- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.573
Şahika , Adem , Sabriye konuşuyorlar mesela. Şahika konuşurken sinirli sinirli "bi sssaniye" diyip lafı kızın ağzına tıkıyor. Adem, diğerleri ona iyi davranmaya başlayınca "güvenme onlara "diye uyarıyor , sabriye de röportajda gevşek gevşek gülerek Adem kıskanıyor diyorIzleyemedim.
Sabriye mi yaptiii vayy vayyyy.
Ben onu geçen ipi bırakıp Şahika ya bagirunca itici bulmustum...
Ya orda beni de delirttiAgirlik tuttuklari yarisma mesela.
Sahika elini duzeltirken sabriye birakti
Dondu sahikaya korkunc bakislarla birseyler soyledi.
O kismi sanirim bir 3 kere geri sarip izledim o an :)
Faturayi sahikaya kestirdi.
Ki rakipleri elif ve tugce surekli
Ellerini duZelttiler..
Onlar neden birakmadi?
Yani kiz orada (sahika)
Resmen haksizliga ugradi.
Sabriye durust degil.
Şahika , Adem , Sabriye konuşuyorlar mesela. Şahika konuşurken sinirli sinirli "bi sssaniye" diyip lafı kızın ağzına tıkıyor. Adem, diğerleri ona iyi davranmaya başlayınca "güvenme onlara "diye uyarıyor , sabriye de röportajda gevşek gevşek gülerek Adem kıskanıyor diyor
Youtube te adem Sabriye aşk yaşıyor videolari vardı Sabriye canım balım filan diyor varmı sizce öyle birsey
Bakkk işte hasbamm adam seni korudu kolladi.
Zaten ben programı belgesel niyetine seyrediyorum.
Gerçek Hayatımızda böyle değil mi?
Çıkar ilişkileri...
Anında değişen karakterler falan.
En büyük şoku ben Merve Aydın'ın ( iyyyy irrete oluyorum hala)
Serenayi sattığı konseyde yasamistim.
Allah ona nasip etmedi ya birinciliği.
Ilâhî adalet dedim ohh.
Fatik gitti. Eee bir sıçradı iki sıçradı üçüncüde patt yakalandı
Canım dediğin mantıklı ama acunun özel doktoru varya orada o doktor öyle birşey olsa hertürlü anlardı diye düşünüyorumSabriye'nin gözden kaçmış bir düz taban veya yarı düz taban olma durumu olabilir mi acaba? Düz taban olanlar gibi koşuyor. Öne basarken ayakları kıvrılmıyor, pat pat diye düz şekilde basıyor.
Düz tabansa özel koşu ayakkabısı giymesi lazım. Belki de sporcu olmasına rağmen yavaş koşma sebebi budur. Düz taban olanlar fiziksel olarak bu şekilde koşuyorlar ve koşarken zorlanıyorlar diye biliyorum.
Aramızda kendi veya yakını düz taban olan varsa daha ayrıntılı gözlemlerini ya da ortopedist varsa profesyonel görüşünü paylaşırsa çok iyi olur.
Canım dediğin mantıklı ama acunun özel doktoru varya orada o doktor öyle birşey olsa hertürlü anlardı diye düşünüyorum
Aslında bilmiyor o da bence çünkü zaten hantal bi kız bu sebepten kosamadigini bilse belki önlemini alırdı da neyse artık geçti çok değil bence 2 yada 3 hafta sonra gider gibime geliyorBilemedim. Belki düz taban olduğu bilindiği halde yarışıyordur. Yarışmaya engel değil sonuçta.
Aslında bilmiyor o da bence çünkü zaten hantal bi kız bu sebepten kosamadigini bilse belki önlemini alırdı da neyse artık geçti çok değil bence 2 yada 3 hafta sonra gider gibime geliyor
Valla ben Sabriye Furkan'ı elemeden gitmesin istiyorum.
ben hastaydım izleyemedim yemek çdülü kim aldı kimin sevdiği yemeklerdiEkşi'de çok güzel lakaplar buldular, çok gülüyorum. Negatif reis Serhat, oğlum var Sema, Rabbim Sedat, şaka gibi Fatih, kolpaçino Erdi
Bu arada İlhan ve tayfasının Adem'le Sabriye'ye ılımlı davranmasının tek nedeni taktik. Yoksa birden düzelmediler tabii ki. Sabriye 5-6 potadan çıktı, üstelik biri Adem'le beraber girdiği pota ve Tarık'ı elediler. Adem'in istediği yemek birinci oldu. Bunların hepsi arkalarındaki desteği gösteriyor.
Ayrıca avaz avaz bağıran İlhan dün resmen sembolde Sedat'ın avantajını kaybetmesine sebep oldu ve kimse tek kelime etmedi, kendisi bile.
Aynı hatayı başkası yapsa İlhan ortalığı yıkardı.
bende orda koptum ya ohh dedimAhahahshshhahahahabab
Serhat nasıl ... oldu
Fenerbahçe'nin şampiyon olduğunu sandığı maç geldi aklıma