- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
Sadin elenmiş abla ama onun elenmesini istemezdim.Dün akşam eleme oldumu hanımlar.
Sadin elenmiş abla ama onun elenmesini istemezdim.
Haftanın başarılı erkeği adem le furkan mı oldu internetten bakıyorum şimdi.Kızlarda elif ve tuğçe olmuş.Hep sema oluyordu galiba şaşırmışlardır.sema, sedat, serhat, furkana tahammül edemiyorum.
bunlara yeni yeni ilhan ve tarık da ekleniyor.
Normal di bence ne çok kötü ne çok düşük efendi biriydi yeni baba olmuş doğum yapmıştı karısı.Ömer seyit mi koymuşlardı adını öyle hatırlıyorum.Hadi ya üzüldüm gittiğine,gerçi çok fazla başarısı yoktu demi yarışlarda.
Normal di bence ne çok kötü ne çok düşük efendi biriydi yeni baba olmuş doğum yapmıştı karısı.Ömer seyit mi koymuşlardı adını öyle hatırlıyorum.
S..tir git demedi. Yavş.k dedi.adem sanırım s..tr git mi dedi s..tr mi dedi öyle bsy dedi oda orda açıkladığı şey işte sen kimsinde bana otur şuraya diyorsun kendini ne sanıyorsun hadi ordan demek aslında bizlerde diyoruz birisi bi şey diyince ya bi s.. olmaz o iş vs diye
Ünlü değil diye değil de, hor gördükleri için diye duydum ben. Daha adaya gitmeden pasaportu olmadığı, daha önce hiç karides yemediği için dışlamaya başlamışlar denilenlere göre.Ademle sabriyeyi ünlü değil diye dışlamaları tuhaf gerçekten eğer o sebeple yapıyorlarsa ünlüler takımında yarışan kişilerin ismini daha önce duymadıklarım var mesela-sema-pınar-şahika fazla duymadım duyduysamda hatırlamıyorum şuan.
Valla ben sevindim abla, sevmediğim insanların arasındaydı Sadin.Geçen hafta acun haberi vermişti baba oldun diye..
Biraz ağır kalıyordu yarışmalarda,ama çok efendi adamdı..
Valla ben sevindim abla, sevmediğim insanların arasındaydı Sadin.
Yalnız Anıl çok değişik bir adam, her an birine dalacakmış gibi duruyor
Efendi değildi ya, sessizdi sadece. Bir de kendini olduğundan çok daha iyi görüyordu. Ben sevmiyordum valla.Efendi adamdı ama sadinde.
Sessiz ama her an patlama yapacak gibi duruyor.
Mağara adamı yoktu dün konseyde,bişimi oldu onagöremedim
Efendi değildi ya, sessizdi sadece. Bir de kendini olduğundan çok daha iyi görüyordu. Ben sevmiyordum valla.
Gökhancığım dizi nedeniyle hastanede.
öyle mi yapmıslar ne kadar ayıp ya kendilerini ne sanıyorlarsaS..tir git demedi. Yavş.k dedi.
Ünlü değil diye değil de, hor gördükleri için diye duydum ben. Daha adaya gitmeden pasaportu olmadığı, daha önce hiç karides yemediği için dışlamaya başlamışlar denilenlere göre.
sahikayı ben duymustum sema ve pınarıda işlerine yarar koşucudur diye dıslamadılar benceAdemle sabriyeyi ünlü değil diye dışlamaları tuhaf gerçekten eğer o sebeple yapıyorlarsa ünlüler takımında yarışan kişilerin ismini daha önce duymadıklarım var mesela-sema-pınar-şahika fazla duymadım duyduysamda hatırlamıyorum şuan.
Ben iyileştiririmOlsun ya gene sessiz ve beyfendiydi.
Ne oldu dizine öyle,mesajmı atsak geçmiş olsun diye:))
Elenen ünlülerden biri öyle anlatmış.öyle mi yapmıslar ne kadar ayıp ya kendilerini ne sanıyorlarsa
Haftanın başarılı erkeği adem le furkan mı oldu internetten bakıyorum şimdi.Kızlarda elif ve tuğçe olmuş.Hep sema oluyordu galiba şaşırmışlardır.
Ben iyileştiririm
Elenen ünlülerden biri öyle anlatmış.