- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.573
bunlarla popüler oldu
Offfff hatırladım yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunlarla popüler oldu
Aynen geçen sene ki daha heyecanlıydı.hala alışamadım ben ya eskisi gibi büyük heyecanla da izleyemiyorum çok keyif vermiyor nedense herkes de öylemi .
Katılıyorum orada sadece oyun kaybeden fatih değil di başka kişilerde kaybetti oyun eğer performans hakkında birşey demesi gerekiyorsa oyundan sonra adaya döndüklerinde diyebilirdi.Fatihe bir de şurda hak verdim kıbrıs için sembol kolyesini alanlar istediklerin götürüyorlar ödüle mesela adem için demişti götürülebilir diye sonuçta Adem balık tutuyor efor harcıyor kolay değil aynı kişilerin götürülmesini bende doğru bulmadım.Oyunlarda performansı kötü olan takim arkadaşını yerin dibine sokmak , çocuk gibi azarlamak , ona ters ters bakmak.... işte karşınızda ilhan Mansız . ayakta alkışlıyorum
Şahika balık tutup çok yoruluyormuşşşşşşş o yüzden onu götürmüş ilhan efendi...Katılıyorum orada sadece oyun kaybeden fatih değil di başka kişilerde kaybetti oyun eğer performans hakkında birşey demesi gerekiyorsa oyundan sonra adaya döndüklerinde diyebilirdi.Fatihe bir de şurda hak verdim kıbrıs için sembol kolyesini alanlar istediklerin götürüyorlar ödüle mesela adem için demişti götürülebilir diye sonuçta Adem balık tutuyor efor harcıyor kolay değil aynı kişilerin götürülmesini bende doğru bulmadım.
Gerçekten mi yahu? Survivor tarihinde bir ilktir herhaldeerdi o kadar çok hiç bişey yapmıyor ki, bi kilo bile vermedi
Gerçekten mi yahu? Survivor tarihinde bir ilktir herhalde
Hakkaten , insan hiç mi süzülmezyok ben tahmin ettiğim göbeği ve yan yağları olduğu gibi duruyorda
Eser , magarasinda rahatsız edilmiş ayı misali bağırmayı kestiginden beri çok sempatik görünüyor gözüme
Baya baya iyi çocukmuş
Ay aman görmiyimo zaman bağırdığı anlara denk gelmemişsin artık daha kötü oldukçada garip sesler çıkarıyor