Evet ya serhat okadar kufur etti ozaman neden uyarmadi cok fazla kayirma varAcunda haklı, Survivor da hiç küfür eden olmadı, Serhat sulaleye sövüp saymadı, havucta kişilere hayvan ismi demedi bunlar hakaret değil , bunlar övgü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya serhat okadar kufur etti ozaman neden uyarmadi cok fazla kayirma varAcunda haklı, Survivor da hiç küfür eden olmadı, Serhat sulaleye sövüp saymadı, havucta kişilere hayvan ismi demedi bunlar hakaret değil , bunlar övgü
Konseyi izlemeyedim ademe ne dediler.Ayrıca sabriye evet performansı iyi değil ama kız sonuna kadar yine yarışıyor.Bir kaç gün önce ki oyunda güç oyununda sema-sabriye oynarken kaybedilen oyunda hatırlarsan sabriye ağladı kaybedilince ama sema tek oynayınca kaybetti demek ki tek sorun sabriyede değilmiş kaybedilebilir miş oyun.her zaman kazanılacak diye birşey yok.sedat konuşurken daha da kararıyor, gözleri nefret dolu. yaydığı enerji çok kötü ya, ekrandan bile fark ediliyor. adem nasıl güzel net ve kısa cümlelerle kendini ifade ediyor. sabriyeye kızıyordum artık ama ademi ne güzel koruyor, "karışırım kardeşim o benim."
sabriye onları umursamayınca, şahikaya sardılar. kız daha ne yapsın. koşuyor, yarışıyor. siz tek nefesle dalın bakalım denizin dibine. kendi branşınız koşun durun. senin hızında koşamayana atar gider.
ayy çok adaletsizlik var.
prodüksiyona güvenipte car car konuşanlar ademle sabriye onları dümdüz eder farkındalar mı.
furkan tamamen tahrik unsuru, çenesini tutsa mimikleriyle tahrik ediyor.
bravo adem anlasalar her lafın ders niteliğinde onlara.
konseyde furkana ayar verilir diyordum, tam tersi oldu.
ünlülerin içini görüyoruz. ada dışında hayatları olmayacak gibi davranıyorlar.
nagihanda hırslıydı ama sempatikti. bunlar başka.
Konseyi izlemeyedim ademe ne dediler.Ayrıca sabriye evet performansı iyi değil ama kız sonuna kadar yine yarışıyor.Bir kaç gün önce ki oyunda güç oyununda sema-sabriye oynarken kaybedilen oyunda hatırlarsan sabriye ağladı kaybedilince ama sema tek oynayınca kaybetti demek ki tek sorun sabriyede değilmiş kaybedilebilir miş oyun.her zaman kazanılacak diye birşey yok.
Ben de istiyordum hatta burada da yazmıştım ama izledikçe fikrim ademden yana.Ben ademe cok üzülüyorum orda yahu adam cok haksızlığa uğruyor. Bende kadın sampiyon olmasını isterdim ama sema bana itici geliyor artık. Gonullulerde hic favorim yok zaten.sonuna kadar ademm
Teşekkür ederim yarım yarım izledim adem küfür ettimi peki.Ademinde üstüne çok geliyorlar ama .acun furkana hiçbirşey söylemedi. ademe reflekslerine sahip olmak zorundasın, küfür edemezsin dedi. tahrik unsurunu hiç önemsemedi ama adem kendini çok güzel savundu.
Helal be bulcam sende bendensinBen de istiyordum hatta burada da yazmıştım ama izledikçe fikrim ademden yana.
Teşekkür ederim yarım yarım izledim adem küfür ettimi peki.Ademinde üstüne çok geliyorlar ama .
Geçen tarıkta sadinle tartışmıştı oyun sonrası hatırladın mı kendileride yarışma sonlarında laf söylüyor sadin yada gönüllülerden birisi birşey söyleyince sinirleniyorlar.sema, sedat, serhat, furkana tahammül edemiyorum.
bunlara yeni yeni ilhan ve tarık da ekleniyor.
