- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.170
- 798
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Ben ilk bölümü izleyemedim. Mervenin tek eksisi aşırı hırsı bence. Ademide severim ben oda şampiyon olsa sevinirim. Esas halk adamı o bence. Turabi çok saygısız ve çirkin hareketleri var.Evet mahkemelik olmuslar hepsi.hile yapildigina dair sikayette bulunan cok ciddi bi kitle var.bencede hile yapildi.evet hilmi turabiyle kanka olunca herkesin gozunden dustu.bu sene sanki biraz ayri durmak istiyo ondan zamaninda cok elestiri aldigi icin.benimde favorim adem ve damla.ikisinden birinin birinci olmasini isterim.ama adem olursa daha cok sevinirim :)) merveninde kazanmasini isterim ama dün biraz izledim fazla onyargili geldi bana.zamanla belki fikirlerim degisir onunla alakali ama bakalim
Evet yaa nefret ediyorum ondan nefffreeeettttt!!!!! Insallah ademin oldugu yerde turabinin esamesi okunmiycak adem kibar naif saygili merhametlibi insan.turabide bunun binde biri bile yokBen ilk bölümü izleyemedim. Mervenin tek eksisi aşırı hırsı bence. Ademide severim ben oda şampiyon olsa sevinirim. Esas halk adamı o bence. Turabi çok saygısız ve çirkin hareketleri var.
Turabiyi acun şımarttı. Herkese ceza verirken onu sadece uyardı. Rating tek derdi çünkü.Evet yaa nefret ediyorum ondan nefffreeeettttt!!!!! Insallah ademin oldugu yerde turabinin esamesi okunmiycak adem kibar naif saygili merhametlibi insan.turabide bunun binde biri bile yok
Bu sene adem birinci olamayipta turabi olursa hayatimdan survivoru tamamen cikaracagimTurabiyi acun şımarttı. Herkese ceza verirken onu sadece uyardı. Rating tek derdi çünkü.
Bende karsiyim turabi 2 defa 500 bin kazandi araba kazandi,orda kaldigi hafta boyunca para aliyorlar zaten.hic adil olmadi.neyse bende cok kalacagini zannetmiyorum ama araba maraba almasin o adam.cok cok birlesmeyi gorur ondan sonra yazilirsa gider diyorum ben.ademe saldirmasjndaYa turabi kazanmazsın da kim kazanırsa kazansın :/ 2 kere kazanmış zaten.. Gerçi gönderirler onu diye düşünüyorum. Ama dokunulmazlıkları alırsa kesin finale yürür. O şimdi sırf dokunulmazlığa çalışacak. Başka şansı yok çünkü :))) bana göre önceki yarışmalar da araba kazananlar da 1. Olmasın. Acun nereden baksan 300.000 tl değerinde arabalar verdi. Ödül zaten 500.000. Gerek yok yani bence onlarda kazanmasın :))
Dun bi arkadasta yazdi bunu canim,hatta zamaninda attigi twiti paylasmami istedi actigim konuda ama,yalnis anlasilmalara musait olacagi icin,konu asil amacindan sapacagi icin paylasmadim.nihat dogan zaten 1 ay icinde elenecektir.gormemeye calis bence.acunun derdi reyting zaten.bu zamana kadar nerde antin kuntin yarismacilar varsa toplamis yine bol bol sinirlerini ziplatacak milletin :)Kızlar ben nihat doğanın olduğu bir survivorı izlememe kararı aldım kendi çapımda protesto yapıyorum ne değişti de programa alınmayan adam bu sene alındı keşke duruşunun arkasında dursaydi acun
Turabi hemen katilir bu firsati kacirmaz.insallah elenir dua edecegimTurabi kazanırsa izlemem bende zaten ne işi var onun iki kere şampiyon olmuş ben olsam katılmazdim
Evet bu aksam da varBu akşam var mı
Daha dur asil hirsi ilerleyen zamanlarda gorecegiz turabi cok daha cirkinlesecek neler yapacak bak gör.gecen all starda birinci olmak icin yapmadigi pislik kalmamistiBence de turabi olmamaliydi... Eğer ki o kazanırsa ,diğer yarışmacılara büyük haksızlık olacak..aslında birinciligi olanların orada işi olmamaliydi... zaten şampiyonluğu tatmislar.. ne bu hırs anlamadım...
Aynen öyle. Yaa ben bu tip insanları sevmiyorum kimsede sevmemeli argo konuşmalarla daha ne kadar ileri gidilebilir.yemin ediyorum, o çıktığı zaman kanalı değiştiriyorumm..Daha dur asil hirsi ilerleyen zamanlarda gorecegiz turabi cok daha cirkinlesecek neler yapacak bak gör.gecen all starda birinci olmak icin yapmadigi pislik kalmamisti
Kankito survivori sensiz dusunemiyorumKızlar ben nihat doğanın olduğu bir survivorı izlememe kararı aldım kendi çapımda protesto yapıyorum ne değişti de programa alınmayan adam bu sene alındı keşke duruşunun arkasında dursaydi acun
Eki Görüntüle 2109669
Unutuldu ama nihat doğan denen şahıs ÖZGECAN için bu sözleri sarfetmişti. Kadın cinayetini meşrulaştıran, suçu ve suçluyu öven bu kişiyi programına alan yapımı kesinlikle izlemeyi düşünmüyorum. Acunu da bizi balık hafızalı, koyun zannettiği için ayrıca kınıyorum ve sizleri de bu tv programını boykot etmeye çağırıyorum hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?