- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 34
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
oda zaten favorileri ama hakani öve öve bitiremediler anladikkkNihat Doğan konuşalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oda zaten favorileri ama hakani öve öve bitiremediler anladikkkNihat Doğan konuşalım
Turabiyi neden almis ki acun ayip yaaa ekranda gormeye bile tahammulum yok o adami.firsatini buldugu an yine saldiri pesinde.nefret ediyorum haksizlik oldu.insallah potaya girer gider nolur gitsinBu yıl takip etmek istemiyorum aslında. Turabi'den nefret ediyorum çünkü. Ama Murat Ceylan sevgimde agir basiyor. Neden tekrar katildi bilemiyorum. Gorunce şaşırdım. Bugunku bolume de bi 10 dakika baktim. Murat naif iyi huylu bu yarisma ona gore degil. Gecen yil Adem'i severdim ama hemen senesine tekrar katilmasi sacma olmuş. Yenilen pehlivan gurese doymazmis misali. Hilmicem'i ise Turabi ibisiyle beraber oldugu yarışmada silmis hatta izlemeyi birakmistim.
Gordum ki Hilmi ve Murat'ta dost kalmamislar. Hilmi Turabi ile olacaksa zaten Murat'a yanasmasin. Hilmi'ye hala sinirliyim. Murat Adem'le anlasabilir gibi ama baya farklilar bilemedim.
Simdi zaten bisey belli olmaz, 10 dakika baktim zapladim. Cok erken. En önemlisi oyunlar hala cocuk parkurundan hallicw. Hic mi CBS Survivor izlemiyor Acun. Adamlar ne bicim oyunlar yapiyorlar. Bizimkini gorunce bu mu diyorum.
Bende ayni dusunuyorum.sirf turabiye yalakalik yapcam diye,hic tanimadigi husumeti olmadigi biri hakkinda sacma sapan yorum yapiyor.ne kadar vasifsiz bi kadin yaaa.zaten sevmezdim simdi iyice nefret ettimmerve ve turabi hakanla aynı adada kaldılar. onların geçinememelerini anlıyorum da semaya ne oldu, o niye sevmiyor. adam yorumcu panoramada konuşması normal ki semayı överdi diye hatırlıyorum.
hakanı sevmem ama semayı daha da sevmem. turabiye yanaşmaya başladı hemen.
Gokhan keseri turabi yerdiBenim gözüm hep Gökhan Keser 'i arıyor . neden cagirmadilar ki bu sene
O biraz zor gider.Gidecegini sanmıyorum. Giderse o atarlı lafları kim yapacak?Turabiyi neden almis ki acun ayip yaaa ekranda gormeye bile tahammulum yok o adami.firsatini buldugu an yine saldiri pesinde.nefret ediyorum haksizlik oldu.insallah potaya girer gider nolur gitsin
Ademin dislerini gormemistim dur bi bakimnagihan estetikleri olunca türkiye'de güzel görünüyordu ama adada yüzü gözü çok şişmiş, gözleri çizgi gibi kalmış.
adem dişlerini yaptırmış henüz görüntüsüne alışamadım.
semanın saça diyecek hiç bir şey bulamıyorum, şok.
mervenin kirpikleri ve zayıflığı dikkatimi çekti, omuzları hiç kalmamış.
sahrayla mervenin kirpikleri ekleme ama dökülmicek mi adada.
nihat epey bir yaşlanmış duruyor içlerinde.
murat ceylan çok efendi, ilk yarışmada da çok mantıklı kendini düzgün ifade ederdi. o kadar kavgacı hırslı insanın arasında ne olacak merak ediyorum.
Gitmezse bu survivor sonuna kadar cekilmez vallaO biraz zor gider.Gidecegini sanmıyorum. Giderse o atarlı lafları kim yapacak?
Merve sampiyonluga yurur mu????Mervem tabiki
Yürür ama oylamada kaybedebilir. Ben zaten oylamalarda hile yapıldığını düşünüyorum. Son şampiyonlara inanmıyorum pek.Merve sampiyonluga yurur mu????
Bencede hile var gecen sene adem cok fazla oy aldi hatta noter bas katibi mahkemeye cikmis hile yapildigina dair.ogeday da hakediyodu ama acun orda hile yapti bence.diger yarismalarda yapti mi bilmiyorum ama.Yürür ama oylamada kaybedebilir. Ben zaten oylamalarda hile yapıldığını düşünüyorum. Son şampiyonlara inanmıyorum pek.
Mahkemeye mi çıkmış? Bunu duymamıştım ben. Murat ceylan ve merve benim favorim. Hilmiyide severdim turabiyle kanka olmadan önce.Bencede hile var gecen sene adem cok fazla oy aldi hatta noter bas katibi mahkemeye cikmis hile yapildigina dair.ogeday da hakediyodu ama acun orda hile yapti bence.diger yarismalarda yapti mi bilmiyorum ama.
Evet mahkemelik olmuslar hepsi.hile yapildigina dair sikayette bulunan cok ciddi bi kitle var.bencede hile yapildi.evet hilmi turabiyle kanka olunca herkesin gozunden dustu.bu sene sanki biraz ayri durmak istiyo ondan zamaninda cok elestiri aldigi icin.benimde favorim adem ve damla.ikisinden birinin birinci olmasini isterim.ama adem olursa daha cok sevinirim :)) merveninde kazanmasini isterim ama dün biraz izledim fazla onyargili geldi bana.zamanla belki fikirlerim degisir onunla alakali ama bakalimMahkemeye mi çıkmış? Bunu duymamıştım ben. Murat ceylan ve merve benim favorim. Hilmiyide severdim turabiyle kanka olmadan önce.