Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet onun tavrıda normal değil. Ben olsam kopmuştu ip. Hala iyi niyetle ne zaman geçer tiksinmek diyor. Volkan'ın tespitleri doğru gibi
Tuğçe nasıl bir psikolojik baskı uyguladıysa , Anıl neredeyse yazdığıma pişmanım diyecek .aşık mıdır tuğçeye nedir, ne adamlığı ne erkekliği ne şeytanlığı kaldı hala benim için bi sen bi volkan var diyo
Tuğçe nasıl bir psikolojik baskı uyguladıysa , Anıl neredeyse yazdığıma pişmanım diyecek .
Takımın şu anda en başarılısı Ogeday ve o da Tuğçe lerden taraf olunca adam acaba insanlar çok mu ayıpladı diye ikilemde kaldı bence . Oysa bilse herkesin onun hamlesini doğru ve akıllıca bulduğunu belki daha kendinden emin olup gereken cevapları verebilir , susmaz .
Anılın evli olduğunu biliyorum ben eşinede sanırım baya aşık özlüyordu falan.aynen ogeday da saçmaladı, oraya kardeş bulmaya gelmediler yarışmanın adı zaten survivor, burçağı yazmasa gitmesi kesindi, bunu nasıl düşünemiyorlar pes, sürekli potaya çıkan berna bile bu kadar kıyamet koparmadı
bi insan bi insana anca aralarında yoğun bi duygusal bağ varsa psikolojik baskı uygulayabilir, o yüzden acaba aşık mı dedim, çünkü anılın tepkisizliği de garip
Anılın evli olduğunu biliyorum ben eşinede sanırım baya aşık özlüyordu falan.
Yapısı bence böyle kimseyi kırmak istemiyor herşeyi ince düşünüyor gibi. Bi konseyde belli etmişti takıntılı olduğunu 10 senelik olayda :)
Evet maalesef öyle gözüküyor. Belkide patlar şaşırtır bizleri ama onda zorha evlimiymiş valla bilmiyordum:) tamam insanları kırmak istemeyebilir ama bunca hakaret ve aşağılanmaya tepkisiz kalması, onu nazik değil ezik gösteriyor
En nefret ettiğim söz kalıbı. Karşıdakine gerizekalı muamelesi gibi geliyo resmen.ya gönüllülerdeki kızların her cümlelerini anladın mı diye bitirmeleri çok gıcık değil mi, sürekli anladın mı anladın mı anladın mı
Ne dedi ki :)erdi çoştu panaromada doğru söylüyor ama
tuğçeye sen kimsin diye verdi veriştirdi, ben yerimde duramadım gözlerim kızardı izlerken sinirden anıl nasıl sessiz kalıyor falan,Ne dedi ki :)
Hadi ya kaçırdım dün de izleyemedim zaten iş yerinde de videoları açamıyorum izleyemedim konseryen sonrasını hiçtuğçeye sen kimsin diye verdi veriştirdi, ben yerimde duramadım gözlerim kızardı izlerken sinirden anıl nasıl sessiz kalıyor falan,
ogedayı eleştirdi, tuğçenin bu kadar anıla hakaretine, oğlum diye hitap etmesine müdehale etmemesine,
volkanın tuğçenin yanından seni dinlemek istemiyorum diye ayrılmasını destekledi falan ama bunları hep kendine özgü uslubuyla bağırarak kollarını sallaya sallaya yapınca eğlenceli oldu izlerken
pınar da benim yorumu yaptı tuğçenin kraldan çok kralcı olması anomal diyeHadi ya kaçırdım dün de izleyemedim zaten iş yerinde de videoları açamıyorum izleyemedim konseryen sonrasını hiç