Dün çılgın sedat yarışma sonrası konuşuyor ya alp ile sabriye ye laf çekiyor sanki yarışmayı tek sabriye kaybetti.Sabriye de isterdi kazanmak ailesi ile görüşmek.Helal be bulcam sende bendensin
Yaa ben çılgın sedata cok ayar oluyorum.erdi çılgın sedat tarık menguc sabriyeyide sevmiyorum normalde.cok basmakalıp lafları var.bunlar survivordan gitse cok iyi olacak. Birde her konseyde kendilerini acındırmalari yok muuDün çılgın sedat yarışma sonrası konuşuyor ya alp ile sabriye ye laf çekiyor sanki yarışmayı tek sabriye kaybetti.Sabriye de isterdi kazanmak ailesi ile görüşmek.
Özür dilemedi, "aman Acun Abi tamam Acun Abi" demedi, dimdik durdu geri adım atmadı. Helal olsun.acun furkana hiçbirşey söylemedi. ademe reflekslerine sahip olmak zorundasın, küfür edemezsin dedi. tahrik unsurunu hiç önemsemedi ama adem kendini çok güzel savundu.
Özür dilemedi, "aman Acun Abi tamam Acun Abi" demedi, dimdik durdu geri adım atmadı. Helal olsun.
Daha birkaç hafta önce ortada tartışma bile yokken Sadin'e "orangutan" diyen havuç efendi "küfre karşıyım" diyor. Bir de adamın sporculuğuna laf ediyor.
Resmen İlhan'la Negatif Reis'in gazına gelip Adem'e saldırdı. Şimdi havuç, İlhan, Negatif Reis ve Sema'yla oluşturduğu grubun dışarıda çok sevildiğini falan sanıyor muhtemelen ama inşallah bir an önce arkasına baka baka İstanbul'a döndüğünde okur sözlükte, twitterda kendisi hakkında yazılanları.
Tarık bile bozdu kendini, Şahika'ya önce durduk yere bağırdı çağırdı atar gider yaptı, sonra beklediği tepkiyi alamadı hemen geri vites. O neydi öyle ya?
aynen sedat tarıkı doldurdu adama kafayı yedırdı tarık dusmanı gıbı konustu sonra bı daha olmaz sahıka tmm dedı ama sonra ademe karıstıgı ıcın ademe atarına devam ettı zaten maksat ademı tahrık etmektı ademı kotu gostermek adem bıze kufur etsın vursun dıye ademi bozdurmaktı yemedi tabı sonra da tarık gecmıs tmm sahıka bı daha yapmıycam ızlerken ne oluyor ya burarada wtf dedım yani herıf de kafayı yedi dengesız dedim resmen tıyatro oyunu gıbıydıÖzür dilemedi, "aman Acun Abi tamam Acun Abi" demedi, dimdik durdu geri adım atmadı. Helal olsun.
Daha birkaç hafta önce ortada tartışma bile yokken Sadin'e "orangutan" diyen havuç efendi "küfre karşıyım" diyor. Bir de adamın sporculuğuna laf ediyor.
Resmen İlhan'la Negatif Reis'in gazına gelip Adem'e saldırdı. Şimdi havuç, İlhan, Negatif Reis ve Sema'yla oluşturduğu grubun dışarıda çok sevildiğini falan sanıyor muhtemelen ama inşallah bir an önce arkasına baka baka İstanbul'a döndüğünde okur sözlükte, twitterda kendisi hakkında yazılanları.
Tarık bile bozdu kendini, Şahika'ya önce durduk yere bağırdı çağırdı atar gider yaptı, sonra beklediği tepkiyi alamadı hemen geri vites. O neydi öyle ya?
Ademle sabriyeyi ünlü değil diye dışlamaları tuhaf gerçekten eğer o sebeple yapıyorlarsa ünlüler takımında yarışan kişilerin ismini daha önce duymadıklarım var mesela-sema-pınar-şahika fazla duymadım duyduysamda hatırlamıyorum şuan.aynen sedat tarıkı doldurdu adama kafayı yedırdı tarık dusmanı gıbı konustu sonra bı daha olmaz sahıka tmm dedı ama sonra ademe karıstıgı ıcın ademe atarına devam ettı zaten maksat ademı tahrık etmektı ademı kotu gostermek adem bıze kufur etsın vursun dıye ademi bozdurmaktı yemedi tabı sonra da tarık gecmıs tmm sahıka bı daha yapmıycam ızlerken ne oluyor ya burarada wtf dedım yani herıf de kafayı yedi dengesız dedim resmen tıyatro oyunu gıbıydı
ayrıca o serhattan olsa olsa hela reisi olur insan bı konusmasını duzeltır yapıyom şincik s