. Nihat dogan ne ya kim ya, az once de yazdim nihat dogan varken yanimda izlettirmem bile.
Ben nihat doğan denen varlık yüzünden bu yıl survivor izlememe kararı aldım. Hala da kararımı uyguluyorum ama Acun sağolsun adalara taş gibi bir kaç yiğit serpmiş.
Eyy acun, sen ne yapmaya çalışıyorsun ya??? Güneşten yanmış, kaslı, hırpani erkekler.. çamurlarda debelenmeleri olsun, sudan çıkmaları olsun, ıssız bir adada kalıyor ve seksiliklerinden taviz vermiyor oluşları olsun...
Acuncum, seneye sadece yakışıklı, seksi erkeklerin olduğu bir ada yap, bunlar bazen çamurda güreşsinler, bazen yarı çıplak odun kessinler, efendime söyliyim balık falan tutsunlar, arada kavga falan etsinler, bazen de bromance yaşasınlar.
Yemin olsun ki başka kanal izlersem namerdim. Bana bunlarla gel acun. Artık aynı aşı ısıtıp ısıtıp önümüze koyma!!!!!