Favorin kim ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Favorin kim ki
Gözünü seveyim erdiyi koyma ama tamam mıAçalım dimi artık artık oluşmuştur favoriler yavastan![]()
En büyük hayal kırıklığıSabriye bütün yaşam enerjimi Alıyor![]()
Aynen resmen yürüyor parkurda,bide bunalımlı hepEn büyük hayal kırıklığı![]()
En yavaş ikiliBen sabriye şahika ikilisinden iyi bir performans bekliyodum onların adını ilk okuduğumda ama hayal kırıklığı oldular benim için
Aslında daha çok ilhan amaFavorin kim ki![]()
Kim kime oy verdi diye 1 saattir üzerine tıkliyorum bendeNeden anket açık oy değil devlet sırrımı yoksam![]()
Sen yapmadın mı anketiKim kime oy verdi diye 1 saattir üzerine tıkliyorum bende![]()
Aklıma daçmin geliyor onu izlerkenAynen resmen yürüyor parkurda,bide bunalımlı hep3 adam çok güzel skeçini yapar onun.
Aynen, tanıtım geldi ikinci Merve Aydın geldi dedim ama Merve oflaz çıktıBen sabriye şahika ikilisinden iyi bir performans bekliyodum onların adını ilk okuduğumda ama hayal kırıklığı oldular benim için
Yanına tarık ve Fatih'i de alsın lütfenAslında daha çok ilhan amasema birinci olsun istiyorum
Zabriye reis gitsin lütfen sürekli zırlıyor sinir ediyor beni![]()
Başta konuyu açarken ben yapabilirdim ama şuan ben yapamıyorum :))Sen yapmadın mı anketi![]()
Aaa tarıktan ne istiyorsunAklıma daçmin geliyor onu izlerken
Aynen, tanıtım geldi ikinci Merve Aydın geldi dedim ama Merve oflaz çıktı
Yanına tarık ve Fatih'i de alsın lütfen![]()
Tarık oyuna çıkıyor ben umutsuzluğaAaa tarıktan ne istiyorsunbence sabriye şahikandan sonra düşünülücek insan :)
Ben ilhan mansiza verdimEe kime oy verdiniz söyleyin o zaman burdan ben meraktan çatlarım![]()