• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Yattara'ya yapılanlara sinir olduk biz ya ,siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar?? Çok saygısızca değil mi,oy kullanacak olsam yattaraya atardım
Ben de sinir oldum.hele sen zaten yemiyecektin defol dedi ya.yattara galiba anlamiyo fazla turkce millette guluyo yilmaz morgul konustukca.
yilmaz morgul herseyi soyluyebilcegini saniyo ne zannediyosa kendisini.super beyfendi.

Ben de sinir oldum.hele sen zaten yemiyecektin defol dedi ya.yattara galiba anlamiyo fazla turkce millette guluyo yilmaz morgul konustukca.
yilmaz morgul herseyi soyluyebilcegini saniyo ne zannediyosa kendisini.super beyfendi.
Yilmaz morgül tahammulsuz.saygisiz.herkesi sindirebilecegini zannediyor.isi gucu halka oynamak.bilmiyor ki halk kendisinden hic haz etmiyor.yattara cok efendi yattataya defol dedi terbiyesiz yılmaz.yilmazin suyu isindi.herkesle kavga eden cirkefi barindirmazlar orda.

Yattaraya çok üzüldüm ya:KK42:
Bu morgül ne sanıyor kendini,yok gineden geldinde yemek beğenmiyorsun,sen türkiyeden gittin morgül ama bizde senden utanıyoruz vallahi

Bakalım kim kazanacak. Gönüllüleri tutuyorum ama ünlüler güçlü.

Yattara ginelide ne oldu senden daha çok türk karakterine sahip.mert,beyefendi,asil.senin gibi yanar döner değil.bukalemun gibi sürekli renk degistiriyorsun.yattaranın çifte vatandaş oldugunu TC vatandaşı olduğunu bilmiyor herhalde ırkçı Morgül.favorim İbrahim yattara

Nihal hep semihe satasiyor zaten semih en azindan caba harciyor kazanmak icin nihalde o cabada yok
Nihalin çenesi konuşuyor anca.semihin açığını arıyor diğer yarışma arkadaşlarına yetiştirmek için.o semihi dıslıyordu oh olsun arkadaşları da onu dışlanmaya başladı.

Gönüllülerde bi semih bide nihal sporcu degil benim bildigim ama nihal hix kendine bakmadan habire semihe sataşıyo adam ugraşıyo en azından kendi podyumda yürüyo sanki semihin omzu sakat Ütopya da söylüyor du hep doktora gidiyordu orda

Nihalin çenesi konuşuyor anca.semihin açığını arıyor diğer yarışma arkadaşlarına yetiştirmek için.o semihi dıslıyordu oh olsun arkadaşları da onu dışlanmaya başladı.
Nihalin tek calisan yeri cenesi evet bos bos komusuyor zaten digerlerinide nihal dolduruyordu ama simdi digerleride nihali istemiyor arkadaslikta bir yere kadar oyun kazanamadiktan sonra :)

Back
X