- 25 Temmuz 2013
- 2.856
- 2.811
- 158
Yılmaz ona defol falan dedi,daha önce de balığın kılçığını verdi tuğba sadece dalga geçer gibi falan sinir olduk valla iyice ikisine deYattaraya ne yaptılar ki? Izleyemedim dün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yılmaz ona defol falan dedi,daha önce de balığın kılçığını verdi tuğba sadece dalga geçer gibi falan sinir olduk valla iyice ikisine deYattaraya ne yaptılar ki? Izleyemedim dün
Ben unluler kazanacak diye okudum bencede unluler alirBence bunu gönüllüler kazanacak kızlar,öyle tahmin ediyorum![]()
yok efecanla semih olmazdi bence :))Gönüllerin eşleşmesi güzel olmadı bence. Zafer ve İbrahim. Efecan ve Semih olabilirdi.
Nihal ve gizem kerimoglu da olmadı bence.
Ibrahimle olsun.yok efecanla semih olmazdi bence :))
O olur bakIbrahimle olsun.![]()
Oyun oynamasını beceremedigi halde dünkü Stratejiyi Nihal yaptıya.sayesinde kaybettiler.Gönüllerin eşleşmesi güzel olmadı bence. Zafer ve İbrahim. Efecan ve Semih olabilirdi.
Nihal ve gizem kerimoglu da olmadı bence.
Yılmaz Morgül gidecekse bende kazanmalarını istemem.çünkü o adamı daha fazla seyretmek istemiyorum.ünlülerde yattara İbrahim ve atakanın hatrına ünlüleri tutuyorum.Ünlüler kazanmasın yaaa