S..tir git demedi. Yavş.k dedi.
G.ttnbacak dedi
Ünlü değil diye değil de, hor gördükleri için diye duydum ben. Daha adaya gitmeden pasaportu olmadığı, daha önce hiç karides yemediği için dışlamaya başlamışlar denilenlere göre.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
S..tir git demedi. Yavş.k dedi.
G.ttnbacak dedi
Ünlü değil diye değil de, hor gördükleri için diye duydum ben. Daha adaya gitmeden pasaportu olmadığı, daha önce hiç karides yemediği için dışlamaya başlamışlar denilenlere göre.
adem oldu ama puanı öncekilerin söylenmesine rağmen söylenmedi, oldukça da yüksekmiş.
adem uyarı alınca suratının ifadesine öyle üzüldüm ki.
fatihle ilhan kavga edince, fatih kardeşim dedi diye konseyde uyarılmıştı, kardeşim kelimesi tahrik sayılmıştı. hala furkanın uyarılmamasını kabullenemiyorum. serhatın esere ettiği küfürlerden ilhan sürekli ağzını kapatmıştı. sema furkanı savunuyor ama sabriye ademi savunurken kızı azarlıyor.
Pff Acun için tüm yarışmacıların aynı olmadığını en basiti Turabi'de gördük.aynen acun bazı yarışmacıları gereksiz kolluyor nedense, bir de biz tarafsızız tüm yarışmacılar bizim için aynı diyor
Bu yıl sms 1.de açıklanmıyor değil mi konseyleri sonuna kadar izleyemiyorum .adem oldu ama puanı öncekilerin söylenmesine rağmen söylenmedi, oldukça da yüksekmiş.
adem uyarı alınca suratının ifadesine öyle üzüldüm ki.
fatihle ilhan kavga edince, fatih kardeşim dedi diye konseyde uyarılmıştı, kardeşim kelimesi tahrik sayılmıştı. hala furkanın uyarılmamasını kabullenemiyorum. serhatın esere ettiği küfürlerden ilhan sürekli ağzını kapatmıştı. sema furkanı savunuyor ama sabriye ademi savunurken kızı azarlıyor.
Bu yıl sms 1.de açıklanmıyor değil mi konseyleri sonuna kadar izleyemiyorum .
O programı da Acun yaptırıyor, kalkıp Acun çok haksız, taraflı davrandı diyemezler sonuçta.Aynı kanaldaki bir programda sunucu diyor ki Acun eskiden Furkan benzer şeyi yapınca onu uyarmadı ama Adem'i uyardı çünkü Furkan o zaman özür dilemişti ama bu durumda Adem özür dilemedi.
İyi de Furkan o durumda özür diler tabii, onu kışkırtan yoktu ki, durduk yere saçmalamıştı. Karşı tarafın ona özür dileyebileceği en ufak bir konu yoktu.
Ama Adem'in durumunda Adem özür dilese, onu kışkırtan, "otur yerine" diye bağıran birinden özür dileyecekti. Bu durumda özür dinlenecekse karşılıklı dilenmeliydi. Ama ilk Furkan konuştu ve özür dilemediği gibi en ufak pişmanlık göstermedi ve hala atar yaptı. E daha ne? Bu şartlarda Adem'den özür dilese kendini ezdirmiş olacaktı. Halbuki karşı taraf yapıcı konuşsa, kendi yaptığı şeyler için pişman olsa veya hatalı olduğu noktaları kabul etse, Adem de adım atardı eminim.
Ayrıca çok daha beterini yapan Serhat özür de dilemedi, uyarı da almadı. Yani, Adem özür dilemedi diye uyarı aldı argümanı yanlış.
Çünkü Adem, havuç efendiden açık ara öndeydi puan olarak. O yüzden açıklamadı.hayır henüz açıklanmadı. oyunlarda puan birincilerinin dereceleri açıklanıyordu, bu hafta o da açıklanmadı.
Çünkü Adem, havuç efendiden açık ara öndeydi puan olarak. O yüzden açıklamadı.
Tavuk kanat patates popeyesdenödül neydi arkadaşlar kaçırdım orayı
Kaç yaşında bu ya. TeallaaaamAyy burda bile furkana 96 oy gelmiş ben şok. İlk haftaki sevimliliğinden kalma herhalde oylar. Herkesi kandırdı yancı
Ne kadar saçma sapan davranıyorSerhat akinin agir bi ozguven eksikligi var
Kac yasinda adam ya hic olgun degil ergenler gibi onla bunla takisiyor ohh iyi oldu kazanamadilarNe kadar saçma sapan davranıyor
Yapmacıklık konusunda Furkan 'la yarışır....