Eger gönüllüler kaybederse dokunulmazlığı bence bulutun adı çıkar gibime geliyor erdi ile beraber eğer 2 gün üst üste kaybederlerse kızlardan da çıkar aday burçak olabilir belki,anılda olabilir sanki.Erdinin kolay kolay eleneceğini zannetmiyorum şuan.ünlüler takımı kendi ayağına sıktı pınarın en kötü hali bile sabriyenin iyi haline 10 basar ayrıca bu hafta futbol oyununda pınar acayip çıkış yakaladı ilhan saçmaladı ama sema öne çıksın diye yaptı kesinlikle orada gidecek olan sabriyeydi çıkış yakalamış olabilir ama pınar kadar oyun almadı alamazda
geçen haftada kendi ayaklarına sıktılar tarik mengüçü yazarak bu haftada pınar gidene kadar sedat gidebilirdi pınarın katkısı sedattan çok
sedat ısrarla ademi söylüyor ama boşa
sabriye haklıydı sen benle ugrasırsan bu cevapları alırsın ceneni tutarsan almazsın benimde ailem var dedi haklıydı sen ezersen bende ezerim
furkan zaten o adanın erdisi boş konuşma ustası yemek oyununda serhata masaj yapıyordu bildiğin dost hayatı yaşıyorlar serhatın kuması oldu
furkanda bi iyi bi kötü ama bunu görmüyorlar nedense pınarı sabriyeyi görüyorlar
sahika çok sakın bi karakter o yüzden eziyorlar en azından sabriye cvp verip bunları susturdu sahika da biraz yırtık olsa dişini gösterse hakkından gelirdi yakında zaten sedatı yazacaklar kendi grupları hariç herkese düşmanlar çünkü
sedatta sırf yalakalık olsun diye fatıhe sus diyo ilhana ses yok hani arkadaşındı fatih niye ilhana yaptığın yanlıs demedin ilhan herkesi aşağılıyor oynamayan adama bağıramaz kendini iuyice bsy sandı
eseri gerçekten özledim volkanm iyi laf soktu ama anıl ve erdi rezaletti
bulut geldiğinden beri fos 3 ayona 1 alırsa e ne alaaa
erdinin o adadan gitmesi lazım
anıl da hızlı ve atik ama güç yok biraz atak yaoması gerekli
gökhan her seye ragmen iyi eğer yazarlarsa hakkını yerler
Adem dahil adadakiler Adem'in ne kadar desteklendiğinin farkında değil sanırım:
1) Adem ne zaman potaya girse endişeli gözlerle bakıyor. Hatta izleyicilerden kimse onun eleneceğini düşünmezken, o "bu veda konuşmam olabilir" falan diyor. Sabriye için ise o kadar endişelenmiyor, onun muhtemelen kendisinden çok oy aldığını düşünüyor. "İlhan'la konuştuk, Sabriye'nin çok destekçisi var dedik" vs diye anlatıyor.
2) Birbirini kollayan iki kişiden kendisini daha güçlü gören kişi diğeri için desteğini açıklar. Geçen hafta Sabriye ve Adem'in ikisi birden potadayken Sabriye kendinden emin bir biçimde "ne benim ne Adem'in elenmesini istemiyorum" diyerek Adem için desteğini açıkladı. Adem ise endişeli gözlerle bakıyordu ve bu veda konuşmam olabilir diyerek bizi gülümsetti. Asıl oyu Adem'in aldığını, Sabriye'nin biraz da Adem sayesinde desteklendiğini biliyor olsalar muhtemelen tam tersi olurdu.
3) Güçlü bir rakip varsa önce onun yanında olan ama onun kadar güçlü olmayanlar gönderilir, böylece güçlü rakip desteksiz bırakılır, en sonunda da güçlü rakip gönderilir. Pınar da oy açısından asıl güçlü olanın Sabriye olduğunu sanıyor olacak ki geçen hafta "önce Adem'i, sonra Sabriye'yi göndereceğiz" dedi. Asıl oyu alanın Adem olduğunu bilseydi, "önce Sabriye'yi sonra Adem'i göndereceğiz" derdi.
