- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
Yattara'ya yapılanlara sinir olduk biz ya ,siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar?? Çok saygısızca değil mi,oy kullanacak olsam yattaraya atardım
Yattaraya ne yaptılar ki? Izleyemedim dün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yattara'ya yapılanlara sinir olduk biz ya ,siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar?? Çok saygısızca değil mi,oy kullanacak olsam yattaraya atardım
Ben de sinir oldum.hele sen zaten yemiyecektin defol dedi ya.yattara galiba anlamiyo fazla turkce millette guluyo yilmaz morgul konustukca.Yattara'ya yapılanlara sinir olduk biz ya ,siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar?? Çok saygısızca değil mi,oy kullanacak olsam yattaraya atardım
Yilmaz morgül tahammulsuz.saygisiz.herkesi sindirebilecegini zannediyor.isi gucu halka oynamak.bilmiyor ki halk kendisinden hic haz etmiyor.yattara cok efendi yattataya defol dedi terbiyesiz yılmaz.yilmazin suyu isindi.herkesle kavga eden cirkefi barindirmazlar orda.Ben de sinir oldum.hele sen zaten yemiyecektin defol dedi ya.yattara galiba anlamiyo fazla turkce millette guluyo yilmaz morgul konustukca.
yilmaz morgul herseyi soyluyebilcegini saniyo ne zannediyosa kendisini.super beyfendi.
Yattara haklı aynen yunus ta hak verdi.Yattara gibi bir insani da uzuyorya su yilmaz morgul pes ordaki en sevimli insan nasil kalbini kirar hayret :/
hakli ama gercekten yazik ya agliyor cok uzuldum.yattaraya yilmaz morgul cok saygisiz gercekten herkesten saygi bekliyor ama kendisi gostermiyor ayni saygiyiYattara haklı aynen yunus ta hak verdi.
Aynen bencede kaybedecekler. Nihalle semih tartışması var.Bence bu oyunu da unluler alir nihal elenmedikten sonra gonulluler yenilmeye mahkum gibi gorunuyor
Nihal hep semihe satasiyor zaten semih en azindan caba harciyor kazanmak icin nihalde o cabada yokAynen bencede kaybedecekler. Nihalle semih tartışması var.
Semih'in omuzuda sakatmis. Ona rağmen güzel yarışıyor.Nihal hep semihe satasiyor zaten semih en azindan caba harciyor kazanmak icin nihalde o cabada yok
bencede sonlarda atıs olmasa cogu oyunu kazanir bence atıslari kotu sadeceSemih'in omuzuda sakatmis. Ona rağmen güzel yarışıyor.
Nihalin çenesi konuşuyor anca.semihin açığını arıyor diğer yarışma arkadaşlarına yetiştirmek için.o semihi dıslıyordu oh olsun arkadaşları da onu dışlanmaya başladı.Nihal hep semihe satasiyor zaten semih en azindan caba harciyor kazanmak icin nihalde o cabada yok
Nihalin tek calisan yeri cenesi evet bos bos komusuyor zaten digerlerinide nihal dolduruyordu ama simdi digerleride nihali istemiyor arkadaslikta bir yere kadar oyun kazanamadiktan sonra :)Nihalin çenesi konuşuyor anca.semihin açığını arıyor diğer yarışma arkadaşlarına yetiştirmek için.o semihi dıslıyordu oh olsun arkadaşları da onu dışlanmaya başladı.