SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
ay burçaktan çok burçakcı bu da, kızın ağzı dili yok mu car car, semaya karşı bir oyun bile alamadı, sanki performansı süper

burçağın kül kedisine bağlayıp bu kadar acitasyon yapması da ayrı sinir bozucu

Evet onun tavrıda normal değil. Ben olsam kopmuştu ip. Hala iyi niyetle ne zaman geçer tiksinmek diyor. Volkan'ın tespitleri doğru gibi

aşık mıdır tuğçeye nedir, ne adamlığı ne erkekliği ne şeytanlığı kaldı hala benim için bi sen bi volkan var diyo

aşık mıdır tuğçeye nedir, ne adamlığı ne erkekliği ne şeytanlığı kaldı hala benim için bi sen bi volkan var diyo
Tuğçe nasıl bir psikolojik baskı uyguladıysa , Anıl neredeyse yazdığıma pişmanım diyecek .
Takımın şu anda en başarılısı Ogeday ve o da Tuğçe lerden taraf olunca adam acaba insanlar çok mu ayıpladı diye ikilemde kaldı bence . Oysa bilse herkesin onun hamlesini doğru ve akıllıca bulduğunu belki daha kendinden emin olup gereken cevapları verebilir , susmaz .

Tuğçe nasıl bir psikolojik baskı uyguladıysa , Anıl neredeyse yazdığıma pişmanım diyecek .
Takımın şu anda en başarılısı Ogeday ve o da Tuğçe lerden taraf olunca adam acaba insanlar çok mu ayıpladı diye ikilemde kaldı bence . Oysa bilse herkesin onun hamlesini doğru ve akıllıca bulduğunu belki daha kendinden emin olup gereken cevapları verebilir , susmaz .

aynen ogeday da saçmaladı, oraya kardeş bulmaya gelmediler yarışmanın adı zaten survivor, burçağı yazmasa gitmesi kesindi, bunu nasıl düşünemiyorlar pes, sürekli potaya çıkan berna bile bu kadar kıyamet koparmadı

bi insan bi insana anca aralarında yoğun bi duygusal bağ varsa psikolojik baskı uygulayabilir, o yüzden acaba aşık mı dedim, çünkü anılın tepkisizliği de garip

aynen ogeday da saçmaladı, oraya kardeş bulmaya gelmediler yarışmanın adı zaten survivor, burçağı yazmasa gitmesi kesindi, bunu nasıl düşünemiyorlar pes, sürekli potaya çıkan berna bile bu kadar kıyamet koparmadı

bi insan bi insana anca aralarında yoğun bi duygusal bağ varsa psikolojik baskı uygulayabilir, o yüzden acaba aşık mı dedim, çünkü anılın tepkisizliği de garip
Anılın evli olduğunu biliyorum ben eşinede sanırım baya aşık özlüyordu falan.
Yapısı bence böyle kimseyi kırmak istemiyor herşeyi ince düşünüyor gibi. Bi konseyde belli etmişti takıntılı olduğunu 10 senelik olayda :)

Anılın evli olduğunu biliyorum ben eşinede sanırım baya aşık özlüyordu falan.
Yapısı bence böyle kimseyi kırmak istemiyor herşeyi ince düşünüyor gibi. Bi konseyde belli etmişti takıntılı olduğunu 10 senelik olayda :)

ha evlimiymiş valla bilmiyordum:) tamam insanları kırmak istemeyebilir ama bunca hakaret ve aşağılanmaya tepkisiz kalması, onu nazik değil ezik gösteriyor

ha evlimiymiş valla bilmiyordum:) tamam insanları kırmak istemeyebilir ama bunca hakaret ve aşağılanmaya tepkisiz kalması, onu nazik değil ezik gösteriyor
Evet maalesef öyle gözüküyor. Belkide patlar şaşırtır bizleri ama onda zor

berna şimdi röportajda güzel konuştu valla, kız haftalardır potada bişey demiyo, neymiş bu oyunda tuğçe hoş görülcekmiş neden?
burçakta hemen bi kere potaya girdi diye havalara girdi, bilenmiş falan, daha iyi olcakmış falan:KK53::KK53:

ay o kasklar çok işlevsiz değil mi, yani o yüksekden düşseler ne işe yarar o kasklar:)