Sabriye potadan çok fazla kez çıktığı için Sabriye'den çekiniyorlar ama muhtemelen adadaki kimsenin Adem'in oy potansiyeliyle ilgili bir fikri yok. Bir tek Tarık'ı geçtiği için şaşırmışlardı. Bugün ödül oyununda İlhan'ın seçtiği yemeğin yanında Serhat'ın, Sema'nın, Furkan'ın, Sedat'ın, Pınar'ın değil Adem'in seçtiği yemeği görünce Adem'in ne kadar desteklendiğini anlarlar artık. Adem çok mutlu olacak, en çok ona çok seviniyorum.
taylor bir de evet tespitlerinin tamamına katılıyorum
Lideri sabriye zannediyorlar
Bazen ekrandan uzanıp Adem i dürtüklemek istiyorum
Oluuuum kendine gell, sensin o diye
Acaba hangi yemeğin 1. olduğu söylenecek mi?
Ademin seçtiği yemek açık ara birinci oldu
ama fragmanda oge,ilhan ve berna seviniyor
Adem i göstermediler...
Evet ya:)) Neyse bugün anlar artık :)
Adem'i niye göstermediler acaba? Belki merak uyandırmak içindir.
Birinci olanı söylemeyecekler sanırım. Umarım söylemezler. Sabriye potadan çıktıkça İlhan ve grubunun tavırları çok değişti, yumuşadı. Bir de Adem'in 1. olduğunu bilseler, iyice değişirler. İlhan'ın 1. olduğunu sansınlar da kibirli taraflarını biraz olsun göstermeye devam etsinler istiyorum. Gerçi Adem'in 2. olduğunu bile sansalar yine de bayağı değişebilirler.
Hayır yaaa bence söylensin Adem asıl destek görenin kendisi olduğunu
bilsin, adeta bir yük olarak gördüğüm Sabriye ile olan göbek bağını koparsın
önüne baksın
Tamam orada sabriye ile bir taraflar
ama mesela bu hafta o varken pınar gitti diyelim
bu adaletsizliğin ortaklarından biri de Adem olmuş olacak..
Bu da dip not olarak burada dursun
Ben Sabriye, kibir dörtlüsünden en azından Furkan'ı elemeden gitmesin istiyorum :)
Pınar'ın performansı Sabriye ve Şahika'dan daha iyi. Ama Pınar "adada performansa dayalı eleme olsun, bana yapılan adil değil" diyemez. Çünkü kendi performansa dayalı adalete inanmıyor. İnanıyor olsa Adem yerine önce Tarık'ı, Fatih'i, Furkan'ı göndermek isterdi. Bence Pınar "bu adadan ilk Adem'in gitmesini istiyorum" dediği gün kendi için performansa dayalı adalet isteme hakkını kaybetti.
öyle mi dedi, ben onu duymadım
gitsin o zaman
Aynen. Tarık potadayken Pınar önce Adem'i sonra Sabriye'yi göndereceklerini söylemişti. Sıralama da bu şekilde yani :)) Gerçi yarın Pınar değil de Fatih gider sanırım.
Pınar'ın çok fazla sakatlığı var. Dizi, omzu, parmağı. Bunlar çoğu oyunda önemli uzuvlar. Sabriye beceriksiz ve bazen hantal kalsa da performansını arttırırsa ve takım tarafından desteklenirse Pınar'ın sakat performansıyla eşdeğer olur. Yarı performanslı sakat oyuncudansa az da olsa potansiyeli olan sağlam oyuncu orta vadede daha karlı olabilir.Ben Sabriye, kibir dörtlüsünden en azından Furkan'ı elemeden gitmesin istiyorum :)
Pınar'ın performansı Sabriye ve Şahika'dan daha iyi. Ama Pınar "adada performansa dayalı eleme olsun, bana yapılan adil değil" diyemez. Çünkü kendi performansa dayalı adalete inanmıyor. İnanıyor olsa Adem yerine önce Tarık'ı, Fatih'i, Furkan'ı göndermek isterdi. Bence Pınar "bu adadan ilk Adem gitmeli" dediği gün kendi için performansa dayalı adalet isteme hakkını kaybetti.
Geldimm geldimm burdayımBen geldim yoklama alacağım herkes burada mı
Fatih alsaydı ozaman görecektik cümbüşüGeldimm geldimm burdayım
Şu dokunulmazlığı İlhan aldiya ohhh çok sevindim..
Fatih sabriye diyecekti...Fatih alsaydı ozaman görecektik cümbüşü