Survivor 2016 TV8

Survivor 2016'da desteklediğiniz yarışmacılar kimler?

• Ankete Katılan
    264
o konuda katılıyorum direk semihe tepkili gelmişler gelirken anlaşmışlar eliyelim diye sanki sürekli taş atmalar her yaptığına ters ters cevaplar hadi biz neyse onların bu kadar erken semihi dışlayıp kulis yapmalarını beğenmedim yani yanlış yapıyorlar bence ;) ama hakikaten çok sıkıcı erkenden kulise başladılar kim kalacak bakalım o gruplar dağılır boşa grup yapıyorlar sanki :D
yani tamam semih iyi biri.degil belki sinsi bilemem ama digerlerinin de cok onyargili ve onun ustunden prim yapmaya calistigini goruyorum , aynen gecen yili mumla aricaz gibi gozukuyor :)

bu sezon beni hiç sarmadı henüz :KK43: daha ısınamadım yarışmacılara
nagihana gıcık oldum izledikçe belki fikrim değişir :KK35:
Kesinlikle bende isinamadim ben nagihani bi nebze begeniyorum bende nihale gıcık oldum yaa tam concon :KK34:

yani tamam semih iyi biri.degil belki sinsi bilemem ama digerlerinin de cok onyargili ve onun ustunden prim yapmaya calistigini goruyorum , aynen gecen yili mumla aricaz gibi gozukuyor :)
evet ya bende semih olduğu için önyargılıyım ama burda sakin yani diğer o efecanlar falan daha sinsi hiçbişey yapmamışken direk saldırıya geiyorlar yolda gelirken direk atar yaptı ya semihe ilk gün durduk yere çok komik geldi hepsi güldü halbuki ama direk semihe dedi havanı alırım gibisinden şeyler saçma yani çok göze batıyor bu şekilde ters tepecek onlara semih baya kalır adada bence zaten ;)

evet ya bende semih olduğu için önyargılıyım ama burda sakin yani diğer o efecanlar falan daha sinsi hiçbişey yapmamışken direk saldırıya geiyorlar yolda gelirken direk atar yaptı ya semihe ilk gün durduk yere çok komik geldi hepsi güldü halbuki ama direk semihe dedi havanı alırım gibisinden şeyler saçma yani çok göze batıyor bu şekilde ters tepecek onlara semih baya kalır adada bence zaten ;)
iste bir onceki yarismasindaki davranislarindan dolayi onlar hemen bir onyargiyla yaklasti efecanin o hareketi hic hos dehildi gercekten yarisma baslamamis daha bismillah hemen huzursuzluk yapti bana itici geldi efecan :/ dedigin gibi bu yaptiklari semihe oy olarak geri donecek bence de :))

mybaby24 mybaby24 @themis1990 survivorcuları etiketleyim izliyorsanız bekleriz :KK70:

selamm survivorseverler :KK54:izliyorummm tabiki izlemem mi hiç:cool:
ama bazı yarışlarda hangisi ünlü hangisi ünsüz hala bilemiyorum:KK70:
ünlülerde pek bi ünsüz geldi bana bu sene
yılmaz avatar tugba özay bide serkanı tanıyorum ünlülerden
gönüllülerden de nihal in hareketleri deli ediyorrrr beniiiiiiiii
ben yine ünlüleri tutuyorum peki sen :KK66:

aynen ya, ne bu çaba yani, survivor sayfasındaki fotosunda bile aynı duruş aynı çaba:KK53::KK53:
Aynen baktım da... :KK53:
image.webp

image.webp

6 yaşında kızım var küsünce falan Nihal gibi davranıyor , ben çok gülüyorum ona o kadar tanıdık ki :-):-):-)

Tuğba da eski manken ama kilolu belki survivor sayesinde forma girer .

Selamlar :) tum survivorcular toplanmistir dedim bende geldim simdi :)

Bu sene daha kimseye isinamadim adettendir gonulluleri destekliyo gibiyim ama bakalim zamanla favorim olur kesin.

Allstardan sonra kesmiyo ama o bi gercek

6 yaşında kızım var küsünce falan Nihal gibi davranıyor , ben çok gülüyorum ona o kadar tanıdık ki :-):-):-)

Tuğba da eski manken ama kilolu belki survivor sayesinde forma girer .
Bugun eve erken geldım ve tv8de işte benım stılım vardı bu nıhalın kardeşi yarışmacıymış yemın ederım nihal kardeşine göre iyi :D
Allahım töbe kınamıyorum töbeee:KK17:

Back
X