ya gönüllülerdeki kızların her cümlelerini anladın mı diye bitirmeleri çok gıcık değil mi, sürekli anladın mı anladın mı anladın mı:deli::deli::deli:

ben volkanın berna yazmasına şaırdım bir de takımıjn menfati için sayı alamadığından diye yazdı bernayı o zaman burçağı da ya
ben volkanın berna yazmasına şaırdım bir de takımıjn menfati için sayı alamadığından diye yazdı bernayı o zaman burçağı da yazacaktın arkadaşım burçak çok mu sayı alıyor
yalnız volkan bu oyunu ben bozarım diyip gökhan yazdı fakat anılın burçak yazağını hiç düşünmedi anılın yazdığı çıkınca volkanın yüz bozuldu şok geçirdi
volkanda güçlü kalan taraf fazla kalan taraf kimse ona yanaşmaya çalışıyor erdi varken onlara şimdi tugcelere yanaşıyor
bence bu hafta gökhan veya anıl gider burçak gitmeye bilir ama keşke o gitse erkekler yine sayı alıyor çünkü
tugceyle burcağın tepkisi abartıydı ve sanki anıl arkadan vurmus sahtekarmıs gıbı göstermeye calıstılar ki anıl oy alamasın arkadan iş çeviren olsun diye
burçaktan cok tugce konustu konseyde bence orada ki en sinsi insan ogeday kesinlikle
adem dokunulmazlıgı alınca neden ilahi adalet dedi
ademmi severdim ama bu aralar inanılmaz boş konusmaya basladı serhat gibi itici olmaya başladı adem antipatik oluyor farkında değil
keşke ünlüler kaybetseydi de serhat gitseydi adam oyun alınca volkana ses yok hani burda boğa var diye sataşıyor keşke eser şu serhatı dövüp gideydi adam resmen kaşınıyor volkan tepki vermeden sakince durdu ben olsam duramazdım
sema adı yazılacağı için ya da adem alırsa dokunulmazlıgı kendisi gideceği için nasıl yardırdı önceden bu kadar sarılmnıyorlardı dokunulmazlık oyununa şimdi tutuşmaya başladılar
sehratın gideceği günü iple çekiyorum
ama adem bu kadar konuşmaya devam ederse oy kaybeder 1. ilhan olur diye düşlünüyorum

tuğçeye sen kimsin diye verdi veriştirdi, ben yerimde duramadım gözlerim kızardı izlerken sinirden anıl nasıl sessiz kalıyor falan,
ogedayı eleştirdi, tuğçenin bu kadar anıla hakaretine, oğlum diye hitap etmesine müdehale etmemesine,
volkanın tuğçenin yanından seni dinlemek istemiyorum diye ayrılmasını destekledi falan ama bunları hep kendine özgü uslubuyla bağırarak kollarını sallaya sallaya yapınca eğlenceli oldu izlerken:KK48::KK48:

tuğçeye sen kimsin diye verdi veriştirdi, ben yerimde duramadım gözlerim kızardı izlerken sinirden anıl nasıl sessiz kalıyor falan,
ogedayı eleştirdi, tuğçenin bu kadar anıla hakaretine, oğlum diye hitap etmesine müdehale etmemesine,
volkanın tuğçenin yanından seni dinlemek istemiyorum diye ayrılmasını destekledi falan ama bunları hep kendine özgü uslubuyla bağırarak kollarını sallaya sallaya yapınca eğlenceli oldu izlerken:KK48::KK48:
Hadi ya kaçırdım dün de izleyemedim zaten iş yerinde de videoları açamıyorum izleyemedim konseryen sonrasını hiç :KK43:

Hadi ya kaçırdım dün de izleyemedim zaten iş yerinde de videoları açamıyorum izleyemedim konseryen sonrasını hiç :KK43:
pınar da benim yorumu yaptı tuğçenin kraldan çok kralcı olması anomal diye
ama tuğçe hiç düşünmüyor sanırım saçmaladığının hiç farkına varacak gibi değil

burçağın da anılı potada olduğum adama bak, mağra kovalayan kukla yapıp onla konuşan bi adam diye suratını buruşturması eleştirildi, gerçekten anılın bu kadar aşağılanacak bir insan olduğunu sanmıyorum, çok üst düzey insanlar demekki tuğçeyle burçak:KK53::KK53:

X