aynen kendilerini iyice bir şey sandılar anıl kendini yetiştirmiş biri biraz takıntısı yan çizmesi var ama kötü bir insan değil ve zeki biride en iyisini yaptı 3 kişi arasından oy alacağıma 4 kişi arasından alırım o benden daha zayıf niye potada olmasın dedi çok da dogru yaptı öz kardeşi değil ya sonucta burcağın haftalar önceden gitmesi gerekiyordupınar da benim yorumu yaptı tuğçenin kraldan çok kralcı olması anomal diye
ama tuğçe hiç düşünmüyor sanırım saçmaladığının hiç farkına varacak gibi değil
burçağın da anılı potada olduğum adama bak, mağra kovalayan kukla yapıp onla konuşan bi adam diye suratını buruşturması eleştirildi, gerçekten anılın bu kadar aşağılanacak bir insan olduğunu sanmıyorum, çok üst düzey insanlar demekki tuğçeyle burçak
ben ogedaydan ilk baştan beri hoşlanmadım. çocukta bir iticilik vardı bana göre. volkan gökhan olayında; yiğit elendikten çok sonra ben onların konuştuklarını duydum o yüzden gökhan abiden soğudum dedi. ee aklın nerdeydi anında niye soğumadın, volkan defalarca kimse duymadı mı diye sordu, yiğit elenince mi yanlışlığını anladın. bırçak gidince barakada anıla yüklendikleri bir sahne var, ögeday tuuçenin önünde uzun oturuyor ama o nasıl oturma. önlerinde kamera var bunları çeken yahu kamerayı unutun ama bu kadar da doğal olmayın. kamera çekiyor işte.
adem dünkü oyun sırasında neydi öyle, konuştukça iticileşiyor.
ilk defa survivorda favorim artık yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?