• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Çünkü baştan söylemeyi unuttum anketi açarken ve sonradan eklenmiyomus bu özellik anketi silip tekrardan oluşturmak gerekiyo isimler çok olduğu için de tekrardan böyle bişeyi istemek doğru olmaz diye düşündüm

Kim hangi isme oy verdi bende görmek istiyorum tabiki:cry:
Belki kazen abiye iletsen o düzelttir o_O

Ama yarisma bu neticede kim daha gucsuzse o yazilir sedat gecen sefer adem demisti diye hatirliyorum zaten sacmalik yani..sedattaki tavira ayrica uyusum:)
Öyle olmuyor işte işler:) bence pozitif olmakta önemli ki sabriyede hem negtif hem başarısız. Seçim yapmak gerekirse sabriye derdim bende. sedat başlattı aslında o tartışmayı ama umarım sedat gitmez başarılı çünkü

Öyle olmuyor işte işler:) bence pozitif olmakta önemli ki sabriyede hem negtif hem başarısız. Seçim yapmak gerekirse sabriye derdim bende. sedat başlattı aslında o tartışmayı ama umarım sedat gitmez başarılı çünkü
Insallah gider :D adam alingan devamli boyle ben onde olmaliyim ben yaparim ederim havasinda sevemedim orda sadece adem iyi sakin iyi niyetli bi cocuk

Ilhan mansiz cok itici ya herkese atar gider cok da basarili degil yarismalarda zaten bugunde goremedik bisey cenesi calisiyo adamin
Adamın içinde bir canavar var resmen. Sinir. Millete bağırıyor ya sinirim tepeme çıkıyor. kimsede moral kalmıyor ya. Oyunu kazanıp geleni bile fırçalıyor.

Geçen sene atakanı gördüğümüz an şampiyon belli dedik baştan sona da bu değişmedi ama bu sene çoğu kişi ön plana çıkmaya çalışsa da çok güçlü isimler olduğu için henüz kimse ön plana çıkamadı ego savaşları sürüyo bu aylarda

1 2 aya belli olur favori isimler :eğlence:

Back