SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
sembolu kimler aldı
gökhan sakat ayagıyla yarıstı onu götürmemişler bence haksızlık olmus
ayrıca bernada iyi sayılar aldı geçtiğimiz hafta bence onunda gitmesi gerekiyordu
geçen haftaki performansa bakarsak futbol oyununa erdiyle anılın gitmemesi hele erdinin orada 1 tas su bile içmemesi lazım utancından yiyip içip yatıyor bi elense artık kurtulsak
furkanda erdi gibi konusmaya tavırlara başladı bayrampaşalı gibi :)
serhat bana acayip itici geliyor bi insan sürekli kavga cıkarıp kendi yaptıgı seylerı baskası yapınca yok oyun oynaya saygınız yok diye karalıyor kendin ademler oyuna cıkarken bık bık konustun hemde oyuna cıkacak ınsanı demorolize ettiin sen oyuna cıkarken 2 kişi tartısıyor senle de alakası yok neymıs serhata saygısızlıkmıs nasıl egosıtler ya

ya

ben hastaydım izleyemedim yemek çdülü kim aldı kimin sevdiği yemeklerdi
Ünlüler aldı ödülü. Acun en yüksek oy alan iki yemeği getirtti. Birinci Adem ve sac kavurma, ikinci İlhan ve kuzu tandır oldu.
Gönüllülerde de Ogeday ve ciğer, Berna ve çıtır mantı kazanmıştı ama yiyemediler.

Sembolü Tuğçe ve Ogeday aldı.
Ogeday Gökhan'a çok ayıp etti bence.

tugce ytüksek puan alınca semanın suratı gördünüz mü kayıt ettim ya o nasıl bi kıskanç bakıştı tripti kadın egosıt

acun tuğçenin puanı çok yüksek deyince semanın yüreğine iyice indi. hala diyorum bunlar izlendiklerini unutuyorlar. kim konuşuyorsa kamera onu çekiyor sanıyorlar.
en çok ödül yemeğini yiyenlerden biri sema, gönüllüler ne yapsın komple açlar.

bencede gökhanla bastan beri kankiler
elif götürmedi gökhanı hadi onlar kız kıza gitti neyse
bi de ogadayın götürmemesi çok ayıp olmuş
demek ki gökhanın gerçek dostu bir tek yiğitmiş
gökhan yerine bulutu götürmesi olmamış
yiğitte erdinin kurbanı oldu yoksa gerçekten yarışan bi çocuktu

Gönüllürde heralde dokunulmazlığı kayberse gökhanı yazacak gibi duruyorlar.Halbu ki erdi var,bulut var.

ama gokhan yoktu bir hafta falan efor sarfedenlerin daha cok yemeye ihtiyacı var bence ogeday bulutu goturmekle daha iyi yaptı ama tugce hangi mantıkla erdiyi aldı adam zaten cıktıgı hicbir oyunu kazanamıyor bide cenesi durmuyor berna yı goturmeliydi onun yerine

Yani haftalarca beraber takıldığın adam. Kavga gürültü olsa, açık açık artık konuşmuyor olsanız anlarım götürmemeni ama ortada bir olay da yok. O varken Erdi'yi almak ayıp.

Gökhan dizi sakat olmasına rağmen parkurdan kaçmıyor, her oyununu alamasa da kazanıyor. Ayıp yani.

Aynı ayıbı Ünlüler defalarca Adem yerine Fatih'i, Tarık'ı alarak yaptılar ama en azından açık bir husumet var orada.

Dokunulmazlığı kaybedip Gökhan'ı göndersinler de her oyuna Erdi'yle kalıp günlerini görsünler.

Bu gidişle öyle yapacaklar gibi gökhanı potaya sokacaklar heralde,erdi-bulut gitmeli erkeklerden bence,bu hafta dokunulmazlığı gönüllüler kaybeder diye düşünüyorum.

SEMA davranis olarak iyi goruntu vermedi Grupculuk yapti. Bu yuzden sampiyonluk sansi zor.
Adem-Ilhan-Ogeday Kibrisa gider.
Kadinlar arasinda tek ELIF in sansi var, gecen seneki Damla olabilir.
Pinar cok arka planda kaldi Semanin golgesinden cikmadikca sansi yok.
Tugce yi daha gormek lazim.
Sabriye performansini arttirirsa Kibriz garanti. Yuzde 40 galibiyet bile yeter ama zor yavas kosuyor.
Ancak Acun Sema yi gonderir kibrisa yinede. Unluler e karsi acayip bir imtiyaz var. Surekli Merve Nagihan Sema konusuluyor tv8 programlarinda. Gecen sene Damlayi hic konusmadiklari gibi bu senede gonulluler kizlarini konusmuyorlar. ancak gecen sene Damla en basarili kadin yarismaci oldu SMS de ve Nagihan acik ara yendi Sembol finali ve son hafta oyununda.

Son düzenleme:
Nedense baskalari bunlardan pek konusmuyor tvde ve internette. Herkes unluler cephesindeki kavgalari konusuyor.
Bunlari yazdim yaziyorum sayfamda, instagramda tum tahminlerim dogru cikdi bugune kadar @vasren .

Yabancı versiyonlarda denize dalmalı, kademe kademe denizin farklı derinliklerinden harf çıkartmalı, o harflerle kelime türetmeli bir oyun gördüm. Keşke Türkiye versiyonunda da olsa. Futbolcular futbol oyununda oynadığı gibi Şahika'yı da dalmalı bir oyunda görsek. Yarışma adada geçiyor, yarışmalarda denize dalma hiç yok.

pınarın söylenmesi gerçekten saçmaydı bunlar neyin derdinde, ya bi olay olsa da şu ilhanın façasını alsa aşağı

pınar kendini dev aynasında görüyor diyor, yaw sen kendine bak senin kadar kendini dev aynasında gören var mı acaba, tepeden inme patronumsu kayyum

çünkü acunun derdi yarışmayı ilhana kazandırtmak bence

bu acunda yemek ödüllerini öyle ballandırarak anlatıyor ki benim bile gidip yarışasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…