SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Erdinin zulmundan kaçamayacaklar ne ya, bu da kendinden 3. tekil şahıs olarak bahsediyor, daha önce semih, tuğba özay, yılmaz morgül ün yaptığı gibi:KK53::KK53:

gecenki tartısmada eser haklıydı dogru duzgun diyorki bana yaptı aynısı gerek yok kardesim ordan serhat cıkıp sen konusmayacaksın akıllı olacaksın diyor yok yaaa unluler de iyice kabadayı modunda cok itici geliyor hepsi hele sabriye onuda hic sevmedim adem iyi sadece gecen sene izlemedim bu sene eser var diye izliyom:KK45: kısmetse olurdan beri seviyom bu cocugu farklı bir tarzı var esimde ne bu eser eser diyo ahahah:KK53: dedim onceki programdan biliyorum cocugu ondan :KK45:

sadin gönüllülerden tek desteklediğim şu an,kendi halinde garibim:) bide ismini yazdılar kendileri mükemmelmiş gibi

Geçen sene ki tadı vermiyor nedense bana geçen sene ki daha mı güzeldi.

dün konseyde adem çılgın sedata sersenişinde gayet haklıydı
çılgın çok güzel edebiyat yapıyo, her fırsatta engelli çocuğunu öne sürmesi de çok itici, ayrıca ademin dediği gibi saygı kazanılır, yaşı büyük diye kimse sedatın önünde el pençe divan durmak zorunda değil, ben sizin abinizim geyikleri baydı artık:KK53::KK53:

dün konseyde adem çılgın sedata sersenişinde gayet haklıydı
çılgın çok güzel edebiyat yapıyo, her fırsatta engelli çocuğunu öne sürmesi de çok itici, ayrıca ademin dediği gibi saygı kazanılır, yaşı büyük diye kimse sedatın önünde el pençe divan durmak zorunda değil, ben sizin abinizim geyikleri baydı artık:KK53::KK53:
Kesinlikle baydı.

Ben ilhan Mansıza çok fena ayar oluyorum yalnız. Hayal kırıklığı. Burun kaf dağında....

X