- 18 Haziran 2015
- 3.685
- 36.771
Yediler bir güzel oh vallahi sizdede olması iyi olmuş ben burda can çekiştim senin ve bebişinin kesin canı çekerdi
Sema'nın direk ismini verdiğini düşünmüyorum dedi o konu için mi çok kaçırdım bugün yetişemiyorum :/
İlhan'ın birden Adem ve Sabriye'yle konuşması hakkında ne düşünüyorsun? Birden olması beni düşündürüyor hedef değiştirip Şahika günah keçisi oldu sanki...
Kesin çekerdigel ben sana veririm aşkolsun
Bugün bende pek takipte değilim hastane hazırlıklarını bitirmeye çalışıyorum. Ben genel olarak ünlüler ekibinin sabriye fanı olmasını anormal buluyorum. Kesin içten içe bir hesapları var.
Evet teyzesi gelecekde gelesi yok pekCanımmm çok teşekkür ederim
Az kalmış yaa tatlı telaşlar sağlıkla doğsun inşallah minik kuş
Bende şüpheleniyorum birden iyi kesildiler sonu nereye varacak bakalım
Evet teyzesi gelecekde gelesi yok pek
Şu sedatı göndersinler ya iyice çirkefe bağladı artık
Maşallah bebeğinede sanada
Gerçekten sedat saçmaladı yine kendine dokunan bir şey varsa hemen kendine çeviriyor olayı yine kavga var yarınn
Ben şunu düşünüyorum artık eğer sabriyenin diğer yarışmacılar ile arası iyi olursa azıcıkda performansını çoğaltırsa bence kaybetikleri bir konsey olursa sedatın adını bile söyleyebilirler eğer dokunulmazlık kolyesini alamazsa.Teşekkür ederiz canım
Garip bir adam ya hemen çirkefe bağlıyor sürekli bir demagoji
Ben şunu düşünüyorum artık eğer sabriyenin diğer yarışmacılar ile arası iyi olursa azıcıkda performansını çoğaltırsa bence kaybetikleri bir konsey olursa sedatın adını bile söyleyebilirler eğer dokunulmazlık kolyesini alamazsa.
Yarışmasına sözüm yok kavga olayları için dedim anında sinirleniyor falan ya.Bencede yapabilirler ama performansa bakacak olursak aslında sedat fena değil iyi yarışıyor
Yarışmasına sözüm yok kavga olayları için dedim anında sinirleniyor falan ya.
Ahahahshshhahahahabab
Serhat nasıl ... oldu
Fenerbahçe'nin şampiyon olduğunu sandığı maç geldi aklıma