Bu sezon bitiyo twd ,nina dobrevin yeni projesi var ama belki finalde gelir bilmiyorum dedikodular finalde geliceği yönündeElena ne zaman geliyormuş var mı bir duyum kendisini çok çok sevmem ama gelsin yav dumur olsun herkes bi
Bitiyor muBu sezon bitiyo twd ,nina dobrevin yeni projesi var ama belki finalde gelir bilmiyorum dedikodular finalde geliceği yönünde
Benimde the flash,vampir günluklerinde oynayan daha sonra yan dizi olarak devam eden orjinal vampirlerin hikayesi the originals var listemde daha başlayamadım onlaraBitiyor muoff ya supernatural ve the walking dead kalıcak bir kaç dizi izleyesim var bir başlıyamıyorum
The orijinal i biraz izledim ben ahh klaus ahhBenimde the flash,vampir günluklerinde oynayan daha sonra yan dizi olarak devam eden orjinal vampirlerin hikayesi the originals var listemde daha başlayamadım onlara
anket açılacak mı?Bu sezon bitiyo twd ,nina dobrevin yeni projesi var ama belki finalde gelir bilmiyorum dedikodular finalde geliceği yönünde
Bu dört kişiden birisi birinci olursa başka bir aday da çıkabilir.1.adaylığı düşer.Elenen isim fulya sms birincisi de eser olucak bence (Duyum almadım sdgfs)
Açılacak şu giricek 3 kişi belli olsun bi: ))anket açılacak mı?
yarışmayıda sonuna kadar izleyemiyorum geç bittiği için :)
sms birincisi açıklanmıyor muydu?Fulya gitmemeliydi performans olarak daha kötü isimler vardı
Acunun sitesinde yazıyomuş sms birincisisms birincisi açıklanmıyor muydu?