- 18 Haziran 2015
- 4.111
- 41.369
- 508
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durumdaEn son burda yazdiğimda tek kişi izliyordum,şimdi kızımla 4 tane göz survivoru izliyoruz
Allahım sen ne büyüksün![]()
Evet survivor bitmeden minik bizimle birlikte yorum yapicak inşallahayy hayırlısı ile inşallah elim kulağımda![]()
Amin
Bu arada unutmadan söylemek istiyorum seni tekrar aramızda gördüğüm için çok mutlu oldumAminyesilimtrak darısı başına benim 42.haftada artık doğmayınca sezeryanla aldılar içerden çıkmak istemiyordu kuzum:)) inşallah senin hemencicik gelir sağlıkla
Evet survivor bitmeden minik bizimle birlikte yorum yapicak inşallah![]()
Aminyesilimtrak darısı başına benim 42.haftada artık doğmayınca sezeryanla aldılar içerden çıkmak istemiyordu kuzum:)) inşallah senin hemencicik gelir sağlıkla
artık benimle birlikte yorum mu yapar yoksa bana bile yaptırmazmı emin değilim![]()
Bilemiyorum deneyimli olanlara sormak lazım
Siz sağlıklı olun da seneye de buluşuruz survivor konusunda![]()
maşallah Allah bağışlasınKüçüğü izlerken görseniz kopardınız bilmeden ona bunA tezahürat yapıyor :)) amA 10 da uyudu
Başladılar yine azarlamayaooohhh sonunda aç karınlarını doyuracaklar gönüllüler
şu serhatın ağzına kokmuş çorap tıkamak istiyorum..![]()
Başladılar yine azarlamaya![]()
Serhat ve ilhan mansiz nasil futbolculuk yapmis kaybedince takim arkadaslarina da boylemiydi bunlar acaba cok iticiler sevenleri varsa bile artik cogu kisiye antipatik gelmistir