SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658

Bugün bende pek takipte değilim hastane hazırlıklarını bitirmeye çalışıyorum. Ben genel olarak ünlüler ekibinin sabriye fanı olmasını anormal buluyorum. Kesin içten içe bir hesapları var.

Kesin çekerdi gel ben sana veririm aşkolsun

Canımmm çok teşekkür ederim

Bugün bende pek takipte değilim hastane hazırlıklarını bitirmeye çalışıyorum. Ben genel olarak ünlüler ekibinin sabriye fanı olmasını anormal buluyorum. Kesin içten içe bir hesapları var.

Az kalmış yaa tatlı telaşlar sağlıkla doğsun inşallah minik kuş

Bende şüpheleniyorum birden iyi kesildiler sonu nereye varacak bakalım

Canımmm çok teşekkür ederim

Az kalmış yaa tatlı telaşlar sağlıkla doğsun inşallah minik kuş

Bende şüpheleniyorum birden iyi kesildiler sonu nereye varacak bakalım
Evet teyzesi gelecekde gelesi yok pek

Şu sedatı göndersinler ya iyice çirkefe bağladı artık

Evet teyzesi gelecekde gelesi yok pek

Şu sedatı göndersinler ya iyice çirkefe bağladı artık

Maşallah bebeğinede sanada

Gerçekten sedat saçmaladı yine kendine dokunan bir şey varsa hemen kendine çeviriyor olayı yine kavga var yarınn

Teşekkür ederiz canım

Garip bir adam ya hemen çirkefe bağlıyor sürekli bir demagoji
Ben şunu düşünüyorum artık eğer sabriyenin diğer yarışmacılar ile arası iyi olursa azıcıkda performansını çoğaltırsa bence kaybetikleri bir konsey olursa sedatın adını bile söyleyebilirler eğer dokunulmazlık kolyesini alamazsa.

Bencede yapabilirler ama performansa bakacak olursak aslında sedat fena değil iyi yarışıyor

Ekşi'de çok güzel lakaplar buldular, çok gülüyorum. Negatif reis Serhat, oğlum var Sema, Rabbim Sedat, şaka gibi Fatih, kolpaçino Erdi

Bu arada İlhan ve tayfasının Adem'le Sabriye'ye ılımlı davranmasının tek nedeni taktik. Yoksa birden düzelmediler tabii ki. Sabriye 5-6 potadan çıktı, üstelik biri Adem'le beraber girdiği pota ve Tarık'ı elediler. Adem'in istediği yemek birinci oldu. Bunların hepsi arkalarındaki desteği gösteriyor.

Ayrıca avaz avaz bağıran İlhan dün resmen sembolde Sedat'ın avantajını kaybetmesine sebep oldu ve kimse tek kelime etmedi, kendisi bile.
Aynı hatayı başkası yapsa İlhan ortalığı yıkardı.

Adem art niyetsiz ifade etti eskiden çok sevdiğim şimdi nefret etmeye başladığım ilhan manasız nasılda cirladi ademde neyine korkuyorki hiç tepkide vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…