- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Kankam sende bendensin ölümüne ademciyiz helaaallllCococum ben Ademciyim bu sefer kazanacak inşallah; )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kankam sende bendensin ölümüne ademciyiz helaaallllCococum ben Ademciyim bu sefer kazanacak inşallah; )
Evet ya hakani tutmasam da dakka 1 gol 1 bismillah noluyoruz bu kadar da belli etmeyin strateji yaptiginizi dimi.daha ortada hic birsey yokken neyin elestirisi bu anlamadim.hele o semanin yorumuna ayar oldum sen kimsin beHakan her nekadar bana itici gelse de bu kadar kişinin cekistirmesinden dolayi Hakan'a değilde eleştirenlere kızıyorum. Merve,Turabi,Sema daha var da var adamı çekiştiren.Tamam Hakan da belli ki kurnaz ve ortalığı karıştıracak potansiyele sahip.Artık izledikçe taraflarimiz netleşecek.
Aynen ya ayrıca önceden yorumculuk yapmış kişinin aynı takımda ne işi vardı ki hepsinin yarası var Hakan dan , haklı eleştiriydi ben izlerdim Hakan ı paranomada , gönüllüler şuan sudan çıkmış balık gibiler zaten hemen Hakan a sarıldılar onu dikkatle dinlediklerini farkettim , potansiyelde var gönüllüler de ki yaşını da almış ünlüler takımını ilerde duman ederler kesin.Evet erkekleri cok saf temiz ve iyi niyetli gercekten.hakan onlara iyi gelecektir mutlaka.hakanin oraya gecmesi hem kendisi icin,hemde gonullluler icin harika oldu
Turabi'ye şimdiden yalakalik yapıyor belliki..Hepsi aslında Turabi'nin gazabindan korkuyor..Evet ya hakani tutmasam da dakka 1 gol 1 bismillah noluyoruz bu kadar da belli etmeyin strateji yaptiginizi dimi.daha ortada hic birsey yokken neyin elestirisi bu anlamadim.hele o semanin yorumuna ayar oldum sen kimsin be
Ya cok gicik oldum hemen turabiye sokuldu sacmalik yaa gercekten bu kadar mi pasifsin guvensizsin dimi.hani cok guveniyodun kendine noldu.tirsti kendini sevdirme pesinde.cunku daha guclu olan nagihan merve damla var.esamesi okunmiycakTurabi'ye şimdiden yalakalik yapıyor belliki..Hepsi aslında Turabi'nin gazabindan korkuyor..
Onların adamıPanorama resmen hakan algısı yapıyor.
Sema zaten çok iyi degildiki etaplarda.Zaten uzun bir süre oynayamamisti.Şimdi de Turabi'nin kanatlarının altında ilerlemek istiyor galiba.:))Ya cok gicik oldum hemen turabiye sokuldu sacmalik yaa gercekten bu kadar mi pasifsin guvensizsin dimi.hani cok guveniyodun kendine noldu.tirsti kendini sevdirme pesinde.cunku daha guclu olan nagihan merve damla var.esamesi okunmiycak
Onların adamı
Vay süper sende Ademcisin. Gönlümüz bir kuzum ya :)Kankam sende bendensin ölümüne ademciyiz helaaallll
Bir an once gitsin bugun en cok sinir eden beni o olduSema zaten çok iyi degildiki etaplarda.Zaten uzun bir süre oynayamamisti.Şimdi de Turabi'nin kanatlarının altında ilerlemek istiyor galiba.:))
Datlummm canim KankimVay süper sende Ademcisin. Gönlümüz bir kuzum ya :)
yerler birbirlerini gör bakHakan birdaha survivora gitmem diyordu keske hic gitmeseydi turabi ona eninde sonunda yine satascak
Aynen turabi hemen basladi benden kacti diye.hic gitmemeliydi bence.yerler birbirlerini gör bak
Çok attı tuttu, ama işte :) turabiyi sevmiyorum, ama Hakan girmemeliydi yarışmayaAynen turabi hemen basladi benden kacti diye.hic gitmemeliydi bence.
Canım benimDatlummm canim Kankim
Tamam hakan zeki anladik yaa bu neee hakan hakan hakan baska konu yokmu?