SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
hala alışamadım ben ya eskisi gibi büyük heyecanla da izleyemiyorum çok keyif vermiyor nedense herkes de öylemi .

Önce kendime sonra evime sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda bana değenne varsa yüreğimle beynim arası çizgi derinliğince günaydın.

ayy şu pınar, berna öztürk, sema üçlüsüne sinir oldum. sema favorimdi ama ıııh artık değil.
yarışmanın sonuna doğru da sanırım iyice sinir olucam.

Yarisma baslamadan once favorim yoktu sadece besiktasli oldugu icin İlhani tutarim diyordum yarisma basladiktan sonra favorim degismedi aksine karakterinin guzelligini gordukten İlhana olan sevgim artti :) ona egoist diyenlerin aksine cok mutevazi oldugunu dusunuyorum hicbir zaman kendini ovmedi neyse o ama ilhanin uzerine oynandigini dusunuyorum ozellikle sedatin fazlaca bir kiskancligi var fatihide sedat doldurdu İlhan iyi bile sabretti..İlhanin tek olumsuz yani oyun sirasinda fazla sinirli olmasi futbolculugundan gelen bir ozellik buyuk ihtimal kaybetmeye ve yapilan hatalara tahammulu yok bunu biraz dizginlemesi lazim ama kesinlikle art niyetli birisi degil adada oyunlar disinda kimseye bagirdigini arkadan konusup kulis yaptigini gormedim insallah sonuna kadar gider cok isterim onun birinci olmasini..ilhan disinda ademide cok seviyorum cok efendi ve temiz birisi ilhan olmazsa o olur umarim .. gonullulere gelince her yil oldugu gibi yine iticiler hele erdi semihin kotu bir kopyasi onu taklit etmeye calisiyor, ben semihi severdim hatta favorimdi ama erdiden nefret ediyorum diyebilirim cok bos konusuyor.. gonullulerde bir tek eser sempatik geliyor

Oyunlarda performansı kötü olan takim arkadaşını yerin dibine sokmak , çocuk gibi azarlamak , ona ters ters bakmak.... işte karşınızda ilhan Mansız . ayakta alkışlıyorum

Oyunlarda performansı kötü olan takim arkadaşını yerin dibine sokmak , çocuk gibi azarlamak , ona ters ters bakmak.... işte karşınızda ilhan Mansız . ayakta alkışlıyorum

Katılıyorum orada sadece oyun kaybeden fatih değil di başka kişilerde kaybetti oyun eğer performans hakkında birşey demesi gerekiyorsa oyundan sonra adaya döndüklerinde diyebilirdi.Fatihe bir de şurda hak verdim kıbrıs için sembol kolyesini alanlar istediklerin götürüyorlar ödüle mesela adem için demişti götürülebilir diye sonuçta Adem balık tutuyor efor harcıyor kolay değil aynı kişilerin götürülmesini bende doğru bulmadım.

Şahika balık tutup çok yoruluyormuşşşşşşş o yüzden onu götürmüş ilhan efendi...
Bence istediğini götürebilir ama eger hakedeni götürmek gibi bir mantık kuracaksa azcık tutarli olmalı....

adem'e ve sabriye'ye yapılan haksızlık bariz ortada.
adem ne kadar mantıklı konuşuyor, kendini ne güzel ifade ediyor.
sabriye şeffaf dümdüz, konuşurken beyninde tilkiler dolaşmıyor.
pınarla berna ö. bana güvenilir gelmiyorlar.
furkanı sevemiyorum, özellikle küfürlerini duyunca içi dışına çıktı.
şahika varla yok arası.
sedat artık tv.ye çıksa kanal değiştiririm.
ünlülerde ki çifte standart ekrana fazlasıyla yansıyor.

Ben ademi seviyorum ve onu goturmemekle haksizlik yaptiklarini bende dusunuyorum ama Sabriyenin cok ta masum oldugunu dusunmuyorum acikcasi dobralikla saygisizligi karistiriyor bence sabriye iki lafindan biri kapa ceneni kes sesini..ilhan onun hakkinda kotu bir sey soylememesine karsi ona tavir aldi e sabriyenin performansi cok mu iyi parkurda kosmuyor yuruyor adeta :) gitmesi gereken uc kisiden biri kizlardan digerleride sahika ve berna.. ilhan sabriyeyi soylediginde uzulmustum ama sabriyenin bu tavrini gorunce iyi ki soylemis diyorum..pinar sema berna uclusunude samimi bulmuyorum acikasi ozellikle pinar cok sinsi.. bu yil kizlar tam bir hayal kirikligi bence semayi basta sevmistim ama o da diger rakiplerini kucumseyerek ne kadar egoist oldugunu gosterdi :/ orda karakterini begendigim iki insan İlhan ve Adem Kibrisa giderler umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…