Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma bende bulut ve ramazancıydım acun gitti bunu kazandırdı her hafta birinci oluyordu bulut ecem gibi ama son hafta bu ikisi birinci oldu yersenErdi Göz6 yarışmasından birinci olarak survivor a girme hakkı kazandı bide,bulut kazansaydı fit adam takıma sayı kazandırma potansiyeli vardı yazık ettiler adama
Şimdi göbekli ağzı hiç durmayan erdiyi izliyoruz
3 ü katilacak zaten bence seçilmeyeni seç daha zor olsunEki Görüntüle 1943392
Bu dörtlüden soldan 2.siradan sağa doğru 3 ü girecek bence
Normal seside fıs fıs gibi gıcık hep boğazında birşey kalmış gibiay bu erdinin el kol hareketleri neden bu kadar kocaman kocaman
denisa da sürekli fısır fısır diğerleri normal konuşuyo da bu niye fıs fıs anlamadım
Kel abimizi seçmiyorum3 ü katilacak zaten bence seçilmeyeni seç daha zor olsun
Yok olmadı dokunulmazlık oynanıldı ünlüler kazandı gene şükür :)Içeri girenler belli oldu mu bu akşam ıçerdeyi izledim :)
Eserin performansı çok iyiydi neden o seçildi şaşırdım da zaten gitmez eser erdi ikilisi ,fulya giderYok olmadı dokunulmazlık oynanıldı ünlüler kazandı gene şükür :)
Berna ile eseri seçtiler eserle berna gitmez erdide gitmez gidecel belki fulya
Elena ne zaman geliyormuş var mı bir duyum kendisini çok çok sevmem ama gelsin yav dumur olsun herkes biElenen isim fulya sms birincisi de eser olucak bence (Duyum almadım sdgfs )
Yok zaten derken ogeday gitmiyeceğini bildiğim için diyorum dedi strateji benceEserin performansı çok iyiydi neden o seçildi şaşırdım da zaten gitmez eser erdi ikilisi ,fulya gider