- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 38
Bence de ilk konusan fatih bide sadin girecekbu 4 kişide nerden çıktı, herkeste vefat eden yakınlarını söylemese olmaz, anılla fatih kesin gircek o yüzdensadin sevimli bi çocuğa benziyo
Gitmez işte,zaten dikkat çekmek için böyle yapıyor yada yaptırılıyor...Geçen senenin semihi,bir önce ki senenin turabisibizim millet özgüven patlaması yaşayan ama kof olan erdi gibi tipleri çok sever gitmez o yüzden
Gitmez işte,zaten dikkat çekmek için böyle yapıyor yada yaptırılıyor...Geçen senenin semihi,bir önce ki senenin turabisi
Bak mesela Mustafa Topaloğlu,Nihat Doğan,Yılmaz Morgül,Tarık Mengüç bunlar da aynı kadro,aynı tiplemeler,şarkıcı ama işte insanlara enteresan gelen konuşma biçimleri,felsefe adamları falan
Gitmez işte,zaten dikkat çekmek için böyle yapıyor yada yaptırılıyor...Geçen senenin semihi,bir önce ki senenin turabisi
Bak mesela Mustafa Topaloğlu,Nihat Doğan,Yılmaz Morgül,Tarık Mengüç bunlar da aynı kadro,aynı tiplemeler,şarkıcı ama işte insanlara enteresan gelen konuşma biçimleri,felsefe adamları falan
acuna ekmek peynir parası çıkıyo işte
Görüntü var ses yok dediklerinden bu arkadaş.semihle turabi oyun kazanıyodu en azından, bunda o da yok
Zaten 1 tanesi elenicekbu 4 kişide nerden çıktı, herkeste vefat eden yakınlarını söylemese olmaz, anılla fatih kesin gircek o yüzdensadin sevimli bi çocuğa benziyo
Semih reisssemihle turabi oyun kazanıyodu en azından, bunda o da yok
Adam yalın ayak tırla geldi ya dün,yuh dedim.
Amaaan chess biz de hem izliyor hem de taşlıyoruzYalan mı ama yazdıklarım,yalansa yalan de.Diğer kanallar korkusundan karşısına doğru dürüst programda koyamıyor izlesek.Elimde kumanda dönüp dolaşıp yine bu programa geliyorum.Neyse yazııık ya ekmek peynirin yanında bir de havyar yesin bari bizim sayemizde
Görüntü var ses yok dediklerinden bu arkadaş.
Semihin kiymetini bilemediniz iyi oldu size
Kim yazıldı bu akşam ? O kısmı kaçırdım
Teşekkür ederim :))Erdi yazıldı. Bireysel dokunulmazlığı alan Volkan'da Fulya'yı söyledi.
Rica ederimmm:))Teşekkür ederim :))