- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki kazen abiye iletsen o düzelttirÇünkü baştan söylemeyi unuttum anketi açarken ve sonradan eklenmiyomus bu özellik anketi silip tekrardan oluşturmak gerekiyo isimler çok olduğu için de tekrardan böyle bişeyi istemek doğru olmaz diye düşündüm
Kim hangi isme oy verdi bende görmek istiyorum tabiki
Kızı küçümsedi herkes ya , çok üzüldüm benSabriye şimdi yine ağlicak. Ay inşallah gider
Sabriye Çok antipatik ama suratı hep asık aykırı yani. İlhan mansızın bağırmaları tabi hiç hoş değil o ayrı,sırf o yüzden soğudum ilhandanKızı küçümsedi herkes ya , çok üzüldüm ben
Tarık mengüç pozitif en azından:) yani benim görüşüm böyle. Etrafa negatif enerji saçmıyorTarik mengucun gitmesi gerekirken sabriyenin yazilmasida sacmalik yani
Ben ilhanı seviyore yakışıklılıkla alakası yok kocam daha yağuşukluIlhani seçme bence değiştir
Her hafta bulut birinci oluyordu erdi birinci oldu son hafta bizde yedikBende çok beğeniyordum, erdiyi aldılar
Dilden aldılar, anladın sen onuHer hafta bulut birinci oluyordu erdi birinci oldu son hafta bizde yedik
Ama yarisma bu neticede kim daha gucsuzse o yazilir sedat gecen sefer adem demisti diye hatirliyorum zaten sacmalik yani..sedattaki tavira ayrica uyusum:)Tarık mengüç pozitif en azından:) yani benim görüşüm böyle. Etrafa negatif enerji saçmıyor
Furkan zatenÜnlüler çok egolu, Adem ve Sabriye niye dışlanıyor anlamıyorum bende. Havuç da yapıyor bunu. Adem hakkında konuşuyordu konsey öncesi
Sabriyeyi negatif yalandan diğerlerinin tutumu.Tarık mengüç pozitif en azından:) yani benim görüşüm böyle. Etrafa negatif enerji saçmıyor
Öyle olmuyor işte işler:) bence pozitif olmakta önemli ki sabriyede hem negtif hem başarısız. Seçim yapmak gerekirse sabriye derdim bende. sedat başlattı aslında o tartışmayı ama umarım sedat gitmez başarılı çünküAma yarisma bu neticede kim daha gucsuzse o yazilir sedat gecen sefer adem demisti diye hatirliyorum zaten sacmalik yani..sedattaki tavira ayrica uyusum:)
Olabilir,kırılgan yapısı var belli ama Keşke öyle olmasaydıSabriyeyi negatif yalandan diğerlerinin tutumu.
Insallah gider adam alingan devamli boyle ben onde olmaliyim ben yaparim ederim havasinda sevemedim orda sadece adem iyi sakin iyi niyetli bi cocukÖyle olmuyor işte işler:) bence pozitif olmakta önemli ki sabriyede hem negtif hem başarısız. Seçim yapmak gerekirse sabriye derdim bende. sedat başlattı aslında o tartışmayı ama umarım sedat gitmez başarılı çünkü
Adamın içinde bir canavar var resmen. Sinir. Millete bağırıyor ya sinirim tepeme çıkıyor. kimsede moral kalmıyor ya. Oyunu kazanıp geleni bile fırçalıyor.Ilhan mansiz cok itici ya herkese atar gider cok da basarili degil yarismalarda zaten bugunde goremedik bisey cenesi calisiyo adamin