- 18 Eylül 2016
- 1.806
- 7.118
umarım göstermemişlerdir :)
Hoş geldin canım bir kaçtır seni anıyorum minik prensesinle izliyorsundur diye kulakların çınlıyorsa o bendim :))
Bende izleyemedim o kısmı verdilerse bile internetten kesin izlemem lazım
kaçmamış gözümüz aydın
yok yahu pek izlemiyorum genelde akşam saatleri minnaki uyutmaya çalışmakla geçiriyorum 3 saati falan
Aynen kaçmamış ya haha bu Sabriye ömür
Ah canım Allah yardımcın olsun zor ama tatlı telaşlar bir kaç aya en güzel zamanları geliyor
Maşallah nazar değmesinmaşallah yaramaz bir bebek değil ama biraz başına buyruk sanırımistemediği hiçbirşeyi yaptıramıyorum büyüdüğünde yandık
edit: sabriye ademi bernadan çılgınlar gibi kıskanıyor
Maşallah nazar değmesinbebekken olur öyle inatlar annesi
Hahhahah ay başladı gül gül ölüyorum şuan
sabriyenin yattığı yerden kalkışı bile bir tuhaf
Bunu gösterdiler mi yeni bölüm de kaçırdım ya
Adem rüyasında bile iyi kalpli. Meğer arkadaşlarına konuşuyormuş, olsun kazanmasak da olur diye.
Gerçekten öyle canımız sağolsun diyor..
Volkan'la konuşmalarını gösterdilermi acaba?
Bir konuşma gösterdiler ama tamamını izleyemedim. Volkan "hiçbirine güvenmem derken genel olarak ünlüler için dedim, sen niye üstüne alındın ki" gibi şeyler diyerek geri vites yapıyordu.
ay izlemedim ama şuan yıkıldım haftasonu izleyemedim seyehate çıkmıştım akşam acunun sitesinde izleyimHahhahah fragmanı izledim çok güldüm.
Ünlülerde herkes yatmış. Hiç kimse konuşmazken Adem durduk yere "Olduğu kadar, olmayan ise kader" diyor. Sabriye "Adem kafayı yedi. Berna ile konuşuyordur rüyasında" diyor, herkes yattığı yerden gülüyor.
Sema "uyurken soru sorarsan cevap verir" diyor. Sabriye Adem'in başına gidiyor ve ne soruyor dersiniz?
- Ne diyorsun, anlamadım? demiyor.
- Ne olduğu kadar? demiyor.
Sabriye uyuyan Adem'e "Berna mı güzel ben mi?" diye soruyor herkes kopuyor.