Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
Bugun eve erken geldım ve tv8de işte benım stılım vardı bu nıhalın kardeşi yarışmacıymış yemın ederım nihal kardeşine göre iyi :KK70:
Allahım töbe kınamıyorum töbeee:KK17:
Ben o yarışmayı izlemiyorum , yarin biraz bakayım kardeşine . Çok komik ya bilinçli oldugunu düşünüyorum .

selamm survivorseverler :KK54:izliyorummm tabiki izlemem mi hiç:cool:
ama bazı yarışlarda hangisi ünlü hangisi ünsüz hala bilemiyorum:KK70:
ünlülerde pek bi ünsüz geldi bana bu sene
yılmaz avatar tugba özay bide serkanı tanıyorum ünlülerden
gönüllülerden de nihal in hareketleri deli ediyorrrr beniiiiiiiii
ben yine ünlüleri tutuyorum peki sen :KK66:
bende adetten diyip ünlüleri tutyorum şimdilik zira karşıda nihal varken zor zaten orası :D morgül var mis gibi bakalım morgüller aç kalmasın :D

Ben o yarışmayı izlemiyorum , yarin biraz bakayım kardeşine . Çok komik ya bilinçli oldugunu düşünüyorum .
Bence kesınlıkle öyledır bide kardeşide hukuk okuyormuş.
Kim ister böyle bir avukat ? Veya hangı hakim , savcı bunları kaale alıpta dınler ?

Bence kesınlıkle öyledır bide kardeşide hukuk okuyormuş.
Kim ister böyle bir avukat ? Veya hangı hakim , savcı bunları kaale alıpta dınler ?
nerde okuyorlar bilmiyorum da okula gittiğimi var bu nihalin kaç ay oldu avukat olamaz bu gidişle zaten bence ünlü olayım elimde de diplomam olsun modundalar ayrıca özel okuduklarını düşünüyorum bilmiyorum ama ;)

Nihal salak salak davraniyo ama agzi guzel laf yapiyo biraz dikkat cekmeye calistigindan oyle davraniyo sanki bu kadar salak degildi iste benim stilimde :) kardesini bugün bende gordum o hepten umutsuz vaka agzimiz acik izledik 5 dk dayanabildik

nerde okuyorlar bilmiyorum da okula gittiğimi var bu nihalin kaç ay oldu avukat olamaz bu gidişle zaten bence ünlü olayım elimde de diplomam olsun modundalar ayrıca özel okuduklarını düşünüyorum bilmiyorum ama :KK66:
Büyük ihtimalle özel. Avuukatlık yapamaz zaten bunlar .. Diksiyon 0

Nihal salak salak davraniyo ama agzi guzel laf yapiyo biraz dikkat cekmeye calistigindan oyle davraniyo sanki bu kadar salak degildi iste benim stilimde :) kardesini bugün bende gordum o hepten umutsuz vaka agzimiz acik izledik 5 dk dayanabildik
El hareketlerı nasıl gözlerını kaydırıp elini dudağna koyması :D
Nihalin çakması olmuş ama feci fena olmuş :DNihaldende kötüsü varmış dedirtti bana

ya bakma bence ağzının içinde mıy mıy konuşuyor nihal ona göre çok iyi :KK70: ben iki gündür denk geliyorum tam yemek saatim de görmemiş olmayı diledim kızı :KK70:

Daha çok merak ettim şimdi , izliyim de güleyim biraz . :KK70:

El hareketlerı nasıl gözlerını kaydırıp elini dudağna koyması :KK70:
Nihalin çakması olmuş ama feci fena olmuş :KK70:Nihaldende kötüsü varmış dedirtti bana

Aynen nihal en azindan dogal geliyodu trolluyodu falan ama gulduruyodu. kardeşi cok acaip bisey cidden bakmaya korktum kinadigin basina gelir diye :D

Back
X