- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
Favorin kim kiAynen şu anket açılsın artık Lilibet 2 kişi kalmasını mı bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Favorin kim kiAynen şu anket açılsın artık Lilibet 2 kişi kalmasını mı bekliyoruz
Gözünü seveyim erdiyi koyma ama tamam mıAçalım dimi artık artık oluşmuştur favoriler yavastan
Gözünü seveyim erdiyi koyma ama tamam mı
En büyük hayal kırıklığıSabriye bütün yaşam enerjimi Alıyor
Aynen resmen yürüyor parkurda,bide bunalımlı hep 3 adam çok güzel skeçini yapar onun.En büyük hayal kırıklığı
En yavaş ikiliBen sabriye şahika ikilisinden iyi bir performans bekliyodum onların adını ilk okuduğumda ama hayal kırıklığı oldular benim için
Aslında daha çok ilhan ama sema birinci olsun istiyorumFavorin kim ki
Kim kime oy verdi diye 1 saattir üzerine tıkliyorum bendeNeden anket açık oy değil devlet sırrımı yoksam
Sen yapmadın mı anketiKim kime oy verdi diye 1 saattir üzerine tıkliyorum bende
Aklıma daçmin geliyor onu izlerkenAynen resmen yürüyor parkurda,bide bunalımlı hep 3 adam çok güzel skeçini yapar onun.
Aynen, tanıtım geldi ikinci Merve Aydın geldi dedim ama Merve oflaz çıktıBen sabriye şahika ikilisinden iyi bir performans bekliyodum onların adını ilk okuduğumda ama hayal kırıklığı oldular benim için
Yanına tarık ve Fatih'i de alsın lütfenAslında daha çok ilhan ama sema birinci olsun istiyorum
Zabriye reis gitsin lütfen sürekli zırlıyor sinir ediyor beni
Başta konuyu açarken ben yapabilirdim ama şuan ben yapamıyorum :))Sen yapmadın mı anketi
Aaa tarıktan ne istiyorsun bence sabriye şahikandan sonra düşünülücek insan :)Aklıma daçmin geliyor onu izlerken
Aynen, tanıtım geldi ikinci Merve Aydın geldi dedim ama Merve oflaz çıktı
Yanına tarık ve Fatih'i de alsın lütfen
Tarık oyuna çıkıyor ben umutsuzluğa Şahika gene balık tutuyormuşAaa tarıktan ne istiyorsun bence sabriye şahikandan sonra düşünülücek insan :)
Ben ilhan mansiza verdimEe kime oy verdiniz söyleyin o zaman burdan ben meraktan çatlarım