SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
sema, sedat, serhat, furkana tahammül edemiyorum.
bunlara yeni yeni ilhan ve tarık da ekleniyor.
Haftanın başarılı erkeği adem le furkan mı oldu internetten bakıyorum şimdi.Kızlarda elif ve tuğçe olmuş.Hep sema oluyordu galiba şaşırmışlardır.

Normal di bence ne çok kötü ne çok düşük efendi biriydi yeni baba olmuş doğum yapmıştı karısı.Ömer seyit mi koymuşlardı adını öyle hatırlıyorum.

Geçen hafta acun haberi vermişti baba oldun diye..
Biraz ağır kalıyordu yarışmalarda,ama çok efendi adamdı..

Sadin'in giderkenki son sözü
"Akrebin kıskacında yoğurmuş bizi kader
Aldırma böyle gelmiş bu dünya böyle gider"

S..tir git demedi. Yavş.k dedi.

Ünlü değil diye değil de, hor gördükleri için diye duydum ben. Daha adaya gitmeden pasaportu olmadığı, daha önce hiç karides yemediği için dışlamaya başlamışlar denilenlere göre.

Valla ben sevindim abla, sevmediğim insanların arasındaydı Sadin.

Yalnız Anıl çok değişik bir adam, her an birine dalacakmış gibi duruyor

Efendi adamdı ama sadinde.
Sessiz ama her an patlama yapacak gibi duruyor.
Mağara adamı yoktu dün konseyde,bişimi oldu onagöremedim

Efendi adamdı ama sadinde.
Sessiz ama her an patlama yapacak gibi duruyor.
Mağara adamı yoktu dün konseyde,bişimi oldu onagöremedim
Efendi değildi ya, sessizdi sadece. Bir de kendini olduğundan çok daha iyi görüyordu. Ben sevmiyordum valla.

Gökhancığım dizi nedeniyle hastanede.

öyle mi yapmıslar ne kadar ayıp ya kendilerini ne sanıyorlarsa

sahikayı ben duymustum sema ve pınarıda işlerine yarar koşucudur diye dıslamadılar bence

gökhan sert tavırlı olabilir ama adam yarışiyor çenesi yarıldı o halde yarıitı yğitte iyiydi bence yiğit gidene kadar gidecek çok adam vardı erdi mesela oyun alamıyor yavaş sadinde ondan bi tık iyiydi ama yavastı yiğit ikisinde de performans olarak iyiydi bence
yiğit erdinin entirikaları yüzünden gitti

Haftanın başarılı erkeği adem le furkan mı oldu internetten bakıyorum şimdi.Kızlarda elif ve tuğçe olmuş.Hep sema oluyordu galiba şaşırmışlardır.

adem oldu ama puanı öncekilerin söylenmesine rağmen söylenmedi, oldukça da yüksekmiş.
adem uyarı alınca suratının ifadesine öyle üzüldüm ki.
fatihle ilhan kavga edince, fatih kardeşim dedi diye konseyde uyarılmıştı, kardeşim kelimesi tahrik sayılmıştı. hala furkanın uyarılmamasını kabullenemiyorum. serhatın esere ettiği küfürlerden ilhan sürekli ağzını kapatmıştı. sema furkanı savunuyor ama sabriye ademi savunurken kızı azarlıyor.

Yaa hep ünlü mü şampiyon olacak. Bu sene gönüllü olsun. Zaten meşhurlarda bu sene bir tane bile sempatikliği olan insan yok. Bi Adem var ama onu da aşağı çekiyorlar.

adem o kadar onlar sembol oyunu alıp ödüle gidince balık tuttu geldiler yediler sonra da hiçbir sembol oyununa götürmediler çocuğu
fatih demişti sembol oyununda hep birlikte gidiyorlar kendi gruplarından cıkmıyorlar yemeğenler gitse daha iyi olurdu hiç gitmeyenler gitse daha iyi olurdu diye adam kötü bsy demiş gibi yok kıskanıyor yok hazmedemedi onu götürdük diye istediğimizi götürürüz o da kazansaydı da götürseydi diye laflar ettiler zaten orada belliydi ne kadar egoist oldukları
serhat yarısmıyor etmıyor ne işi var sembol oyununun ödülünde yarışan yesin adem o kadar oyun aldı o yeseydi ya da gitmeyen biri gitseydi ne kadar bencil olduklarını zaten o zaman kanıtladılar kendi gruplarını götürüyorlar bi gitmeyeni götürelim ac onlarda diyen yok serhat adamlıktan bahsedıyorsa adamsa yarısmadıgı oyunlarda sembol ödülüne gitmez benim yerime baskasını götürün der ama adam değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…