- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
yok ya, ilk survivor videolarına bak. Bu kadar iğrenç değil, şuan vasat ötesi duruyor. Kötü falan değil, korkunç duruyor.Bilemedim canim.
Aldatilmisti degil mi nagihan? Oyle duymustum sanki.. Ondan sonra kadin bunalima girdi sanirim yoksa niye bassin bu denli estetigi kendine?
Sırf nihat orada diye tutmadım mervişin takımınıünlüleri tutuyorum ama aralarına karışmış ünsüz Nihat ve Sahra'yı değil
Birde büyük kahverengi lekeler var kadında.. Çok tuhaf olmuş yaa..yok ya, ilk survivor videolarına bak. Bu kadar iğrenç değil, şuan vasat ötesi duruyor. Kötü falan değil, korkunç duruyor.
Nihat nedir ya... Nedir?!?!?Sırf nihat orada diye tutmadım mervişin takımını
Ebet canim kocasi baska kadinlara ciplak foto yollamistiBilemedim canim.
Aldatilmisti degil mi nagihan? Oyle duymustum sanki.. Ondan sonra kadin bunalima girdi sanirim yoksa niye bassin bu denli estetigi kendine?
kesinlikle.Birde büyük kahverengi lekeler var kadında.. Çok tuhaf olmuş yaa..
Nihat reytingdirNihat nedir ya... Nedir?!?!?
kesinlikle.
yemişim botoks falan bu ne ya, Ahmet abi gibi
Yani kim olsa cirkeflesir o kadar parayi calisarak kimse kazanamzkiDimi?
Bi nevi sosyal deney aslinda survivor.
Insanoglunun gelebildigi son nokta.
Canim murat ilk katildiginda steroid basmisti o nedenle gucu ve kaslari bi sure gitti ama sonradan birakmis sanirim bi sondu kuculdu sanki.Hilmicem yine eskisi gibi hizli ve azimli.murat ceylan da is yok ama
O zaten elenecegini bile bile gitti ama belki araba falan kazanirim diye gitmistirHakan hiç gitmeyebilirdi bence.. Ne gerek vardı.. Ya yorumcu olmayacaktı, olduysa da gitmeyecekti bir daha..
Bencede erkenden yolcu oda durutmazlarCanim murat ilk katildiginda steroid basmisti o nedenle gucu ve kaslari bi sure gitti ama sonradan birakmis sanirim bi sondu kuculdu sanki.
Gercek sporcunun steroide ihtiyaci olmaz.
Hakiki kaslari ile gelisir. Ve daha guclu olur.
O nedenle murat ta is yok.
Çok yanlış bir tercih yaa.. Otur programda kazan paranı..O zaten elenecegini bile bile gitti ama belki araba falan kazanirim diye gitmistir
Programda o kadar kazanamadigindandirnÇok yanlış bir tercih yaa.. Otur programda kazan paranı..
10 da biticek galibASimdi bu oyun 10 sayida mi bitecek? Yoksa 2 tur mu oynanacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?