Ünlüler aldı ödülü. Acun en yüksek oy alan iki yemeği getirtti. Birinci Adem ve sac kavurma, ikinci İlhan ve kuzu tandır oldu.ya
ben hastaydım izleyemedim yemek çdülü kim aldı kimin sevdiği yemeklerdi
Sembolü Tuğçe ve Ogeday aldı.sembolu kimler aldı
gökhan sakat ayagıyla yarıstı onu götürmemişler bence haksızlık olmus
ayrıca bernada iyi sayılar aldı geçtiğimiz hafta bence onunda gitmesi gerekiyordu
geçen haftaki performansa bakarsak futbol oyununa erdiyle anılın gitmemesi hele erdinin orada 1 tas su bile içmemesi lazım utancından yiyip içip yatıyor bi elense artık kurtulsak
furkanda erdi gibi konusmaya tavırlara başladı bayrampaşalı gibi :)
serhat bana acayip itici geliyor bi insan sürekli kavga cıkarıp kendi yaptıgı seylerı baskası yapınca yok oyun oynaya saygınız yok diye karalıyor kendin ademler oyuna cıkarken bık bık konustun hemde oyuna cıkacak ınsanı demorolize ettiin sen oyuna cıkarken 2 kişi tartısıyor senle de alakası yok neymıs serhata saygısızlıkmıs nasıl egosıtler ya
tugce ytüksek puan alınca semanın suratı gördünüz mü kayıt ettim ya o nasıl bi kıskanç bakıştı tripti kadın egosıt
bencede gökhanla bastan beri kankilerÜnlüler aldı ödülü. Acun en yüksek oy alan iki yemeği getirtti. Birinci Adem ve sac kavurma, ikinci İlhan ve kuzu tandır oldu.
Gönüllülerde de Ogeday ve ciğer, Berna ve çıtır mantı kazanmıştı ama yiyemediler.
Sembolü Tuğçe ve Ogeday aldı.
Ogeday Gökhan'a çok ayıp etti bence.
bencede gökhanla bastan beri kankiler
elif götürmedi gökhanı hadi onlar kız kıza gitti neyse
bi de ogadayın götürmemesi çok ayıp olmuş
demek ki gökhanın gerçek dostu bir tek yiğitmiş
gökhan yerine bulutu götürmesi olmamış
yiğitte erdinin kurbanı oldu yoksa gerçekten yarışan bi çocuktu
Yani haftalarca beraber takıldığın adam. Kavga gürültü olsa, açık açık artık konuşmuyor olsanız anlarım götürmemeni ama ortada bir olay da yok. O varken Erdi'yi almak ayıp.bencede gökhanla bastan beri kankiler
elif götürmedi gökhanı hadi onlar kız kıza gitti neyse
bi de ogadayın götürmemesi çok ayıp olmuş
demek ki gökhanın gerçek dostu bir tek yiğitmiş
gökhan yerine bulutu götürmesi olmamış
yiğitte erdinin kurbanı oldu yoksa gerçekten yarışan bi çocuktu
Gökhan dizi sakat olmasına rağmen parkurdan kaçmıyor, her oyununu alamasa da kazanıyor. Ayıp yani.ama gokhan yoktu bir hafta falan efor sarfedenlerin daha cok yemeye ihtiyacı var bence ogeday bulutu goturmekle daha iyi yaptı ama tugce hangi mantıkla erdiyi aldı adam zaten cıktıgı hicbir oyunu kazanamıyor bide cenesi durmuyor berna yı goturmeliydi onun yerine
Bu gidişle öyle yapacaklar gibi gökhanı potaya sokacaklar heralde,erdi-bulut gitmeli erkeklerden bence,bu hafta dokunulmazlığı gönüllüler kaybeder diye düşünüyorum.Yani haftalarca beraber takıldığın adam. Kavga gürültü olsa, açık açık artık konuşmuyor olsanız anlarım götürmemeni ama ortada bir olay da yok. O varken Erdi'yi almak ayıp.
Gökhan dizi sakat olmasına rağmen parkurdan kaçmıyor, her oyununu alamasa da kazanıyor. Ayıp yani.
Aynı ayıbı Ünlüler defalarca Adem yerine Fatih'i, Tarık'ı alarak yaptılar ama en azından açık bir husumet var orada.
Dokunulmazlığı kaybedip Gökhan'ı göndersinler de her oyuna Erdi'yle kalıp günlerini görsünler.
Yabancı versiyonlarda denize dalmalı, denizde farklı derinliklerinden harf çıkartmalı, o harflerle kelime türetmeli bir oyun gördüm. Keşke Türkiye versiyonunda da olsa. Futbolcular futbol oyununda oynadığı gibi Şahika'yı da dalmalı bir oyunda görsek. Yarışma adada geçiyor, yarışmalarda denize dalma hiç yok.
çünkü acunun derdi yarışmayı ilhana kazandırtmak bence
Ben de boyle dusunuyorum. Anlasmis gibiler.çünkü acunun derdi yarışmayı ilhana kazandırtmak bence