Kotu bir kelime kullanmış ama kestikleri için anlaşılmadı ne dediği
Yurumesine kopuyorum gogus onde eller arkadaerdiye bak ya, hem kel hem fodul hem beceriksiz hem tembel hem atarlı
kollarını sallamaktan kol kası yapmış dicem de, onu da becerememişYurumesine kopuyorum gogus onde eller arkadaee ordaki adamlar kasli napsin oda belki oyle kasli gorunurum diye dusunuyo cok konusuyo ve cok itici
Bide hatırlıyorsan benim minik yeğenim gibi:)))Erdinin zulmundan kaçamayacaklar ne ya, bu da kendinden 3. tekil şahıs olarak bahsediyor, daha önce semih, tuğba özay, yılmaz morgül ün yaptığı gibi
O kadar çok bağırıyor ki boğazını sıkma isteği uyandırıyor bende.... Bugün izledim ilk defa . Hep böyle mi bu?eser kafayı yedi
O kadar çok bağırıyor ki boğazını sıkma isteği uyandırıyor bende.... Bugün izledim ilk defa . Hep böyle mi bu?
Google'ladım ve jeton düştü. Beyaz Show'da görmüştüm videosunu ve hiç komik bulmamistimevet hep böyle
Belki eskiden itibaren tanısam farklı olur ama şu andaki hareketleri çok kötü ya. Kanalı değiştirdim.Eserin yapisi bu ya onceki programdan biliyorum adamin huyu bu heyecanli bi tip biraz duygularini en ust seviyede yasiyo
Belki eskiden itibaren tanısam farklı olur ama şu andaki hareketleri çok kötü ya. Kanalı değiştirdim.
Kesinlikle baydı.dün konseyde adem çılgın sedata sersenişinde gayet haklıydı
çılgın çok güzel edebiyat yapıyo, her fırsatta engelli çocuğunu öne sürmesi de çok itici, ayrıca ademin dediği gibi saygı kazanılır, yaşı büyük diye kimse sedatın önünde el pençe divan durmak zorunda değil, ben sizin abinizim geyikleri baydı artık