SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Izleyemedim.
Sabriye mi yaptiii vayy vayyyy.
Ben onu geçen ipi bırakıp Şahika ya bagirunca itici bulmustum...
Şahika , Adem , Sabriye konuşuyorlar mesela. Şahika konuşurken sinirli sinirli "bi sssaniye" diyip lafı kızın ağzına tıkıyor. Adem, diğerleri ona iyi davranmaya başlayınca "güvenme onlara "diye uyarıyor , sabriye de röportajda gevşek gevşek gülerek Adem kıskanıyor diyor

Ya orda beni de delirtti
Sonradan Şahika 'ya davranışlarının komple değiştiğini farkedince yuh dedim. Adem bunu savundu o kadar zaman yazıkkkk be

Youtube te adem Sabriye aşk yaşıyor videolari vardı Sabriye canım balım filan diyor varmı sizce öyle birsey

Bakkk işte hasbamm adam seni korudu kolladi.
Zaten ben programı belgesel niyetine seyrediyorum.
Gerçek Hayatımızda böyle değil mi?
Çıkar ilişkileri...
Anında değişen karakterler falan.
En büyük şoku ben Merve Aydın'ın ( iyyyy irrete oluyorum hala)
Serenayi sattığı konseyde yasamistim.
Allah ona nasip etmedi ya birinciliği.
Ilâhî adalet dedim ohh.

Di mi :)
Bir nagihan vardi kadin hayat dersi
Niteliginde duruslar sergiledi
Bknz boyle insanlar da var gibi
Ahahah

Fatih'in gitmesi adil ve makul oldu. Adem veya Pinar gitse haksizlik olurdu. Fatih unlulerin neredeyse banko kayip sayisiydi. Darisi bu anlamda Erdi'nin basina.

Saka gibi Fatih

Ademi tüm sülale tutuyoruz neredeyse bir Trabzonlu olarak sabriye ye oy veren Trabzonluları anlayamıyorum ya bu kız çok hantal atmayın oy şuna elensin düşsün ademin yakasından yeter artık ya şu kızı gördükçe sinirimden sayıyorum bir ton laf ey Allahım ya Tarık menguc kalsaydın şu sabriye gitseydi survivor a hiç yakışmıyor sürekli ağlıyor ve kendini acindiriyor

Pınar "Benim sizin aranıza girmememin sebebi" diye cümleye başlayan Sabriye'yi "Girememenin" diyerek düzeltmişti.

Şimdi aynı gruba kendi giremiyor. Hatta o grup Sabriye'yi övüp sarıp sarmalarken eleme adayı olarak Pınar'ın ismini veriyor. Pınar bundan sonra Ademler'le ortak oy vermeye karar verirse tam olur. Şu an yapabileceği en mantıklı şey bu zaten.

Sabriye'nin gözden kaçmış bir düz taban veya yarı düz taban olma durumu olabilir mi acaba? Düz taban olanlar gibi koşuyor. Öne basarken ayakları kıvrılmıyor, pat pat diye düz şekilde basıyor.

Düz tabansa özel koşu ayakkabısı giymesi lazım. Belki de sporcu olmasına rağmen yavaş koşma sebebi budur. Düz taban olanlar fiziksel olarak bu şekilde koşuyorlar ve koşarken zorlanıyorlar diye biliyorum.

Aramızda kendi veya yakını düz taban olan varsa daha ayrıntılı gözlemlerini ya da ortopedist varsa profesyonel görüşünü paylaşırsa çok iyi olur.

Canım dediğin mantıklı ama acunun özel doktoru varya orada o doktor öyle birşey olsa hertürlü anlardı diye düşünüyorum

Bilemedim. Belki düz taban olduğu bilindiği halde yarışıyordur. Yarışmaya engel değil sonuçta.
Aslında bilmiyor o da bence çünkü zaten hantal bi kız bu sebepten kosamadigini bilse belki önlemini alırdı da neyse artık geçti çok değil bence 2 yada 3 hafta sonra gider gibime geliyor

Aslında bilmiyor o da bence çünkü zaten hantal bi kız bu sebepten kosamadigini bilse belki önlemini alırdı da neyse artık geçti çok değil bence 2 yada 3 hafta sonra gider gibime geliyor

Valla ben Sabriye Furkan'ı elemeden gitmesin istiyorum.

Orasi öyle gerçekten sempatik geliyordu Furkan bana ama tam bi karaktersiz etkisiz eleman çıktı 27 yaşlarında ağzında bi abim ablam onlar nefes alma dese ölene kadar nefes almayacak diye korkuyorum o dörtlü haksız bile olsa Furkan haklılar diye lanse ediyor inan eser varya onu hiç sevmezdim ama o bile daha sempatik geliyor Furkanı yaninda
Valla ben Sabriye Furkan'ı elemeden gitmesin istiyorum.

tugce ytüksek puan alınca semanın suratı gördünüz mü kayıt ettim ya o nasıl bi kıskanç bakıştı tripti kadın egosıt

ya
ben hastaydım izleyemedim yemek çdülü kim aldı kimin sevdiği yemeklerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…