aynen burçak gitti konu kapandı kimseyle muhattap olma otur oturdugun yerde ama çen çen konustu insanlar iyice soğudu bundan ilk potada elendiler ikiside volkanında korkusu potaya girerse ilk potada elenirsem diyekibrin bedeli, kendi ipini çekti tuğçe, berna gider diye düşünüyorlardı muhtemelen
kibrin bedeli, kendi ipini çekti tuğçe, berna gider diye düşünüyorlardı muhtemelen
Ben yapamıyorum onu bu anketi de kazen ve mune yardımıyla yapmıştık geçen sene elenen isimler anketten çıkartıliyodu kazen abiden rica edilse yapabilir belkiLilibet elenen adayları anketten çıkarabiliyor musunuz? Çıkarabilirseniz bence çok güzel olur. Hem kalanların oy dağılımını doğru şekilde görebiliriz hem de yorumlara gelene kadar bir sürü yazı geçmek zorunda kalmayız.
Evet Acun paraya kıymış bu sefer bir kişiye değil takımın tamamına jip verecekFragmana göre, kazanan takımın tüm üyelerine araba ödülü olan yarışmada İlhan'la Serhat birbirine giriyor. Tepki almamak için Adem'le Sabriye'ye laf söyleyemiyorlar. Sema zaten her şeyi alttan alıyor. Furkan arasına mesafe koydu. En sonunda birbirlerine düştüler. Geçmiş performansına bakarak büyük ihtimalle Serhat'ın abartması veya konuyu uzatması vardır.
Jip bir de. Toplamda yarışma sonundaki büyük ödülden bile değerli olabilir.Evet Acun paraya kıymış bu sefer bir kişiye değil takımın tamamına jip verecek
Tamam Canmibal, Kazen'e rica edeyim o zaman. Her hafta olmasa bile, şimdiye kadar gidenler silinse de yeter.Ben yapamıyorum onu bu anketi de kazen ve mune yardımıyla yapmıştık geçen sene elenen isimler anketten çıkartıliyodu kazen abiden rica edilse yapabilir belki
Lilibet elenen adayları anketten çıkarabiliyor musunuz? Çıkarabilirseniz bence çok güzel olur. Hem kalanların oy dağılımını doğru şekilde görebiliriz hem de yorumlara gelene kadar bir sürü yazı geçmek zorunda kalmayız.
Ben yapamıyorum onu bu anketi de kazen ve mune yardımıyla yapmıştık geçen sene elenen isimler anketten çıkartıliyodu kazen abiden rica edilse yapabilir belki
Tamam Canmibal, Kazen'e rica edeyim o zaman. Her hafta olmasa bile, şimdiye kadar gidenler silinse de yeter.
K Kazen sizden rica etsek, bu konunun anketindeki seçeneklerden elenen yarışmacı isimlerini (Fatih, Berna Öztürk, Pınar, Sedat, Tarık, Şahika, Burçak, Erdi, Sadin, Tuğçe, Bulut) silebilir misiniz? Bu haliyle konuyu takip etmek zor oluyor. Konu sahibi arkadaşımız yapamadığı için sizden yardım etmenizi rica edelim dedik.
Burçak da elendi onuda silebilirsinizson hali tamam mıdır ?
Hem de Kia sportage jipJip bir de. Toplamda yarışma sonundaki büyük ödülden bile değerli olabilir.
büyük ihtimalle o da sponsor hediyesidirEvet Acun paraya kıymış bu sefer bir kişiye değil takımın tamamına jip verecek
Belki de haklısın bilemiyorum , daha evvel tek kazanan oluyordu , şimdi tüm takım olunca nedense öyle düşündümbüyük ihtimalle o da sponsor hediyesidir
son hali tamam mıdır ?
büyük ihtimalle o da sponsor hediyesidir