- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.505
Ogeday bana başlarda sempatik , efendi gelmişti . Fakat zaman içerisinde itici hareketleriyle kendinden soğuttu . Hele Berna ya göğsünü dayayıp diklendiği sahne aman AllahımPerformans konusunda kesinlikle haklısın ama Ogeday ve Tuğçe'nin Anıl'a yaptığının ünlüler takımının dörtlüsünün Sabriye'ye yaptığından ne farkı var ki..
Geçen haftadan sonra herkesin performansı düştü bir kaç oyundur Volkan'da Ogeday'da kötü ama tabiki bu demek değil ki iki oyun kötüler diye gitsinler. Eğer Ogeday duruşunu bozmasaydı O bu gidecek diye ve Tuğçe'ye uyup yanlı olmasaydı herkesin desteğini alırdı. Sadece oyunla da olmuyor sadece duruşla da olmuyor.
Sadece Anıl'ın bu hareketini yukarda görmeyi bırakırlar silkelenirler diye sevindim belki Ogeday toparlanır.
Fragmanda diyor ki " ben gideceğim kıbrısa en güzeline ben oturacağım en güzel koltuğa oturacağım" diyor bu kadar hırs bana itici geliyor bilmiyorum ama tekrar söylüyorum performansı iyi ona asla lafım yok
Fragmandan da anlaşıldığı üzere başarı beraberinde büyük bir kibirde getirmiş ona .