SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
İyi oluyor aslında bu tarz yaklaşımları Ademi yukarı çekiyor.
Çocuk geriliyor ama onun lehine ilerliyor herşey...
Serhat çok gıcık yaa.
İlhana kizamiyorumm .. Keşke azcık daha yumuşak olsa :KK23::KK23:
Sabir da biyere kadar kendine hakim olamasa orada diskalifiye olur artik onlarinda uyarilmasi gerek yeter artik

semaya bak, sinir oldum. uyarı niteliğindeymiş, bilirkişisin çünkü.
ademe ayar vermek isterken, adem ona ayar verdi. yanar döner, hani güçsüzü yazardın. maksat ademle sabriyeyi birbirine kırdırmak. bunlar her hallerinin izlendiğini unutuyorlar.
ben sabriye olsam, nasıl olsa elenicem, birkaç kişiyi hırpalar diskalifiye olurdum. ekran karşısında ademe yapılan haksızlığa sabredemiyorum, sabriye nasıl sabrediyor.
serhat, sedat, furkan, sema kendilerini öyle bir tanıttılar ki, bizdeki bu intiba kolay değişmez.

bugünün fragmanında adem sakatlanıyor, orada serhatın ona bir bakışı var ki. kamera da gayet güzel gösteriyor, hala bunların izlendiğini unuttuğunu düşünüyorum.

bugünün fragmanında adem sakatlanıyor, orada serhatın ona bir bakışı var ki. kamera da gayet güzel gösteriyor, hala bunların izlendiğini unuttuğunu düşünüyorum.
Bence kendilerini çok zeki sanıyorlar. yalan yanlış söyledikleriyle izleyen kişileri kandirabileceklerini düşünüyorlar yani izleyiciyi aptal yerine koymaya çalışmak bence bu...
Dün gece sema kişisi diyor ya "ben hep iyi anılan kişi olmaya çalıştım " fln. Yahu iyi anılmaya çalışan kişi bu kadar saygısız , kibirli olabilir mi?..

Bence kendilerini çok zeki sanıyorlar. yalan yanlış söyledikleriyle izleyen kişileri kandirabileceklerini düşünüyorlar yani izleyiciyi aptal yerine koymaya çalışmak bence bu...
Dün gece sema kişisi diyor ya "ben hep iyi anılan kişi olmaya çalıştım " fln. Yahu iyi anılmaya çalışan kişi bu kadar saygısız , kibirli olabilir mi?..
Kesinlikle katılıyorum yorumunuza izleyiciyi hafife almak bu. Arkadaşlarının hepsine sormuş hepsi aynı kişiyi cevap vermiş... Diyemez tabi konuştuk ve karar aldık diye. Yine de izleyici farkında Sema bu hareketiyle bir çok destekçisini kaybetti bence.

Serhat 'ın ordaki bakışı bir de sedat'ın adada Adem'e dik dik bakışı var ya.... Çok şey anlatıyor. Kendileri adam olamadıkları için , etraflarındaki kişilerde de 1 gram doğruluk dürüstlük delikanlılık olmadığı için Adem'e sinir oluyorlar... Asla sahip olamayacakları karakterli insan duruşu onları çileden çıkarıyor....

Bu fatih de beni irite eden birşey var ama nedir bilmiyorum :/

Kesinlikle katılıyorum yorumunuza izleyiciyi hafife almak bu. Arkadaşlarının hepsine sormuş hepsi aynı kişiyi cevap vermiş... Diyemez tabi konuştuk ve karar aldık diye. Yine de izleyici farkında Sema bu hareketiyle bir çok destekçisini kaybetti bence.
Aslında bir nevi söyledi. Bireysel dokunulmazlıktan sonra alp sordu aklında biri varmı nasıl karar vereceksin diye. Semada aklımda kimse yok bütün arkadaşlarıma soracağım tek tek dedi

Aslında bir nevi söyledi. Bireysel dokunulmazlıktan sonra alp sordu aklında biri varmı nasıl karar vereceksin diye. Semada aklımda kimse yok bütün arkadaşlarıma soracağım tek tek dedi

Bende bunun bir taktik olduğunu düşünüyorum konuşmasına "hep iyi bilinmek isterim. İnsanlar beni iyi kız diye ansınlar isterim" diye başladı çünkü ademi söyleyince bu imajın gideceğini kendide biliyordu.

Yaaa Gökhan ne zaman gitti ??
Çok sıkı takip etmiyorum ama nasıl atladım nasıl görmedim :KK43: :KK43:

Evet sabriye gitsin diye. Ama işte açık açık söyleseydi sema hanım , problem yoktu benim için
Aynen ben olsam direk derdim zaten sabriye gitsin diye güçlü bir isim söylemek lazımdı seni söyledim diye :KK66:
Bugün ünlüler kaybederse güçlü birilerini yazarlar inş. yoksa sabriyenin gideceği yok iyi duygu sömürüsü yapıyor

Ayrıca ademe öyle davranılmasının tek sorunlusu sabriyedir sabriyeyi koruması :KK51:biz burda çildırıyoruz izlerken orda insanlar nasıl sinir oluyordur bir oyunda sana uysun be Allah aşkına :olamaz: best off oldu şahikandan da güçsüzmüsün çıkmıyor oynamak için :oha:

X